Sveikos Turiu atostogas liepos 7-25 dienomis. Ieškau kompanionės kelionei į pietus (konkrečios šalies nesu numačiusi, galima būtų paderinti). Domintų poilsinė-pažintinė kelionė, norėčiau keliauti lėktuvu per kelionių agentūrą, kad organizacinių rūpesčių būtų mažiau, bet siūlykite įvairius variantus, gal pavyks suderinti visiems tinkamą kelionę Man 31 metai, esu intravertė, ramaus būdo, atsakinga. Man galite rašyti elektroniniu paštu: jurgmit@yahoo.com
Laba, ieškau kambariokės, gali būt su vaiku, gegužės 30-06 i Bodrumą. UAI LA blanche 5žvaigžd. viešbutį. Viešbutis tinka su vaikiukais ir šiaip ramus. Vieta rami, superinė, panašiai kaip mūsų Nidoj. tai va ieškau ramaus būdo žmogeliukų, gali būti 1asm arba 2. Man 33. pati noriu ramiai pasivartyti, pasišildyti saulutej. vienai brangoka ir nejauku.
Vis dar labai ieškau kompanijonės,kompanijono ar net poros kelionei į JAV Apie viską AŽ
Norėčiau susirasti kompaniją - šeimą su vaikais - vasaros atostogoms - dviems savaitėms rugpjūtį automobiliu europoje. domintų įvairios kryptys (ispanija, kroatija, italija, austrija, vokietija, prancūzija, rumunija). Vaikai 5 ir 9 metų. lauksiu pasiūlymų.
Sveiki, keliauninkai ir kelionių planuotojai
Mūsų šeima (2vaikai ir 2suaugę) rezgam planą birželio mėn. (~7-10 dienų) pakeliauti po Europą su kemperiu. Kol kas tikslaus maršruto nėra, bet, ko gero labiau linkę būtume, kad vykti ten kur yra ką veikt ir ką pamatyt vaikams. Ta prasme, atrakcionai, zoo sodai, vandens pramogų parkai ir pan. Tiklsas ne kuo daugiau šalių pravažiuot bet smagiai ir turiningai praleist laiką ne vien už vairo Taigi, ieškom draugiškos, šeimyniškos kompanijos, kuri galbūt taip pat svajoja apie panašias atostogas, panašiu laiku. Žinoma, kadangi pas mus mažamečiai vaikai, tai transportas turėtų būt atskiras.. ta prasme, mes su savo, jūs su savo kemperiuku
Mūsų šeima (2vaikai ir 2suaugę) rezgam planą birželio mėn. (~7-10 dienų) pakeliauti po Europą su kemperiu. Kol kas tikslaus maršruto nėra, bet, ko gero labiau linkę būtume, kad vykti ten kur yra ką veikt ir ką pamatyt vaikams. Ta prasme, atrakcionai, zoo sodai, vandens pramogų parkai ir pan. Tiklsas ne kuo daugiau šalių pravažiuot bet smagiai ir turiningai praleist laiką ne vien už vairo Taigi, ieškom draugiškos, šeimyniškos kompanijos, kuri galbūt taip pat svajoja apie panašias atostogas, panašiu laiku. Žinoma, kadangi pas mus mažamečiai vaikai, tai transportas turėtų būt atskiras.. ta prasme, mes su savo, jūs su savo kemperiuku
Birželio pabaigoje - liepos pradžioje ketiname kur nors išvykti automobiliu, mes - du suaugę ir trys vaikai: du kelionių asai, 11 metų (berniukas) 7 metų (mergaitė) ir debiutantas, kuriam kelionės metu bus maždaug 7 mėnesiai.
Atostogų taikinyje - Šiaurės Italija, bet kol kas tiksliai neapsisprendėm ir esam lankstūs keisti maršrutą, jei atsiras įtikinamų pasiūlymų Priortietai - šiltas klimatas, galimybė kažką įdomaus pamatyt tiek vaikams, tiek suaugusiems, kiek įmanoma labiau ekonomiškas biudžetas. Sėdėjimas savaitę vien paplūdimyje nedomina. Jei kas su vaikais norėtų į kompaniją - mielai.
Važiuotume lengvąja mašina, ne kemperiu.
Atostogų taikinyje - Šiaurės Italija, bet kol kas tiksliai neapsisprendėm ir esam lankstūs keisti maršrutą, jei atsiras įtikinamų pasiūlymų Priortietai - šiltas klimatas, galimybė kažką įdomaus pamatyt tiek vaikams, tiek suaugusiems, kiek įmanoma labiau ekonomiškas biudžetas. Sėdėjimas savaitę vien paplūdimyje nedomina. Jei kas su vaikais norėtų į kompaniją - mielai.
Važiuotume lengvąja mašina, ne kemperiu.
Noreciau ir as geguzes men. ar birzelio pr. paatostogauti vienoje is Pietu Europos saliu: Italijoje, Ispanijoje ar siu saliu salose, Kipre, Maltoje, Graikijoje, Portugalijoje ar pan. Esu viena, be vaiku, geriau manau per kelioniu agenturas susiplanuoti, domina viskas ir deginimasis papludimyje (su saiku) ir ekskursijos.
Planuoju kelione i Turkija birzelio pradzioj su vaiku 8 m berniuku
Ieskau keliones drauges kartu vykti i sia nuostabia autobusine kelione su Novaturu, man 36 metai, esu rami, tolerantiska. Isvykimas birzelio 28.
http://www.novaturas...ir_kalnu_grozis
Tiktu ir kokia nors kita pazintine kelione autobusu nuo balandzio 11-12, pvz Balkanu turas, Siauries Italija-Pietu Prancuzija ir pan.
http://www.novaturas...ir_kalnu_grozis
Tiktu ir kokia nors kita pazintine kelione autobusu nuo balandzio 11-12, pvz Balkanu turas, Siauries Italija-Pietu Prancuzija ir pan.
Gal kas planuojate kelione su vaikuciais i Turkija liepos menesiui ???
Butu smagu kartu, mes du suauge ir dvi mergytes 3 ir 5 metukai.
Rasykit bandysim issamiau issiaiskinti kiekvienu norus ir kartu susiplanuoti
idomias atostogas !!!
Butu smagu kartu, mes du suauge ir dvi mergytes 3 ir 5 metukai.
Rasykit bandysim issamiau issiaiskinti kiekvienu norus ir kartu susiplanuoti
idomias atostogas !!!