Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

Nauji metai, nauji planai 4u.gif
Mes ir ieskome kompanijos vasaros ar rudens kelionei. Labiausiai domina Kroatija, taciau dar nesame pilnai apsisprende ( o iki to ir laiko dar daug). Keleta metu bandeme derintis keliones su draugais, taciau taip jau nutikdavo, kad neisvykdavome. Taigi, jeigu kas turite minciu, galime bandyti susibendrauti. Mums apie 40 metu, nenuobodus ir lengvai prisitaikantys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miraz @ 2015 01 12, 22:20)
Nauji metai, nauji planai 4u.gif
Mes ir ieskome kompanijos vasaros ar rudens kelionei. Labiausiai domina Kroatija, taciau dar nesame pilnai apsisprende ( o iki to ir laiko dar daug).  Keleta metu bandeme derintis keliones su draugais, taciau taip jau nutikdavo, kad neisvykdavome. Taigi, jeigu kas turite minciu, galime bandyti susibendrauti. Mums apie 40 metu, nenuobodus ir lengvai prisitaikantys smile.gif

Varom i Kreta Spali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TokiaWow @ 2014 10 04, 19:25)
Pasakykit man realiai pavyksta kam rasti kompaniją?  blush2.gif

Pries 3 m. susiradau kompanijai bendrakeleive. Amziaus skirtumas 4 m. Gyvenom vienam kambaryje, ne tik del pigumo, bet ir del KOMPANIJOS, juk tam ir ieskoma kompanija. Derinomes viena prie kitos. As labiau pasyvesne, ji aktyvesne, todel PRIES KELIONE sutarem del aukso vidurio - ir ekskursiju bus, ir gulejimo pleze, ir bent keli vakareliai. Kelione buvo superine (Ispanija - poilsis + pazintine). Organizavomes pacios. Daugiau kartu pakeliaut neisejo, bet iki siol esame drauges, bendraujame beveik kasdien biggrin.gif
Ji pora metu keliavo su kitoms 3 merginom irgi is interneto - viskas irgi buvo puiku. Irgi visos iki siol bendrauja.

Paskaicius, kad sunku susirast kompanjonus ir paskaicius komentarus - gyvent noriu viena, keliaut noriu viena, vertinu privatuma, bet ieskau kompanijos.. Kam jus tada ieskot bendrakeleiviu, nesuprantu? Kad lektuve pasedet salia? Nieks ir nevaziuos su jumis paskaite jusu norus, kad is tikro nereikia jums jokiu pakeleiviu. Juk KOMPANIJA tam ir yra, kad smagu butu kartu keliaujant, kad pakalbet butu su kuo, vakarus leist (cia kalba eina apie zmones, keliaujancius po viena, ne seimas ar poras). O jei vertinat privatuma, vaziuokit vieni - viesbutyje tarp zmoniu gyvensit, o kambaryje vieni, ir niekas nedrums privatumo. I ekskursija irgi niekas po viena neveza - bus pilnas autobusas zmoniu.

