QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 25, 10:59)
Pas mane taip pat čiuožia sniegas. Toje vietoje auga floribundinės rožės, lelijos, pentiniai. Tai visiems tik į sveikatą šiltai apsikloti.
Papildyta:
Simetriškas daržiukas net labai gražiai atrodys, pavyzdžiui suskirstytas keturkampiais, su takeliais gristais ar jei labai taupot, takeliai veja užsėti, iš lentų sukalti ir įgilinti lysves rėmuose. Per vidurį galima kokių levadų apskritimą. Jei patinka griežtas simetriškas apželdinimas, tai pavyzdžių daugybė, jei pas mane kas išsaugota, sukelsiu vakare.
Uzsikloti tai gerai,be kaip del islauzymo?
Lentu kazkodel nenoriu, nusepe,issiklaipo,kazkaip paveiksleliuose neblogai,bet realybeje buna kitaip. Lauksiu pavyzduku
QUOTE(Idda @ 2013 04 25, 11:02)
Darykit įrėmintas pakeltas lysves, mano tokie norai šiemet
Vyriokas mano sukals iš lentų, tik niekaip dėl išmatavimų neapsisprendžiu
Kad pakeltas tai taip,bet tos lentos
Pas mus nieko nebus is medzio,tai tos lentos ne is tos operos,nebent juodai nudazyti
QUOTE(Cobre @ 2013 04 25, 11:06)
Siaip galima kazkokias pakeltas, iremintas lysveles, kad ir apskritimo formos, isdestyti ir sode, ikomponuojant i bendra visuma, nebutina visa darza vienoje vietoje sukoncentruoti.
Ne,ne,keliose vietose nenoriu.Parinkau jau viena zona ir pagal pasaulio salis,ir pagal "matomuma" ...
Ta dekoratyvuma ir grozi darze pasiekti sunku,tik paveikslely idealu,gal ten pritresia ar pripiesia,kad visi augalai identisko dydzio,idealiai sukomponuoti...