Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

[quote=Saule26,2015 05 07, 11:25]
Sveiki,
ieškau bendrakeleivės kelionei kazkur liepos 18 - rugpjucio 9 d. į Egipta labiausiai, ar kita panasia sali (Turkiją, Tunisą). As is Kauno. Domina nebrangi kelione. Esu rami, draugiska. Man apie 30 metu.

Galiu ir birzeli - liepa.
Atsakyti
QUOTE(lakmėja @ 2015 05 01, 00:32)
ar jau radote keleivę? smile.gif

Sveiki, su 12 m dukryte birzelio antroje puseje planuojame pailseti Turkijoje smile.gif apsidziaugtume jei butu kokie "kompanjonai" smile.gif
Atsakyti
labas, galbut domintu kazka liepos men kur nors nusibelsti?
Kolkas turiu viena plana varyti i Portugalija ir kiek imanoma jos daugiau apkeliauti, bet esu atviras pasiulymams.

Esu Justas, man 26m.
Papildyta:
QUOTE(Venice @ 2015 03 31, 08:58)
Sveiki smile.gif

Gal atsirastų entuziastų leistis į piligriminę kelionę ~120 km Portugališkuoju Santjago keliu?
Gegužės-birželio mėn?

labas, atsirastu:)
Tik reiktu kelione perkelti i liepos menesi:\ Jei kazka butu galima sugalvoti - parasyk.
Atsakyti
Ieškau kelionės draugės paatostogauti ir padirbėti užsienyje. Man 22m. Rašykite į AŽ, pakalbėsime plačiau.
Atsakyti
Sveikos,
Planuoju Liepos viduryje keliauti i Bulgarija su 5 metu sunum. Man 33 metai. Ieskau panasaus amziaus moters su pansaus amziaus vaiku, kurie palaikytu mums kompanija smile.gif mes is Vilniaus.
Atsakyti
Rusejis, spalio pirma puse.
Pakeliautume..Domina Kroatija ar siaip kitas idomesnis krastas.
Kas planuoja ir sudomintu kompanija, parasykit i AZ smile.gif
Atsakyti
Gal kas planuoja į Maldyvus? 4u.gif
Atsakyti
Jei kas norėtumėte, parašykite - gundausi geru pasiūlymu. ax.gif
QUOTE(Victorious @ 2015 05 30, 13:20)
Gal kas planuoja į Maldyvus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 31 gegužės 2015 - 18:30
Sveiki,

gal kas artimiausiu metu iš Kauno (Vilnius taip pat tinka) skrenda į Londoną? Mano vaikui labai reikia kompanijos, dar negali skristi vienas (15 m.) Būtų malonu, jei atsilieptumėte, jei planuojate kelionę, tikrai pagelbėtumėte. Ačiū!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spinduliux @ 2015 06 06, 16:57)
Sveiki,

gal kas artimiausiu metu iš Kauno (Vilnius taip pat tinka) skrenda į Londoną? Mano vaikui labai reikia kompanijos, dar negali skristi vienas (15 m.) Būtų malonu, jei atsilieptumėte, jei planuojate kelionę, tikrai pagelbėtumėte.  Ačiū!!  4u.gif
Pirkdama bilietą užsakykite Unaccompanied Minor service - bus sužiūrėtas ir prižiūrėtas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lionesss @ 2015 05 24, 19:23)
Sveikos,
Planuoju Liepos viduryje keliauti i Bulgarija su 5 metu sunum. Man 33 metai. Ieskau panasaus amziaus moters su pansaus amziaus vaiku, kurie palaikytu mums kompanija smile.gif mes is Vilniaus.

Laba, 4u.gif

Mes taip pat planavom su suneliu kur nors pailseti smile.gif gal musu kompanija tiks? Man 41 sunui 7m. ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

vis dar ieškau kompanijos į Maldyvus. Yra geras pasiūlymas. 4u.gif
Atsakyti