Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

Ieškau kompanijones sav.į Europos šalį nuo liepos 7 iki 24 d.galiu tom dienom.Esu radus gerų pasiūlymu su skrydžiu , maitinimu ir apgyvendinimu.Gal kas norėtų jungtis arba savo idėjų kokių turit.Viena nenoriu keliauti. Man 37 m. Kaunas
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Ieškau kelionių partnerės į Japoniją šį rugsėjį. Planuojamos atostogos 16 dienų. Kadangi šalis labai tolima Lietuvai, vienai keliauti šiek tiek baisoka, todėl būtų labai smagu, jei kas norėtų ir galėtų prisijungti smile.gif

Esu draugiška bei sugyvenama, prieš kelionę, žinoma, suderintume, ką verta ir ką norime pamatyti smile.gif Labai noriu į Tokijų tongue.gif Kas dar... bilietus, manau, reikėtų pirkti jau kitą savaitę, todėl jei kas dvejoja, sakau "nedvejok", "perkam ir keliaujam" biggrin.gif

Jei, rimtai, manau, būtų neužmirštama kelionė, todėl prašau norinčias prisijungti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etochoti: 17 birželio 2015 - 08:18
Jei būtų norinčių pakeliauti po Islandiją,Jav,Naująją Zelandiją (ir Australiją gal kartu),Japoniją ar kokį kitą tolimą kraštą,visada laukiu asmeninės žinutės 4u.gif
Atsakyti
Meksika-Gvatemala-Kuba. Lapkricio 8-29dienomis. Gal kas nores prisijungti?
Atsakyti
Sveiki,
man 30 metų, esu draugiška, rami. Domina ramus poilsis, ekskursijos. Nemėgstu naktinių klubų, vakarėlių. Vyras visa vasara dirba, tad ieškau draugės kelionei į Turkiją, Bulgariją arba Graikiją liepos mėn. Gali būti degantis pasiūlymas. smile.gif
Atsakyti
Labas!

Radau puiku pasiūlyma, tačiau NIEKAIP nerandu kas norėtu vykti kartu sad.gif gal čia atrasiu pakeleivę? vykčiau rugpjūčio 7-10 dienomis. Tikiu, kad ne viena apie tokia kelionę svajoju!!:)

http://beta.lt/vilni...amp;category_id

p.s. tokia puiki kelionė apsieitu tik apie 100€, su neįskaičiuotom išlaidom, manau tikrai vertas dėmesio pasiūlymas!!:)
Atsakyti
QUOTE(sandrastudente123 @ 2015 07 05, 11:52)
Labas!

Radau puiku pasiūlyma, tačiau NIEKAIP nerandu kas norėtu vykti kartu sad.gif gal čia atrasiu pakeleivę? vykčiau rugpjūčio 7-10 dienomis. Tikiu, kad ne viena apie tokia kelionę svajoju!!:)
http://beta.lt/vilni...amp;category_id

p.s. tokia puiki kelionė apsieitu tik apie 100€, su neįskaičiuotom išlaidom, manau tikrai vertas dėmesio pasiūlymas!!:)

Tiesiog puiki kelionė, kur tiek kainuoja vien bilietai o visą kito reikia pirktis ir už nemažus pinigus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2015 07 05, 12:26)
Tiesiog puiki kelionė, kur tiek kainuoja vien bilietai o visą kito reikia pirktis ir už nemažus pinigus lotuliukas.gif

Na, man priimtina. smile.gif apsiskaičiavau kiek galiu sau leist pasiimt ir ieškau bendramintės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2015 05 30, 07:11)
Rusejis, spalio pirma puse.
Pakeliautume..Domina Kroatija ar siaip kitas idomesnis krastas.
Kas planuoja ir sudomintu kompanija, parasykit i AZ smile.gif

Mes irgi planuotume keliauti automobiliu I ta pacia puse, bet geriau butu rugpjucio gale. Turim tiksla pasiekti Venecija.
Atsakyti
QUOTE(renosha @ 2015 07 03, 17:33)
Sveiki,
man 30 metų, esu draugiška, rami. Domina ramus poilsis, ekskursijos. Nemėgstu naktinių klubų, vakarėlių. Vyras visa vasara dirba, tad ieškau draugės kelionei į Turkiją, Bulgariją arba Graikiją liepos mėn. Gali būti degantis pasiūlymas.  smile.gif

Jusu perpildytas pastas, negalima parasyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginnntare @ 2015 07 08, 20:55)
Jusu perpildytas pastas, negalima parasyti. smile.gif

Pratryniau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visai gundausi siam pasiulymui...
http://www.makalius....dyvai-makalius/
ar bandyti savarankiskai pasiorganizuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gieddre: 11 liepos 2015 - 11:37