Kas dar svarbu - viska issiaiskinti pries kelione, kokie tikslai abieju, ka planuojama veikti ar neveikti, kad vietoje nekiltu nesusipratimu. Ta pati drauge pasakojo atveji, kai vaziavo su moteriske, ieskancia kompanijos, o nuvaziavus paaiskejo, kad jai reikia privatumo - viena negali be bendravimo, kitai reikia uzsidarius sedet. Atostogu nuotaika buvo sugadinta. Bukime supratingi ir ieskokime kompromisu, jei norime geros keliones su gerais pakeleiviais 4u.gif O jei rupi tik but su savim, tai bukime, ir negadinkime kitiems atostogu 4u.gif Sekmes ieskant kompanjonu!
Atsakyti
Yra nemažai kompaniju, poru, kurie vyksta i sali atostogauti, pailseti.taciau bunu variantas,kai dvejoji koki viesbuti issirinkti ir atvykes nesutinki bendrakalbiu.Nebutina kelione nuo A iki Z buti su tais paciais zmonemis.Bet viesbutyje vakarais pabendrauti butu smagu. ax.gif
Pvz : mes papuoleme i labai ramu viesbuti, poilsiautojai apie 60 metu.tai nudziugome,kai atvyko keletas jaunimo,kad ir uzsienieciu, su kuriais bent bendra kalba radome
Atsakyti
gal kas vykstate i kemera birzelio 12-18d? as vykstu su vyru ir mama, ieskom jai kompanijos, nes su mum ne taip idomu:D visi neturi pinigu, arba vel kitokios priezastys.butu smagu ten sustikti su lietuviais, varyti i ekskursijas ar vakare susitikti pabendrauti.
Atsakyti
Sveiki, ieskau bendrakeleives atostogom!
Man 29m, esu is Kauno. Labai noreciau isvykti i poilsine kelione kurioje galeciau ir pailseti ir papramogauti. Vyras pajurio pramogu nemegsta, tai todel ir ieskau draugyjos, kad vienai nebutu liudna keliauti. Svarstau apie atostogas Geguze-Birzeli i Turkija, bet del datos ir salies esu labai lanksti.
astadambrauskiene@gmail.com rolleyes.gif
Atsakyti
Gal atsirastų norinčių spalio-lapkričio mėnesiais pakeliauti?
Kol kas labiausiai domintų "Safaris ir poilsis Kenijoje" (nuorodą su aprašymu į AŽ,nenoriu daryti reklamos aGentūrai),taip pat domintų JAV,gal dar kokia egzotiškenė kryptis.Kadangi neesu gera kelionių planuotoja,ieškau kas norėtų keliauti su agentūra (keli variantai,kur keliauja ne grupė,o sudaroma individualiai),bet jei esate geras planuotojas,pasirašyčiau ir susiplanuoti patiems 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SensualitY: 17 vasario 2015 - 17:01
15 05 07-14 Keliauju su mama i Turkija. (29m-60m)
Labai puikus viesbutis Saphir hotel su AI zmogui 527€ cia jau su nuolaida kuria galiu pasirupinti. Gal butu norinciu prisijungti? Kuo daugiau tautieciu tuo linksmiau smile.gif O jei dar atsirastu panasi kompanija man ir mano mamai tai isvis smagu butu smile.gif Esame is Kauno, tai jei is to pacio miesto tai pavestume i ir is oro uosto. smile.gif ( astadambrauskiene@gmail.com )
Atsakyti
Sveiki. Esame 5 asmenų šeima (vaikai 16 m.,12 m., 2 m.). Norėtume rasti kelionės draugų/šeimų šią vasarą suorganizuojant kelionę pvz. į Slovakiją (tinka ir kitos šalys).. Esam mažai keliavę,tad nedrąsu vieniems..tiktų įvairūs kelionės variantai..
Atsakyti
QUOTE(Trutuk @ 2015 03 09, 01:22)

Kitąmet mielai prisijungtume ar patys kviestume į kompaniją; šįmet neturėsime galimybės atostogauti su šeima ilgesniam laikui.

Ieškau mamos su vaiku/vaikais savaitės poilsiui birželio mėnesį. Domina Bulgarija, Turkija. Mano vaikams 12,8 ir 1.3 metai, atostogausiu be vyro. Būtų smagu surasti 35-45 metų bendrakeleivę su panašaus amžiaus vaikais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 10 kovo 2015 - 08:30
Aš irgi ieškau kompanijos keliavimui...man 46, dukrai 16. Domintų ir savaitgalinės išvykos po Europą 4u.gif
Atsakyti
Ieškau bendrakeleivės kokių 5 ar pan. dienų kelionei į Stambulą balandžio arba gegužės mėn. Dėl konkretaus laiko galime tartis, svarbu, kad į vasarą nenusikeltų. 4u.gif Imho, turėtų būti labai įdomus miestas, Turkijoj tai esu buvus, bet vat Stambule ne.
Atsakyti