Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

Ieškau bendrakeleivės į Šveicarijos arba Prancūzijos alpes....Planuoju eiti į ištisinį žygį be viršūnės (eigoje matysime kaip vadas nuspręs). Planuoju keliauti su Ditma, liepos 12 diena -14 dienų. Jeigu susidomėjote parašykite, butų smagu keliauti kartu smile.gif beja man 28:)
Atsakyti
Su beveik 7 metu sunumi planuojam pailseti Turkijoje ar Bulgarijoje, isvyktume rugpjucio vidury poilsiui 10-14 dienu, kad spetume grizti iki rugsejo 1. Norime vykti i koki ramesni viesbuti su ''viskas iskaiciuota'', kad butu maziau rupesciu.
Mielai lauksime prisijungiant kitos mamytes su vaiku(vaikais), butu drasiau ir smagiau 4u.gif
Lauksiu az.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkadija: 03 birželio 2014 - 20:21
Ėmėme labai fainą kelionę į Italiją (Viena, Roma, Vatikanas, Verona, Piza, Florencija, Venecija) liepai - tikrai puikus pasiūlymas drinks_cheers.gif. Tik laukiame, kad daugiau žmonių prisijungtų ir kelionė - garantuota. ax.gif Junkitės 4u.gif 4u.gif

http://beta.lt/visa-...ory_id=45771576
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 05 birželio 2014 - 10:49
QUOTE(Victorious @ 2014 06 05, 10:48)
Ėmėme labai fainą kelionę į Italiją (Viena, Roma, Vatikanas, Verona, Piza, Florencija, Venecija) liepai - tikrai puikus pasiūlymas drinks_cheers.gif. Tik laukiame, kad daugiau žmonių prisijungtų ir kelionė - garantuota.  ax.gif Junkitės 4u.gif  4u.gif

http://beta.lt/visa-...ory_id=45771576

Tikrai manau bus smagi Jums kelione smile.gif ...gaila, kad liepa pas mane jau suplanuota, o vat jei keliautumete rugsejo menesi, mielai prisijungciau 4u.gif
Atsakyti
Laba visiems megstantiems keliauti 4u.gif

Liepos 3 d. su drauge isskrendam i Kreta biggrin.gif ,gal butu norinciu prisijungti?

Taip pat ieskau bendrakeleiviu rugsejo men.
Bendraukime per AZ 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

turim kelionę į Serengečio safario - Legolendo ir Heidės parkus. Taip atsitiko, kad mūsų tėtis negali vykti į šią kelionę. Todėl važiuotume su 8 m berniuku. Bėda ta, kad kelionė 2 suaugusiems ir vaikui. Galbūt atsirastų kas norėtų kartu keliauti? Nuo birželio 21 d. visos nakvynės viešbučiuose (B variantas). Kelionės kaina 505 Lt

http://www.excursus....es-parkas-.html
Atsakyti
Sveiki,

ieskau issilavinusio, kulturingo, apsiskaiciusio, zingeidaus, saziningo ir bla bla bla keliones draugo / drauges liepos 14-19 i Kosa. Amzius 35-40, be vaikuciu smile.gif Planuoju siek tiek paguleti, siek tiek pakeliauti...
Atsakyti
Sveiki,

09.20 planuoju kelionę į Šri Lanką (per kelionių agentūrą) pažintinė + poilsinė kelionė. Datos labai dau stumdyti negaliu, bet keliauju viena, o kai vienas atsiranda visokie papildomi mokečiai.
Gal kas kartais tyčia netyčia planuoja tokiu maždaug metu?
Atsakyti
Sveiki,
rugpjūčio pabaigoje - rugsėjo pradžioje planuoju vykti į Turkiją, kadangi keliauju viena, būtų malonu, jeigu kas prisijungtų prie manęs ar gal jau kas susiplanavęs, tai mielai prisijungčiau skrydžiui smile.gif jeigu kam įdomu, rašykit.
Atsakyti
Ieškau žmogaus,kuris kaip ir aš turėtų/galėtų pasiimti atostogas spalio mėnesį ir norėtų kažkur pakeliauti smile.gif Esu draugiškas,šiltas žmogus,manau rasime bendrą kalbą smile.gif Kelionės tikslas galėtų būti tiek Europoje,tiek Amerikoje,tiek Naujojoje Zelandijoje... Esu atvira pasiūlymams. [Gulėjimas pleže- netinka!!!:)]. AŽ 4u.gif
Atsakyti
as jau uzsisakiau bilietus birzelio 21d-27d i Maljorka, viesbutis Europa Apartments, Sa Coma. gal kas atsitiktinai kur nors netoliese taip pat ruosiates atostogauti?
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2014 05 23, 21:23)
Daug dauguau pamatytumėt, jei organizuotumėtės patys indivudualų turą. Mes prieš dvi sav. grįžom iš Šri lankos ir Maldyvų, tai nei viena LT agentūra nepasiųlė nei pusės, kiek pamatėme su vietiniais.

Sveiki, gal padėtumėt man, norime kitų metų gegužę vykti medaus mėnesiui į Šri Lanką-Maldyvai, agentūros labai jau kainą užsikėlė.. o savarankiškai dar vieniems neteko keliauti (anglų kalbą mokame, tačiau ne per geriausiai, tai ką mokykloje išmokome biggrin.gif smile.gif ) unsure.gif 4u.gif nuo ko reikėtų pradėti? stebėjau lėktuvo bilietus, ok, kainos tinkamos, o kaip toliau? booking.com ir agoda.com viešbučiai pagrinde tik su pusryčiais, o jei nori ir vakarienės? kaip su ekskursijomis daryti? gal galite papasakoti plačiau apie savo kelionę, kada ją įsigijote, jos maršrutą..? aišku jei nebūtų sunku smile.gif 4u.gif iš anksto dėkoju 4u.gif smile.gif
Atsakyti