Sveiki, esame trijų asmenų šeima (dukrai vasarą bus apie 3,5 metų). Man 31 metai. Planuojame savarankišką kelionę birželio 23d. iki liepos 7d. į Fuerteventurą (Kanarų sala). Skristume iš Varšuvos tiesiai į tą salą, o iki Varšuvos su mašina. Ieškome kompanijos, geriausia su panašaus amžiaus vaiku. Jei mama su vaiku, tilptume į vieną mūsų auto, jei daugiau, tektų su dviem mašinom. Nuomuotume visą namą.
Preliminarios kainos:
1. Skrydis 1 asmeniui į abu galus apie 160 EUR.
2. Namo nuoma apie nuo 440 iki 480 EUR (už visą namą 2sav.)(pasidalintume išlaidas)
3. Automobilio nuoma 5 vietų nuo 200 iki 300EUR (2 sav.) (pasidalintume išlaidas)
4.Plius kelionė iki Varšuvos ir atgal (kuras (apie 60EUR) ir stovėjimo aikštelė (100 Zlotų)(pasidalintume išlaidas)
Mes vilniečiai. Atostogas derintume su ekskursijomis po salą ir pasigulinėjimu pliaže prie vandenyno)
Vis dar ieškome kompanijos, tik jau ne dviem savaitėm, o vienai, nuo birželio 23 iki 30 Tuomet ir namo nuoma gaunasi 200 EUR.
QUOTE(Miraz @ 2015 01 12, 23:20)
Nauji metai, nauji planai
Mes ir ieskome kompanijos vasaros ar rudens kelionei. Labiausiai domina Kroatija, taciau dar nesame pilnai apsisprende ( o iki to ir laiko dar daug). Keleta metu bandeme derintis keliones su draugais, taciau taip jau nutikdavo, kad neisvykdavome. Taigi, jeigu kas turite minciu, galime bandyti susibendrauti. Mums apie 40 metu, nenuobodus ir lengvai prisitaikantys
Mes ir ieskome kompanijos vasaros ar rudens kelionei. Labiausiai domina Kroatija, taciau dar nesame pilnai apsisprende ( o iki to ir laiko dar daug). Keleta metu bandeme derintis keliones su draugais, taciau taip jau nutikdavo, kad neisvykdavome. Taigi, jeigu kas turite minciu, galime bandyti susibendrauti. Mums apie 40 metu, nenuobodus ir lengvai prisitaikantys
O kokiu budu ruosiates keliauti?
Mes tai keliaujam dviese nuosavu automobiliu ir beje, irgi ieskome bendrakeleiviu siai vasarai kelionei po Europa.
Sveiki
Gal atsirastų entuziastų leistis į piligriminę kelionę ~120 km Portugališkuoju Santjago keliu?
Gegužės-birželio mėn?
Gal atsirastų entuziastų leistis į piligriminę kelionę ~120 km Portugališkuoju Santjago keliu?
Gegužės-birželio mėn?
Dairomes su vyru keliones ir mes rugsejo menesiui. Ieskome kompanijos. Mums apie 40. Galime prisijungti prie keliaujanciu su masinomis , galima siaip vykti i kelione ( Labiausiai domina Kroatija, bet atviri ir kitokiems pasiulymams).
QUOTE(flight @ 2015 03 10, 09:07)
Kitąmet mielai prisijungtume ar patys kviestume į kompaniją; šįmet neturėsime galimybės atostogauti su šeima ilgesniam laikui.
Ieškau mamos su vaiku/vaikais savaitės poilsiui birželio mėnesį. Domina Bulgarija, Turkija. Mano vaikams 12,8 ir 1.3 metai, atostogausiu be vyro. Būtų smagu surasti 35-45 metų bendrakeleivę su panašaus amžiaus vaikais.
Ieškau mamos su vaiku/vaikais savaitės poilsiui birželio mėnesį. Domina Bulgarija, Turkija. Mano vaikams 12,8 ir 1.3 metai, atostogausiu be vyro. Būtų smagu surasti 35-45 metų bendrakeleivę su panašaus amžiaus vaikais.
ar jau radote keleivę?
Sveiki,
1. Gal kas prisijungtu ka nors nuveikti paskutine Geguzes menesio savaite?) turim laisva savaite ir nezinom ka daryt:(
2. Liepos menesi nuo 6dienos 2 savaitems busim laisvi,labai noreciau pakeliauti po Europa(lektuvu bijau, tad neskrendam niekur), gal kas turi minciu kokias vietas aplankyt? o gal kas nors nori prisijungti kartu su mumis?))
Vaiku neturim, mums 26-28 metai is Vilniaus.
Vat..)
1. Gal kas prisijungtu ka nors nuveikti paskutine Geguzes menesio savaite?) turim laisva savaite ir nezinom ka daryt:(
2. Liepos menesi nuo 6dienos 2 savaitems busim laisvi,labai noreciau pakeliauti po Europa(lektuvu bijau, tad neskrendam niekur), gal kas turi minciu kokias vietas aplankyt? o gal kas nors nori prisijungti kartu su mumis?))
Vaiku neturim, mums 26-28 metai is Vilniaus.
Vat..)
Sveiki,
ieškau bendrakeleivės kelionei kazkur liepos 18 - rugpjucio 9 d. į Egipta labiausiai, ar kita panasia sali (Turkiją, Tunisą). As is Kauno. Domina nebrangi kelione. Esu rami, draugiska. Man apie 30 metu.
Jei tinka data, lauksiu laisko.
El.paštas: sgretute@yahoo.com
ieškau bendrakeleivės kelionei kazkur liepos 18 - rugpjucio 9 d. į Egipta labiausiai, ar kita panasia sali (Turkiją, Tunisą). As is Kauno. Domina nebrangi kelione. Esu rami, draugiska. Man apie 30 metu.
Jei tinka data, lauksiu laisko.
El.paštas: sgretute@yahoo.com