Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(TokiaWow @ 2014 10 04, 18:25)
Pasakykit man realiai pavyksta kam rasti kompaniją?  blush2.gif

verysad.gif man nepavyko....
Atsakyti
QUOTE(TokiaWow @ 2014 10 04, 19:25)

Pati mačiau kaip sėkmingai ir skubiai susirado bendrakeleivę. Manau labai svarbu kas ieško. Jei žmogus ne vieną kartą bendravęs forume, daugiau mažiau orentuojiesi koks žmogus, kokios atostogos jį domina ar galėsi sugyventi kartu. O jei visiškai naujojas ar depresuojantis, besimėtantis ko nori- vargu.
Atsakyti
Ar yra planuojančių per artimiausius porą mėnesių vykti į Maroką?
Atsakyti

Tai, kad sudetinga is tikro rasti ka nors smile.gif Kaip pvz as jei skrendu, tai tik su akcijiniais bilietais, kuriu per 2-3 h paprastai nelieka. Todel reakcijos reikia zaibiskos. Va, nusipirkau bilietus uz 1050 lt i Dzakarta kovo menesiui. Bilietu tokia kaina buvo, grubiai, nuo 10 ryto iki 13 h dienos. Po to pabrango. Kaip per tas 3 h rasti zmogu, kuris iskart galetu nusprest, kad tada ir tada skrenda kartu, susiderint su juo viska, nusipirkt bilietus ir pan smile.gif Sakyciau nerealu smile.gif Tiesa, kai nusipirkau bilietus, po to atsirado norinciu skrist kartu (gavau kelias zinutes). Bet jau bilietu kaina nuo 1050 lt pabrango iki 3000 lt, o uz tiek jau niekas neperka. Visi nori tos pacios kainos, uz kuria as pirkau. O tokiu kainu ilgai neuzsibuna... Pats, va, pramiegojau ziemos skrydi i Gvatemala uz 800 lt. Pamaciau sia akcija 12 h dienos. Neturejau nei korteles, nieko, galvojau grizes namo iskart nusipirksiu. Grizau 18 h, o kaina jau 2500 lt buvo... sad.gif Nori keliaut pigiai - turi NEMIEGOT. Ir greitai reaguot.
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2014 10 07, 09:37)
Tai, kad sudetinga is tikro rasti ka nors smile.gif Kaip pvz as jei skrendu, tai tik su akcijiniais bilietais, kuriu per 2-3 h paprastai nelieka. Todel reakcijos reikia zaibiskos. Va, nusipirkau bilietus uz 1050 lt i Dzakarta kovo menesiui. Bilietu tokia kaina buvo, grubiai, nuo 10 ryto iki 13 h dienos. Po to pabrango. Kaip per tas 3 h rasti zmogu, kuris iskart galetu nusprest, kad tada ir tada skrenda kartu, susiderint su juo viska, nusipirkt bilietus ir pan smile.gif Sakyciau nerealu smile.gif Tiesa, kai nusipirkau bilietus, po to atsirado norinciu skrist kartu (gavau kelias zinutes). Bet jau bilietu kaina nuo 1050 lt pabrango iki 3000 lt, o uz tiek jau niekas neperka. Visi nori tos pacios kainos, uz kuria as pirkau. O tokiu kainu ilgai neuzsibuna... Pats, va, pramiegojau ziemos skrydi i Gvatemala uz 800 lt. Pamaciau sia akcija 12 h dienos. Neturejau nei korteles, nieko, galvojau grizes namo iskart nusipirksiu. Grizau 18 h, o kaina jau 2500 lt buvo... sad.gif Nori keliaut pigiai - turi NEMIEGOT. Ir greitai reaguot.

O kur čia gaudote tokias kelionių kainas???
Atsakyti
QUOTE(toffee @ 2014 10 07, 10:20)
O kur čia gaudote tokias kelionių kainas???

Vienos specializuotos vietos nera. Cia turi buti hobis ir reikia kantrybes kiekviena diena vis ieskoti, knistis ir knistis. Kartais pasiseka wink.gif Va, i Brazilija nuskridau uz 872 LTL pirmyn-atgal smile.gif I Gvatemala sausio menesi buvo uz 800 lt. Dabar i Dzakarta nusipirkau uz 1050 LTL. I Tailanda skrisiu po 3 savaiciu uz 1550 LTL (gal ir nera labai pigu, buvo ir pigesniu variantu, bet skrisiu su ne bet kuo, o Lufthansa) smile.gif Kas iesko, tas randa
Atsakyti
Jau pradedu ieškoti kelionės draugės vasaros kelionei į JAV wink.gif
Atsakyti
Sveiki, kadangi pati niekada nerandu kompanijos keliauti i tolimas salis aplenkiant viesbucius, tai jei butu tokiu, kurie nori ekstremalesnio keliavimo, parasykite i AZ.
Domina Pietu Amerika, Tolimieji Rytai ir pan.
Man 24 m.
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2014 10 07, 11:31)
Vienos specializuotos vietos nera. Cia turi buti hobis ir reikia kantrybes kiekviena diena vis ieskoti, knistis ir knistis. Kartais pasiseka wink.gif Va, i Brazilija nuskridau uz 872 LTL pirmyn-atgal smile.gif I Gvatemala sausio menesi buvo uz 800 lt. Dabar i Dzakarta nusipirkau uz 1050 LTL. I Tailanda skrisiu po 3 savaiciu uz 1550 LTL (gal ir nera labai pigu, buvo ir pigesniu variantu, bet skrisiu su ne bet kuo, o Lufthansa) smile.gif Kas iesko, tas randa

Na tai galetumete ir pasidalinti keletusajtu,ne tik pasigirti kokia esate saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diari @ 2014 10 16, 15:29)
Na tai galetumete ir pasidalinti keletusajtu,ne tik pasigirti kokia esate saunuole  smile.gif

man atrodo, kad ne saunuole, o saunuolis bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(melsvaižalia @ 2014 10 22, 00:10)
man atrodo, kad ne saunuole, o saunuolis bigsmile.gif  mirksiukas.gif

oj,sorry smile.gif saunuolis
Atsakyti

Man siemet pavyko 2 kartus per SM suderint ax.gif
liepa palaikiau kompanija ir perpirkau susirgusios kelione, rugpjuti isleidau mama su kompanijone is SM i turkija, pavyko rasti per pusdieni, tiesiog pateikiau konkretu pasiulyma uz gera kaina ir iskarto atsirado susidomejusiu, berots 5 tik 3 siule keisti data, kas netiko, viena pavelavo ir jau nebebuvo bilietu... As su savo kompanijone nesiskyriau 80 proc atostogu ir lb dziaugemes viena kita, nors ir amzias skirtumas buvo, ir statusai skirtingi cool.gif Mama tik gyveno vienam kambaryje ir pusryciaudavo, veliau viena i kaire kita i desine, nors amzius vienodas ir specialybes net tos pacios rolleyes.gif
Atsakyti