Gal būtų norinčių Liepos mėn.pakeliauti Camino? Labai norėčiau rasti bendramintę..
Sveikos Mamytės. Musu šeima ruošiamės važiuoti gegužės vidury i Lloret de mar Ispanijoje. Gal kas pirkote bilietus per beta.lt gegužės 11tai išvykti i minėtą kelionę? Smagu būtų rasti kokią šeimynėlę į kompaniją prisijungti kelionėje. Mes vykstame keturiems - mama, tėtis ir du sūnūs (7m ir 1,5m).
Jei kas vyksite, tai rašykit až.
Jei kas vyksite, tai rašykit až.
Dėmesio! Ieškom bendrakeleivės 20-35m. Turkija 5* UAI maitinimo tipas! Tik 1200!! Su visais mokesčiais!
Data: 04.24 - 05.02
Club Beach Doganay
Mes esam 3 merginos, 27 , 28m.
Data: 04.24 - 05.02
Club Beach Doganay
Mes esam 3 merginos, 27 , 28m.
Ieškau bendraminčių kelionei į Iraną
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 04 10, 17:01)
Ieškau bendraminčių kelionei į Iraną
Čia maždaug kada?
QUOTE(Jofky @ 2014 04 10, 16:06)
Čia maždaug kada?
Ne ankščiau nei kitais metais, jei jokie politiniai įvykiai netrukdys ... dėja kol kas nieko konkretaus, tik idėjų lygyje ...
QUOTE(Kenzo26 @ 2014 04 10, 22:25)
Ne ankščiau nei kitais metais, jei jokie politiniai įvykiai netrukdys ... dėja kol kas nieko konkretaus, tik idėjų lygyje ...
Kaip ir pas mane gal kitais metais ir idėjų lygyje nes nerandu pritariančių, be to man reikia kompanjono kalbančio angliškai, nes aš tik minimaliai suprantu
Liepos pabaigoj noreciau porai savaiciu kur nors isvykti. Pageidautina, kur nors toleliau, nors tiktu ir Graikija ar Portugalija. Man 27 metai, esu draugiska, lengvai prisitaikanti ir neislepinta keliautoja
Vis dar ieškau bendramintės į JAV
Taip pat dabar domina Maldyvai,Australija.
Su visais pasiūlymais AŽ.
Vis neprarandu vilties surasti kelionių draugę
QUOTE(Džiazuu @ 2014 04 15, 15:19)
Vis dar ieškau bendramintės į JAV
oi, mielai! Kad ir siandien, jei tik pinigu tokiom tolimom kelionem butu Nebent planuojat ilgesniam laikui su tikslu dar ir padirbet bekeliaujant..
QUOTE(Dusele @ 2014 04 15, 22:55)
oi, mielai! Kad ir siandien, jei tik pinigu tokiom tolimom kelionem butu Nebent planuojat ilgesniam laikui su tikslu dar ir padirbet bekeliaujant..
JAV norėčiau 3sav.kokias pabūti. Ne dirbti,aktyvią pažintinę turėti..