[quote=Saule26,2015 05 07, 11:25]
Sveiki,
ieškau bendrakeleivės kelionei kazkur liepos 18 - rugpjucio 9 d. į Egipta labiausiai, ar kita panasia sali (Turkiją, Tunisą). As is Kauno. Domina nebrangi kelione. Esu rami, draugiska. Man apie 30 metu.
Galiu ir birzeli - liepa.
QUOTE(lakmėja @ 2015 05 01, 00:32)
ar jau radote keleivę?
Sveiki, su 12 m dukryte birzelio antroje puseje planuojame pailseti Turkijoje apsidziaugtume jei butu kokie "kompanjonai"
labas, galbut domintu kazka liepos men kur nors nusibelsti?
Kolkas turiu viena plana varyti i Portugalija ir kiek imanoma jos daugiau apkeliauti, bet esu atviras pasiulymams.
Esu Justas, man 26m.
Papildyta:
labas, atsirastu:)
Tik reiktu kelione perkelti i liepos menesi:\ Jei kazka butu galima sugalvoti - parasyk.
Kolkas turiu viena plana varyti i Portugalija ir kiek imanoma jos daugiau apkeliauti, bet esu atviras pasiulymams.
Esu Justas, man 26m.
Papildyta:
QUOTE(Venice @ 2015 03 31, 08:58)
Sveiki
Gal atsirastų entuziastų leistis į piligriminę kelionę ~120 km Portugališkuoju Santjago keliu?
Gegužės-birželio mėn?
Gal atsirastų entuziastų leistis į piligriminę kelionę ~120 km Portugališkuoju Santjago keliu?
Gegužės-birželio mėn?
labas, atsirastu:)
Tik reiktu kelione perkelti i liepos menesi:\ Jei kazka butu galima sugalvoti - parasyk.
Sveikos,
Planuoju Liepos viduryje keliauti i Bulgarija su 5 metu sunum. Man 33 metai. Ieskau panasaus amziaus moters su pansaus amziaus vaiku, kurie palaikytu mums kompanija mes is Vilniaus.
Planuoju Liepos viduryje keliauti i Bulgarija su 5 metu sunum. Man 33 metai. Ieskau panasaus amziaus moters su pansaus amziaus vaiku, kurie palaikytu mums kompanija mes is Vilniaus.
Rusejis, spalio pirma puse.
Pakeliautume..Domina Kroatija ar siaip kitas idomesnis krastas.
Kas planuoja ir sudomintu kompanija, parasykit i AZ
Pakeliautume..Domina Kroatija ar siaip kitas idomesnis krastas.
Kas planuoja ir sudomintu kompanija, parasykit i AZ
Gal kas planuoja į Maldyvus?
Jei kas norėtumėte, parašykite - gundausi geru pasiūlymu.
QUOTE(Victorious @ 2015 05 30, 13:20)
Gal kas planuoja į Maldyvus?
Sveiki,
gal kas artimiausiu metu iš Kauno (Vilnius taip pat tinka) skrenda į Londoną? Mano vaikui labai reikia kompanijos, dar negali skristi vienas (15 m.) Būtų malonu, jei atsilieptumėte, jei planuojate kelionę, tikrai pagelbėtumėte. Ačiū!!
gal kas artimiausiu metu iš Kauno (Vilnius taip pat tinka) skrenda į Londoną? Mano vaikui labai reikia kompanijos, dar negali skristi vienas (15 m.) Būtų malonu, jei atsilieptumėte, jei planuojate kelionę, tikrai pagelbėtumėte. Ačiū!!
QUOTE(Spinduliux @ 2015 06 06, 16:57)
Sveiki,
Pirkdama bilietą užsakykite Unaccompanied Minor service - bus sužiūrėtas ir prižiūrėtas.
QUOTE(Lionesss @ 2015 05 24, 19:23)
Sveikos,
Laba,
Mes taip pat planavom su suneliu kur nors pailseti gal musu kompanija tiks? Man 41 sunui 7m.
Sveikos,
vis dar ieškau kompanijos į Maldyvus. Yra geras pasiūlymas.
vis dar ieškau kompanijos į Maldyvus. Yra geras pasiūlymas.