Planuoju rugpjucio 26d. vaziuoti i Ryga/Jurmala, siaip pasivaikscioti po miesta + nueiti i Okean Elzy koncerta Dzintari http://www.bilesuser...an-elzi-149141/
Gal kas nors tuo laiku irgi vaziuoja? Kompanijoje butu linksmiau
Internete radau nuostabią kelionę į Kroatiją, ši kelionė su šiuo vežėju vyksta jau visą vasarą. Gal kas ieško kelionės draugo, nes vienai liūdna, o su niekuo nesusiderinu. Visa info nuorodoje: http://m.kartu.lt/vi.../kroatija-24634.
Amžius nesvarbu, svarbu gera nuotaika. Man 25m
Amžius nesvarbu, svarbu gera nuotaika. Man 25m
Sveiki, gal yra norinciu i Turkija rugpjucio 6 su pliustravel uz 999lt su AI i kemera pagal betos akcija?
Kambariu dalintis tektu su moterim (48m)
QUOTE(bruc @ 2014 07 30, 09:23)
Sveiki, gal yra norinciu i Turkija rugpjucio 6 su pliustravel uz 999lt su AI i kemera pagal betos akcija?
Labukas...man tiktu toks pasiulymas....
QUOTE(arkadija @ 2014 06 03, 20:20)
Su beveik 7 metu sunumi planuojam pailseti Turkijoje ar Bulgarijoje, isvyktume rugpjucio vidury poilsiui 10-14 dienu, kad spetume grizti iki rugsejo 1. Norime vykti i koki ramesni viesbuti su ''viskas iskaiciuota'', kad butu maziau rupesciu.
Mielai lauksime prisijungiant kitos mamytes su vaiku(vaikais), butu drasiau ir smagiau
Lauksiu az.
Mielai lauksime prisijungiant kitos mamytes su vaiku(vaikais), butu drasiau ir smagiau
Lauksiu az.
Sveiki mes su seima planuojame savo mikroautobusu vaziuoti rugsejo 11d.i Bulgarija savaitelei gal jus sudomintu
QUOTE(bruc @ 2014 07 30, 10:23)
Kambarioke rasta laukia lagaminu pakavimas
QUOTE(aek @ 2014 08 01, 10:11)
Sveiki mes su seima rugsejo 11d.savaitei planuojame vaziuoti i Bulgarija savo mikroautobusu yra 4 laisvos vietos jei sudomintu rasykite i email. akire@inbox.ru
Rugsėjį vaikams reikia į mokyklą Manau, kad negalės ta, kuriai siūlote. ("Vaikai 5 ir 9 metų.")
QUOTE(bruc @ 2014 07 31, 21:54)
Kambarioke rasta laukia lagaminu pakavimas
O i kuri viesbuti vaziuojat? Gal ir as galeciau prie jusu prisijungti....
Skubiai (galioja, kol yra pigių bilietų). Kas kartu į Paryžių 09.22-24 dd ?
Domina muziejus d"Orse (1 diena). 1 diena gali būt kurortas Deauville. Na ir ką spėsim apžiūrėt per likusi laiką. Man 43, jei kas...
P.S. ieškau bendraminčių kelionėm į Prancūziją. Rašykit, jei norit pamatyti šią šalį ir neturit kompanijos. Tai gali būt bet kada, kai pasitaikys pigių skrydžių ir viešbučių.
Domina muziejus d"Orse (1 diena). 1 diena gali būt kurortas Deauville. Na ir ką spėsim apžiūrėt per likusi laiką. Man 43, jei kas...
P.S. ieškau bendraminčių kelionėm į Prancūziją. Rašykit, jei norit pamatyti šią šalį ir neturit kompanijos. Tai gali būt bet kada, kai pasitaikys pigių skrydžių ir viešbučių.
Laba
ieskau issilavinusio, kulturingo, saziningo keliones draugo/ drauges Amzius 40-50 m. rugsejo pradzioje 10-ciai dienu. Pirmenybe teikciau Graikijai, Ispanijai, Italijai
Rasyti i AZ
ieskau issilavinusio, kulturingo, saziningo keliones draugo/ drauges Amzius 40-50 m. rugsejo pradzioje 10-ciai dienu. Pirmenybe teikciau Graikijai, Ispanijai, Italijai
Rasyti i AZ
QUOTE(alensm2014 @ 2014 08 04, 11:16)
Skubiai (galioja, kol yra pigių bilietų). Kas kartu į Paryžių 09.22-24 dd ?
Jūs nuolat ten keliaujat? o galėtume mes su drauge prisijungt? ar čia jau nebepatogu, per didelė kompanija?