Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai, provansiški sodeliai, kiemeliai

QUOTE(vida777 @ 2014 04 03, 15:28)
nori gyvatvores ar misriu augalu, lapuociu, spygliuociu, viszaliu, ar ne...? Koks aukstis?
Karpant, siaura sumedejusi augala galima praktiskai is bet ko padaryti.

O rozems patinka bet koks š.... - mešlas, srutos, dilgyniu, zoles raugas  smile.gif ir molis.

Iki 2 metru maxsimum, ir kad nedribtu i salis,stati kazkokie,niekaip nesumastau,aisku aklinai nepadarysiu, turiu ant terasos palikt praejima i gretima kiemeli. Tuju nenoriu,dvokia,prie gatves dalis jom apsodinta.

Rozem priemolio yra. Zoles ir parupinsiu.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 03, 20:56)
Iki 2 metru maxsimum, ir kad nedribtu i salis,stati kazkokie,niekaip nesumastau,aisku aklinai nepadarysiu, turiu ant terasos palikt praejima i gretima kiemeli. Tuju nenoriu,dvokia,prie gatves dalis jom apsodinta.

Rozem  priemolio yra. Zoles ir parupinsiu.

Barbarisai koloniniai nebijo vėjo. Jų yra visokių spalvų. ax.gif Ir su rožėm puikiai dera. smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 03, 11:53)
4u.gif Reikės su kibiru po ganyklas pasivaikščiot biggrin.gif

Patarkit kuo kukliai atsitverti nuo kaimyninio sklypo,atitvėrimo ilgis,trys geri žingsniai, siauresnio augalėlio reikėtų, vėjuota,saulėta,smėlėta,kad nesibadytų ir trinkelių neišvartytų.

Tik dabar reikalavimus pamačiau.
Galit bandyt didžialapę kartuolę,pakarpytumėt kai peraugs. mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 03 balandžio 2014 - 20:44
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 03, 19:56)

Sunku be kokio orientyro ką pasakyti. Kiek suprantu tokie krūmai, kaip pilkoji lanksva ar sidabrakrūmis netiks, nes jie linkę šakeles skleisti į visas puses. Gali pasidomėti veigėle https://www.google.l...&...366&bih=620
gražiai žydi, nereikli dirvožemiui ir vietai, lengvai perneša genėjimus.
Atsakyti
QUOTE(Ledum @ 2014 04 03, 20:43)
Barbarisai koloniniai nebijo vėjo. Jų yra visokių spalvų.  ax.gif  Ir su rožėm

4u.gif i buksmedi panasus g.gif bet idomus augalelis.

Kartuoles paskui paieskosiu,kompas nusibaigineja.
Papildyta:
QUOTE(TuDa @ 2014 04 03, 21:02)
Sunku be kokio orientyro ką pasakyti. Kiek suprantu tokie krūmai, kaip pilkoji lanksva ar sidabrakrūmis netiks, nes jie linkę šakeles skleisti į visas puses. Gali pasidomėti veigėle https://www.google.l...&...366&bih=620
gražiai žydi, nereikli dirvožemiui ir vietai, lengvai perneša genėjimus.

Kokia zieduota bigsmile.gif darbe gal ka sumastysiu,apziurai, zinai as su foto technika susipykus doh.gif
Atsakyti

uoliniai kadagiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 04 04, 07:06)
uoliniai kadagiai  4u.gif

Kažin ar nenušals? Man ir lyg neblogas variantas.
Atsakyti
Tuju nenoriu,dvokia,prie gatves dalis jom apsodinta.

Mano nosiai dvokia tik senosios tujos, dabartines man nesmirdi, turiu Smaragdu, tai jokio kvapo kaip ir nera 4u.gif
Atsakyti
Gal kam pravers 4u.gif http://mydesignchic....en-gardens.html
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 04 08, 07:48)

Aciu, kazka panasaus bandysim braskyne daryti, dezes jau sukaltos lotuliukas.gif
Baseino foto imesiu Jums, bet vis laiko nerandu blush2.gif O kitas dalykas, nelabai dar jame pasiturksi....SALTA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 04, 09:57)

neturėtų wink.gif
Atsakyti
Gal matete kur nors vazonu tamsiai pilku, staciakampiu, neaukstu. Kazko panasaus i siuos. Man reikia lauke ant stalo pasideti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 04 04, 09:57)

Nušalt nenušals,bet langai 'dirbs' kaip padidinamas stiklas. Apdegs. tongue.gif
Atsakyti