Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai, provansiški sodeliai, kiemeliai

Neįkalbėjot, skaldos nepilsiu. Man gražiau tvarkingi trinkelių ar plytelių takeliai . Dar jie turi derintis prie būsimų rudų pamatų, dar iš trinkelių bus laiptai į žemesnį lygį, kelios aikštelės staliukui kėdutėms.
Atsakyti
Labai mielas takelis wub.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Vobla @ 2014 02 25, 12:47)
man rodos skalda ir zvyras- skirtingi dalykai g.gif  as lauko keliukui is kelininku pirkau zvyro su molio ir kazkokiu dulkiu priemaisom, tai sitas ir be vibro plokstes susitankino, ale vat prekines isvaizdos ans neturi schmoll.gif 

Tikrai taip biggrin.gif o ant savo keliuko tikriausiai papylėt atsijų- toms užtenka lietaus, kad susitankintų.
Atsakyti
Čia mano kiemo akmenukai ax.gif nėra jie nei brangūs, nei nepraktiški, o per kelerius metus savaime baigia susitankinti, kur yra ploniau paskleisti. Keliose vietose dar reiks pasklaidyti juos, nes yra per storas sluoksnis pabertas.

Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 02 25, 22:00)
Čia mano kiemo akmenukai ax.gif nėra jie nei brangūs, nei nepraktiški, o per kelerius metus savaime baigia susitankinti, kur yra ploniau paskleisti. Keliose vietose dar reiks pasklaidyti juos, nes yra per storas sluoksnis pabertas.

o kaip ruošėte pagrindą? iš tolo atrodo kaip nestambios frakcijos skaldelė, bet jūs geriau žinot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2014 02 25, 15:02)
va, tokie glūdinti akmenukai nesusitrombuotų tarpusavyje, o smulkia granito skalda didelių parkų takai užpildyti. Sutrombuota taip, kad ir su kablukais galima eiti ( jei su kablais moka vaikščioti biggrin.gif ).

oj, cia jau labai prabangiai butu, jei pirkti gludintus akmenukus biggrin.gif

va va, kazkuom panasiu ispilamos vaiku zaidimo aiksteles. o koki pagrinda daret? ka po apacia pylet, kad susitankina?
kazin ar po kiek laiko, prabagotejus biggrin.gif ar pasikeitus skoniui ant tu akmenuku galima butu trinkas susidet, ar reiktu viska nukasinet velniop?
Atsakyti
Čia mano kiemo akmenukai

labai grazu, ak as irgi taip noreciau..
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 02 25, 18:06)
Neįkalbėjot, skaldos nepilsiu. Man gražiau tvarkingi trinkelių ar plytelių takeliai . Dar jie turi derintis prie būsimų rudų pamatų, dar iš trinkelių bus laiptai į žemesnį lygį, kelios aikštelės staliukui kėdutėms.

man rodos graziai auksciais pazaisti galima ir tarpe akmenuku iterpus pabegiu sija... smile.gif
Atsakyti
SVEIKOS VISOS 4u.gif . Matau apie baltas tvoras ejo sneka, kazi kiek ten vargo daugiau su jom nei su rudom...

QUOTE(Para @ 2014 02 24, 13:29)
Balta tvora tai  wub.gif , bet pas mane ji tamsiai ruda. Akis bado  doh.gif Nusileidau MB norams, dabar bandau susitaikyti.

Visgi gailites, kad nedaret baltos tvoros?

QUOTE(kuzdaite @ 2014 02 24, 20:25)
Del tvoru mazgojimo - zinau ta daikta, bet pas mus aru 18, tai tiek tvoros tikrai neplausiu....... Kitas dalykas - namas kampinis, tasko is dvieju pusiu doh.gif  doh.gif

Musu irgi panasiai aru, 20 ir irgi kampinis sklypas, o gatves tikrai neasfaltuotos...
Atsakyti
Kaip faina, visos namus paliekas ir atbega cia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
TuDa, tai ten Jus i ta aistele atvaziuojate, paliekate masina, taip?Ar kas ten?O tas apvalus, baseinelis - fontanelis?
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 02 26, 13:23)
Kaip faina, visos namus paliekas ir atbega cia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif
Name baigta beveik, truksta plintusu ir zidinio apdailos, as noriu baltu, vyras ne, laukiam kada ateis bendras sprendimas lotuliukas.gif .

Kad nebutu su tvora tas pats doh.gif
Atsakyti
Taigi pavasaris, čia įdomiau. Pasiplanuosim prieš sodinimą.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 02 26, 00:00)
Čia mano kiemo akmenukai :ax

wub.gif Truksta tik karietos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2014 02 26, 11:19)

Visgi gailites, kad nedaret baltos tvoros?

Gailekis nesigailejus, nieko nepakeisi. Vyro motyvas buvo, kad uz poros metru zvyrkelis, tai apdulkes ir t.t.
Atsakyti