Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(dives @ 2014 08 07, 18:53)
Jūs nuolat ten keliaujat?  blush2.gif  o galėtume mes su drauge prisijungt? ar čia jau nebepatogu, per didelė kompanija?

atsakiau Jums i az
Atsakyti
Norėčiau rasti bendrakeleivę rugsėjo mėn. atostogoms. Iš pažįstamų niekas negali, o dviese keliauti manau būtų smagiau smile.gif Esu nusižiūrėjusi kelionę į Šveicariją rugsėjo 6-11 d. Bet galima keliauti ir kitur. Man 29 m., esu iš Šiaulių.

https://beta.lt/visa...p;category_id=1
Atsakyti
Rugpjūčio 15-25 vykstame į Kroatiją (Istrijos regioną) savo automobiliu. Gal yra šeimų vykstančių tuo pat metu? Būtų smagu kartu keliauti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas atotogauja rugsejo pabaigoje ir noretu prisijungti prie Guliverio kelioniu organizuojamos pazintines isvykos i Juodkalnija (9 d.)? Isvykimas 09 20 smile.gif
Atsakyti
Rugpjūčio 15-25 vykstame į Kroatiją (Istrijos regioną) savo automobiliu. Gal yra šeimų vykstančių tuo pat metu? Būtų smagu kartu keliauti 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, ieskoma moteriska kompanija kelionei i turkija nuo rugsejo 20 d. amzius 20-30m. jeigu atsirastu susidomejusiu parasykit trimvis@yahoo.com
Atsakyti

Labukas...leskoma moteriska kompanija...kelionei i siltus krastus...bet kur...rugsejo men....amzius nuo 35 m....
Atsakyti
Ieskoma moteriska kompanija ( nuo 35 m.) turkija....alanija....viesbutis Kleopatra hermes 3 zv. Viskas iskaiciuota....rugsejo
14-26 d. Pirkta per agentura ecotravel....
Atsakyti
Ieškau į kompaniją mamos su vaiku į Sardiniją spalio 7-14 d. Man 39 m, dukrai 4 m.
Kartu dar važiuoja draugų šeima su dviem berniukais - 1,5 ir 7 m.
Mes vilniečiai.
Skrydis Ryanairu iš Kauno į Cagliari. Nuomosimės automobilius, apsigyventi ketiname šiaurinėje salos dalyje (be maitinimo, gaminsimės patys) ir pasivažinėti aplinkui, pagulinėti pliažuose.
Mokėti vairuoti pageidautina, bet nebūtina.
Daugiau info per a.ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inska: 04 rugsėjo 2014 - 12:48
Sveiki smile.gif Gal kas norėtų padraugauti kelionėje į Tailandą, vasario mėn. 07-21d.? Mes vykstame dviese, būtų smagiau radus šaunią kompaniją smile.gif Rašykit į AŽ
Atsakyti
Gal kas jungsis kelionei i Majorka, spalio 1-8 d.? 4u.gif
Atsakyti
Pasakykit man realiai pavyksta kam rasti kompaniją? blush2.gif
Atsakyti