Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(bruc @ 2014 10 23, 15:31)
Man siemet pavyko 2 kartus per SM suderint ax.gif
liepa palaikiau kompanija ir perpirkau susirgusios kelione, rugpjuti isleidau mama su kompanijone is SM i turkija, pavyko rasti per pusdieni, tiesiog pateikiau konkretu pasiulyma uz gera kaina ir iskarto atsirado susidomejusiu, berots 5 tik 3 siule keisti data, kas netiko, viena pavelavo ir jau nebebuvo bilietu... As su savo kompanijone nesiskyriau 80 proc atostogu ir lb dziaugemes viena kita, nors ir amzias skirtumas buvo, ir statusai skirtingi  cool.gif Mama tik gyveno vienam kambaryje ir pusryciaudavo, veliau viena i kaire kita i desine, nors amzius vienodas ir specialybes net tos pacios  rolleyes.gif

О man nepavyksta.....vis dar ieskau....bet as nenoreciau gyventi vienam kambaryje....vertinu privatuma.....
Atsakyti
Gal kas keliaujate naujųjų sutikti Egipte? Su vaikais?
Atsakyti
QUOTE(orxhideja @ 2014 10 30, 09:30)
О man nepavyksta.....vis dar ieskau....bet as nenoreciau gyventi vienam kambaryje....vertinu privatuma.....

bet daugelis kaip tik iesko kompaniono gyventi dviese kambaryje, nes taip pigiau. Atostogaudamas su nepažįstamu žmogumi niekad nežinai sutaps ar nesutaps norai, pomėgiai, bet nors už kambarį mokėsi pigiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2014 10 31, 17:52)
bet daugelis kaip tik iesko kompaniono gyventi dviese kambaryje, nes taip pigiau.

Būtent drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(xde @ 2014 11 01, 11:03)

Man ne tik pigiau aktualu, bet ir kompanija. Aš nenorėčiau gyventi kartu, bet dieną leisti atskirai, tada ir keliauti galima vienai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 11 01, 10:21)
Man ne tik pigiau aktualu, bet ir kompanija. Aš nenorėčiau gyventi kartu, bet dieną leisti atskirai, tada ir keliauti galima vienai  4u.gif

Man svarbu gera kompanija....
Atsakyti
Sveiki,

Gal yra skrendančių į Fuerteventūrą lapkričio 29 - gruodžio 5 d.? Šeima (dviejų asmenų) ieško kompanijos mašiniukui išsinuomoti. smile.gif Ir po salą pasižvalgyti...
Atsakyti
Gal kas liepos 8d kartu i indija? 4u.gif
Atsakyti
Ieškome energingos, aktyvios, ne vyresnio amžiaus poros slidinėjimo kelionei į Austriją, Mayrhofen kurortą. Kelionės data 2015 m . sausio 3-10 d.
Kainos porai:
Apgyvendinimo kaina apartamentuose (2 miegamieji kambariai, virtuvė, svetainė, du dušai), iki keltuko 800 metrų, iki autobuso stotelės 50 metrų - 335 eurai;
Kelionė automobiliu Vilnius-Mayrhofen-Vilnius ~170 eurų;
Ski pass - 430 eurų
Stogo bagažinė kelionės daiktams - 30 eurų
Viso 3350 Lt porai.
Laukiame laiškų į AŽ iš norinčių važiuoti kartu thumbup.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Sausio-vasario mėnesį norėčiau vykti į šiltus kraštus..Tenerifė ar kažkas panašaus smile.gif Ieškau moteriškos kompanijos.. tiesa, būtų gerai,kad kelionė vyktų iš uk, bet tai ne problema, galima ir iš Lietuvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės forumo skaitytojos.

Visishkai atsitiktinai aptikau nebloga konkursiuka. Reikia labai mazai laiko uzsiregistruot, o prizas viliojantis - kelione dviems i Ryga ir nakvyne 5* vieshbutyje, puiki proga pailsėti su mylimuoju. Informacija apie žaidimą galite rasti lux express fb puslapyje smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas vyksta 2015 kovo 21 d. į turkiją? Ieškome kompanijos. Vykstame su vaikais.
Limak atlantis de luxe hotel & resort viešbutis,
Atsakyti