Sveikos mergaitės,
Gal atsirastų kokia mergina-moteris, kuri norėtų gegužės mėnesį nuvykti į šia kelionę?
http://www.gruda.lt/...-174/2014-05-19
Ieškau bendrakeleivės į Hurgadą sausio pabaiga - vasaris, 11-14 dienų, domina kuo pigesnis variantas. Viešbutyje negyvensiu, jums liks laisvas plotas.
kelialapis dviems žymiai pigiau nei vienam.
Jei ką sudomintų, rašykite į AŽ.
kelialapis dviems žymiai pigiau nei vienam.
Jei ką sudomintų, rašykite į AŽ.
gal kas nori i Gran Kanarija sausio pabaigoje, vasario pradzioje?
bilietus ir viesbuti galima rasti apie 1000lt. zmogui - 9 naktims. jei susidomejote, rasykite datas galime derinti. man 34m patinka derinimas kelioniu - ir pamatyti ir bamba pavartyti, moku prisitaikyti prie zmoniu
bilietus ir viesbuti galima rasti apie 1000lt. zmogui - 9 naktims. jei susidomejote, rasykite datas galime derinti. man 34m patinka derinimas kelioniu - ir pamatyti ir bamba pavartyti, moku prisitaikyti prie zmoniu
ieškau kompanijos vasario pradžioj į Niujorką savaitės trukmės kelionei.
Ieskau bendrakeleives 4-5 dienom i Milana, sausio antroj pusej- prasidejo ispardavimai, noriu pasivaikscioti po parduotuves ir siaip smagiai praleisti laika. Dviese linksmiau Man 32. Lauksiu AZ.
Sveiki,
Gal yra keliaujanciu i Tailanda ,Bankoka ir Kanada,Toronto,ir galetu paimti su savim suni i bagaza?
Uz pagalba skolingi neliktume.
PM
Gal yra keliaujanciu i Tailanda ,Bankoka ir Kanada,Toronto,ir galetu paimti su savim suni i bagaza?
Uz pagalba skolingi neliktume.
PM
Sveikos.
Man 43 metai, smagi moterėlė. Gal kas norėtų kartu į šią kelionę
http://www.gruda.lt/...-140/2014-04-24
Vžiuoju viena, nes vyras nepasirašo tokiai ilgai kelionei autobusu
Man 43 metai, smagi moterėlė. Gal kas norėtų kartu į šią kelionę
http://www.gruda.lt/...-140/2014-04-24
Vžiuoju viena, nes vyras nepasirašo tokiai ilgai kelionei autobusu
Gal skelbiuosi ne toj temoje, bet pabandau... Gal kas norit pabut mano kambarioke ir kartu vykti i Kepenio sveikatos stovykla Palangoje (www.sveikuoliai.eu). Ieskau savo amziaus (plius/minus) moters (o man 36 metai). Vykciau, kai butu jau silciau.
Gal ka sudomintų kelione į Kiprą su vaikais vasario 13-20 d. ?
Ieškau bendrakeleivės i Turkiją Konkrečiau Bodrumas-Turgutreis. antroje rugpjūčio pusėje. Man 33. Ramaus būdo.
gal atsirastų kas norėtų pailsėti 5žvaigždutėse, apie 2000 lt. viskas įskaičiuota. Kur kambariai sutvarkyti, valgyt paduota, kad nereiktų vaikų traukt iš baseino per prievartą, kur galima išeit į miestelį pasivaikščioti. sėst į mikriuką ir nuvažiuot į Bodrumą. Domina patikrintas viešbutis La blanche. Dar laiko truputį yra, taigi galima pasitaupyti
gal atsirastų kas norėtų pailsėti 5žvaigždutėse, apie 2000 lt. viskas įskaičiuota. Kur kambariai sutvarkyti, valgyt paduota, kad nereiktų vaikų traukt iš baseino per prievartą, kur galima išeit į miestelį pasivaikščioti. sėst į mikriuką ir nuvažiuot į Bodrumą. Domina patikrintas viešbutis La blanche. Dar laiko truputį yra, taigi galima pasitaupyti
Rasau drauges, ieskancios pakeleiviu, prasymu (Rasyti i jos nurodyta el.pasta):
Sveiki,
Norėčiau kovo mėn. pailsėti Madeiroje. Galvoju apie kelionę iš Varšuvos. Galbūt atsiras norinčių prisijungti? Juk kompanijoje smagiau vakarus leisti. Man 35 m., esu vilniete, bendraujanti, tolerantiška ir linksma
Susisiekite: sju813@yahoo.com
Sveiki,
Norėčiau kovo mėn. pailsėti Madeiroje. Galvoju apie kelionę iš Varšuvos. Galbūt atsiras norinčių prisijungti? Juk kompanijoje smagiau vakarus leisti. Man 35 m., esu vilniete, bendraujanti, tolerantiška ir linksma
Susisiekite: sju813@yahoo.com