Įkraunama...
Įkraunama...

Keliaukime drauge 2

Naujas pasiūlymas!Dėl krypties nutarta- siūlau spalį ar lapkritį nuo trijų savaičių iki mėnesio keliauti į Naująją Zelandiją. Visa info AŽ 4u.gif Kelionė savarankiška,nuomojant automobilį.
Atsakyti
Rugsėjis-Gruodis atvykstu į Vietnamą, išvykstu iš Bangkoko lapkričio gale. Jei yra norinčių pasimatyt ir truputį pakeliaut drauge tuo metu, susirašom! 4u.gif
Atsakyti
Radau tokia kelione.

http://www.pazinktev...8-rugpjucio-5-d

Plaustais plaukt Gaujos nacionalinio parko upe, pakeliui aplankant urvus, pilis, lankytinas vietas. Gyvenimas palapineje (firma duoda, jei neturit). Kaina zmogui 478 lt, iskaiciuotas maistas ir iejimas i mokamus obektus, nuvezimas, programa, uzimtumas (skambinau jiems, tai viska zinau). Na kaip stovykla tokia ant vandens.

As 36 metu mama ir mano vaikas 7 metu. Ieskome panasaus amziaus keliones draugu, plaukt kartu. Kadir man butu su kuo pabendraut, ir vaikui.

Jei domina, atsiusiu issamesne programa, arba skambinkit organizatoriams.

Man atrodo tai puikus pasiulymas uz puikia kaina, galimybe ismegint save.
Atsakyti
Sveiki, gal kazkas is cia esanciu geguzes 23 skrenda i gruzija, kutaisi. Ar aplinkinius miestus. Neturiu kompanijos, gal kas noretu jungtis? smile.gif
Atsakyti
Gal noretum keliauti drauge i Turkija, Kemera geguzes vidurys, pabaiga. Gaudysiu paskutines minutes pasiulymus...As jaunatviska moteris...
Atsakyti
nuo rugpjucio 23 dienos turiu atostogas, su vaikinu ketiname kurnors keliauti ilsetis, tiksliai nenusprendeme kur, gal turkija, graikijos kokia nors sala ar ispanija smile.gif norime 7 naktims arba daugiau. esame jauna pora, butu smagu rasti bendrakeleiviu smile.gif
Atsakyti
Ieskau kompanijones rugpucio men.savaitei pakeliauti po europa arba birzeli savaitgali nuvykti i kokia europos sostine(iskrist penktad.parskrist sekmad.).Man 36m.
Atsakyti
Ieškau kas norėtų kartu nuo gegužės vidurio iki birželio vidurio savaitei pakeliauti. Mane domina viena iš šių krypciu: Kutaisi, Larnaka, Tel Avivas, Bulgarija, Rumunija. Ieškotume pigiu skrydžių ir kelione organizuotame pačios. Man 31m.
Atsakyti
Sveiki, norėčiau į Turkiją rugsėjo mėnesį. Planuoju aplankyti Kapadokiją, Goiniuko kanjoną, Faselį, pasitrinti po Antaliją, gal dar ką įdomesnio. O tarpe to pagulėti ir prie jūros. Ieškau bendrakeleivės, kurią domintų panašūs dalykai. Esu 41 metų moteris.
Atsakyti
Sveiki ! Auginu viena 3 m. suneli, ir atostogoms esame atviri, artimiausiu metu noretume isvykti geguzes pabaigoje - birzelio pradzia, kryptis - nera svarbu. Noretume priimti kartu bendrakeleive, gali buti su vaiku, kryptis - nera taip svarbu.
Musu svarbiausi dalykai renkantis kelione: viskas iskaiciuota.

p,s retai cia apsilankau, tad rasykite el.p. info@moncheri.lt
Atsakyti
Sveiki. 2014 birželio 23d. pajudame link saulėtos Albanijos, pakeliui aplankant vaizdingąją Juodkalniją. Mes esam du suaugę ir du vaikai. Ieškome kompanijos kuri norėtų važiuoti su savo automobiliu. Gal yra norinčių smagiai pakeliauti? mirksiukas.gif raimis079@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif gal yra atostogaujanciu pirmoje birzelio puseje ir norinciu kur nors pakeliaut? galim kooperuotis biggrin.gif lauskiu zinuciu AZ smile.gif
Atsakyti