Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(gieddre @ 2015 07 11, 12:36)
Sveikos,
Visai gundausi siam pasiulymui...
http://www.makalius....dyvai-makalius/
ar bandyti savarankiskai pasiorganizuoti...

Aš irgi gundžiausi, net naktį nemiegojau, galvojau, bet deja kai apsisprendžiau, jau visos buvo išparduotos. kitą kartą nebegalvosiu taip ilgai....nes dabar gailiuosi iki ašarų verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, keliautojai ir ir keliautojos. 4u.gif

Liepos 27- rugpjūčio 3 dienomis ieškau palydos dviems vaikams iš Rygos, Kauno ar Vilniaus oro uostų į bet kurį Anglijos oro uostą. Vaikai dideli, globos neraikalaujantys. smile.gif Tik nepilnamečiai. Už paslaugą bus atsilyginta. Laukiu pasiūlymų. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upjora: 13 liepos 2015 - 00:02
Gal kas nori vykti spalio 11-22 d. i Indija? Auksinis trikampis ir Varanasis. Kaina 1295 eur smile.gif
Atsakyti
Rugsejo pirma savaite ieskau partneres/ kambariokes kuti noretu pailseti su AI Tutkijoje ax.gif variantas -paskutine minute
Man 26m, esu kauniete. Drauges visos istekejusios, su vaikais.. megstu bendrauti, naujas pazintis. I kluba kartais iseinu pasizmonet mirksiukas.gif

Laukiu az
Atsakyti
Sveiki, Visi! biggrin.gif Mūsų šeima is 3 asmenų(dukrai 13 metų) ieškome bendrakeleivių į saulėta Bulgarija thumbup.gif Rugpjūčio mėn.nuo 10-15d.-dešimčiai dienų.Būtų šaunu,kad prisijungtu taipogi šeima šauniai kelionei su mikroautobusu pritaikytų kelionėms.Ieškome,kad būtų pigiau ir smagiau!!!! thumbup.gif
El.paštas: kelionesbulgarija@gmail.com
smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KelionesBulgarija2015: 17 liepos 2015 - 14:58
Sveiki, Visi! smile.gif Mūsų šeima is 3 asmenų(dukrai 13 metų) ieškome bendrakeleivių į saulėta Bulgarija thumbup.gif Rugpjūčio 10-15d.mėn.dešimčiai dienų.Būtų šaunu,kad prisijungtu taipogi šeima šauniai kelionei su mikroautobusu pritaikytų kelionėms.Ieškome,kad būtų pigiau ir smagiau!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KelionesBulgarija2015: 17 liepos 2015 - 15:16
QUOTE(Elė @ 2015 05 11, 13:33)
Sveiki, su 12 m dukryte birzelio antroje puseje planuojame pailseti Turkijoje smile.gif apsidziaugtume jei butu kokie "kompanjonai" smile.gif

Sveiki gal sudomintu kelione i Bulgarija rugpjucio men.keliaujame visa seimyna dukrytei 13 m. su savo autobusu pritaikytu kelionems smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Gal būtų norinčių 2016 rugsėjį- lapkritį keliauti Camino Santiago de compostela? Mąstau ir apie portugališkąjį Camino,kuris eina šalia vandenyno... Domina visi 800km. Nakvoti norėčiau ne tuose nakvynės namuose kur lovų dviem aukštais per šimtą,o geriau pigesniam hostelio kambarėly bet dviviečiame...

Lauksiu AŽ jei kas susidomės 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Rugsėjo 20-30 dienomis planuoju kelionę į Gruziją.
jei būtų besigundančių - rašykite AŽ.

Esu 30 m. moteris, jei neatsiars norinčių keliauju viena.
Atsakyti
Sveiki, Visi! smile.gif Mūsų šeima is 3 asmenų(dukrai 13 metų) ieškome bendrakeleivių į saulėta Bulgarija thumbup.gif Rugpjūčio 10-15d.mėn.dešimčiai dienų.Būtų šaunu,kad prisijungtu taipogi šeima šauniai kelionei su mikroautobusu pritaikytų kelionėms.Ieškome,kad būtų pigiau ir smagiau!!!!
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif Gal tarp jusu yra vienisu mamu su mazais vaikuciais, kurios iesko kompanijos nuvaziuoti prie juros? Mano dukrytei 1 m. 3 men. Dar niekad nebuvom kartu su mazyte prie juros..taip svajojam nors sia vasara pamatyt rolleyes.gif Labai laukiam zinuciu, aciuka bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas spalio 5 skrendate i Egipta is Vilniaus oro uosto?
Atsakyti