Naujas pasiūlymas!Dėl krypties nutarta- siūlau spalį ar lapkritį nuo trijų savaičių iki mėnesio keliauti į Naująją Zelandiją. Visa info AŽ Kelionė savarankiška,nuomojant automobilį.
Rugsėjis-Gruodis atvykstu į Vietnamą, išvykstu iš Bangkoko lapkričio gale. Jei yra norinčių pasimatyt ir truputį pakeliaut drauge tuo metu, susirašom!
Radau tokia kelione.
http://www.pazinktev...8-rugpjucio-5-d
Plaustais plaukt Gaujos nacionalinio parko upe, pakeliui aplankant urvus, pilis, lankytinas vietas. Gyvenimas palapineje (firma duoda, jei neturit). Kaina zmogui 478 lt, iskaiciuotas maistas ir iejimas i mokamus obektus, nuvezimas, programa, uzimtumas (skambinau jiems, tai viska zinau). Na kaip stovykla tokia ant vandens.
As 36 metu mama ir mano vaikas 7 metu. Ieskome panasaus amziaus keliones draugu, plaukt kartu. Kadir man butu su kuo pabendraut, ir vaikui.
Jei domina, atsiusiu issamesne programa, arba skambinkit organizatoriams.
Man atrodo tai puikus pasiulymas uz puikia kaina, galimybe ismegint save.
http://www.pazinktev...8-rugpjucio-5-d
Plaustais plaukt Gaujos nacionalinio parko upe, pakeliui aplankant urvus, pilis, lankytinas vietas. Gyvenimas palapineje (firma duoda, jei neturit). Kaina zmogui 478 lt, iskaiciuotas maistas ir iejimas i mokamus obektus, nuvezimas, programa, uzimtumas (skambinau jiems, tai viska zinau). Na kaip stovykla tokia ant vandens.
As 36 metu mama ir mano vaikas 7 metu. Ieskome panasaus amziaus keliones draugu, plaukt kartu. Kadir man butu su kuo pabendraut, ir vaikui.
Jei domina, atsiusiu issamesne programa, arba skambinkit organizatoriams.
Man atrodo tai puikus pasiulymas uz puikia kaina, galimybe ismegint save.
Gal noretum keliauti drauge i Turkija, Kemera geguzes vidurys, pabaiga. Gaudysiu paskutines minutes pasiulymus...As jaunatviska moteris...
Sveiki, norėčiau į Turkiją rugsėjo mėnesį. Planuoju aplankyti Kapadokiją, Goiniuko kanjoną, Faselį, pasitrinti po Antaliją, gal dar ką įdomesnio. O tarpe to pagulėti ir prie jūros. Ieškau bendrakeleivės, kurią domintų panašūs dalykai. Esu 41 metų moteris.
Sveiki ! Auginu viena 3 m. suneli, ir atostogoms esame atviri, artimiausiu metu noretume isvykti geguzes pabaigoje - birzelio pradzia, kryptis - nera svarbu. Noretume priimti kartu bendrakeleive, gali buti su vaiku, kryptis - nera taip svarbu.
Musu svarbiausi dalykai renkantis kelione: viskas iskaiciuota.
p,s retai cia apsilankau, tad rasykite el.p. info@moncheri.lt
Musu svarbiausi dalykai renkantis kelione: viskas iskaiciuota.
p,s retai cia apsilankau, tad rasykite el.p. info@moncheri.lt
Sveikos, merginos gal yra atostogaujanciu pirmoje birzelio puseje ir norinciu kur nors pakeliaut? galim kooperuotis lauskiu zinuciu AZ