QUOTE(Paladė @ 2014 02 05, 13:30)
bet įsivaizduok, kaip įsipaišytų į bendrą kontekstą klasikinis ar provansiškas šiltnamis
tai faktas, kad isipaisytu
cia jau butu tas idealusis variantas
QUOTE(Paladė @ 2014 02 05, 14:58)
gal neteršiu temos
visgi galima užskaityti prie klasikinių kiemelių?
tai kad netersi, juk labai i tema viskas
. butent tokiems dalykeliams ir skirta si tema.
QUOTE(Rutele_S @ 2014 02 05, 15:59)
Nu panos, as rimtai klausiau
Nu tai ir siltnamis, laukem kiek jis dar savanoriskai atlaikys, ir manau jau simet viskas. Tai ir klausiu, kokie pas jus siltnamiai.. Tu baltu, mediniu, idomesnes konstrukcijos, esu guglej maciusi, bet negi pas visas klasikos-provanso gerbejas tokie ir yra?
pala, bet tai juk tau rimtai i tema ir atsake. jei nedomina tokie siltnamiai, tai statai bet koki tau patinkanti, bet cia jau ne sios temos aptarimas, nebent tau idomios mintys ir idejos, kaip modernu siltnami ipaisyti i klasikine aplinka, kai ji pridengti nuo visumos, kaip ipaisyti i planeli klasikinio kiemelio?
QUOTE(Rutele_S @ 2014 02 05, 16:41)
Bet siltnami jei jau reikia jam kazka daryti tai noretusi zinot, ka daryt
Rutele, tiesa sakant tai as nelabai suprantu, ko tu nori?
gal kokioj pomidoru temoj pasitark del siltnamiu ivairoves , cia as be sarkazmo sakau
jei man tektu statyti nauja siltnami, tai mastyciau dviem kryptimis: statyti klasikini ir ne itin slepti ji arba statyti modernu, bet tvarkinga, tikrai ne ir koki is lanku ar bet kaip sukalto, plevele aptraukta, ir tada ji bandyti protingai ipaisyti i isplanavima ir kazkaip apipavidalinti augaliukais. Jei reiktu pasitarti su kazkuo, tai temoje butent tuos klausimus ir spresciau, o ten jis bus sukaltas ir istiklintas, ar koks metalinis tai jau butu vienodai, juk vistiek abiem atvejais tai ne sios temos aptarimu objektas
Papildyta:
QUOTE(k@mylye @ 2014 02 05, 17:32)
Kas dėl gėlių, tai tų visų daugiamečių atsisakiau. Bandau augintis vienmetes gėles, kurios man per vasara žydės vazonuose, bet ne gėlynuose. Rūpesčio mažiau, bent dėl ravėjimo. Palaistyti man ne vargas.
o jusu jau visa aplinka suplanuota, visi augalai susodinti? koks mazdaug planelis, i koki stiliu orientavotes?
neįmanoma patikti visiems, nes ne visi turi gerą skonį