Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

QUOTE(Sandruskaaa @ 2014 06 14, 22:30)
Sveiki, gal padėtumėt man, norime kitų metų gegužę vykti medaus mėnesiui į Šri Lanką-Maldyvai, agentūros labai jau kainą užsikėlė.. o savarankiškai dar vieniems neteko keliauti (anglų kalbą mokame, tačiau ne per geriausiai, tai ką mokykloje išmokome  biggrin.gif  smile.gif  ) unsure.gif  4u.gif  nuo ko reikėtų pradėti? stebėjau lėktuvo bilietus, ok, kainos tinkamos, o kaip toliau? booking.com ir agoda.com viešbučiai pagrinde tik su pusryčiais, o jei nori ir vakarienės? kaip su ekskursijomis daryti? gal galite papasakoti plačiau apie savo kelionę, kada ją įsigijote, jos maršrutą..? aišku jei nebūtų sunku  smile.gif  4u.gif iš anksto dėkoju  4u.gif  smile.gif

Gerai, papasakosiu plačiau į AŽ vakare 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 06 15, 11:50)
Gerai, papasakosiu plačiau į AŽ vakare  4u.gif

labai ačiū, lauksiu Jūsų žiutės smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ieškau bendrakeleivių poilsinei arba pažintinei kelionei liepos pabaigoje arba rugpjūčio pradžioje. Šiuo metu galvoju apie pažintinę kelionę į Graikiją, bet esu atvira pasiūlymams.

Man 27, esu draugiška ir neišlepinta keliautoja. Mėgstu atostogauti aktyviai ir kuo daugiau pamatyti, dievinu paviršinį nardymą. Dieną ar dvi mielai padrybsočiau ir pliaže.

Jei planuojate atostogas panašiu metu ir ieškot kelionės draugės, rašykit į AŽ.
Atsakyti
Gal kas iki Slovakijos norėtų palėkti, prisijungti prie mūsų su vyru? Apie liepos 20 d.
Atsakyti
laba diena, ieskau bendrakeleivio/es kur nors i europa ar netgi Lietuva.

Man 26m. Laikas nuo birz 30d. Domina ivairios keliones, bet labiausiai: nuskrendam ir keliaujam savarankiskai.

Galite rasyti az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justas88: 25 birželio 2014 - 17:35
Sveiki,

gal kas nuo liepos 12 d. ieško kelionės bendrakeleivės? Domina pažintinės kelionės autobusu.
Atsakyti
Sveiki:) liepos 20 d skrendu i varnos oro uosta, poilsiausiu auksinese smiltyse, vila diva viesbutuke. Keliauju viena. Gal kas tomis dienomis irgi keliauja?gal kas noretu palaikyt atostogoms draugija? blush2.gif ekskursijos, klubai, parduotuves, pliazas garantuoti:) esu 24 m mergina is vln, super butu drauge susirast:)) amziaus skirtumo man nesvarbu
Atsakyti
QUOTE(Lisistratė @ 2014 07 05, 15:54)
Sveiki,

gal kas nuo liepos 12 d. ieško kelionės bendrakeleivės? Domina pažintinės kelionės autobusu.

Labuka smile.gif
labai noreciau i Italija pagal kuponus:
http://kuponai.lt/vi...os-12-21-d.html

Kaip Jums toks pasiulymas?
Atsakyti
Ieškau 40-50 m pakeleivės į Graikija nuo 09.13 7-10 d.
Atsakyti
bordines, su tais kuponas atrodo įtartinai pigu.. Pažiūrėkit, kas su pigesniais organizatoriais darosi..
Atsakyti
labas,gal yra merginu keliaujanciu po lietuva? ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

su drauge planuojame rugsėjo ~5-16 d. pakeliauti po JAV Vakarų pakrantę. Gal kas nors panašiu laiku taip pat žada keliauti ir ieško kompanijos? 4u.gif
Atsakyti