QUOTE(kuzdaite @ 2013 09 26, 12:23)
O tai kas ten per apdaila, kas ten
tokie - betono gaminys, kazkokie tasyti akmenys ar....? Man jie visai nieko butu baseino apdailai Zinokit, laksciau, laksciau puse vasaros su paminkliniu akmenu atliekom aplink savo vandens telkinuka ir dar liko kitiems metams, kazkaip akis dar sunkiai pagauna, kaip ten juos graziai vienas su kitu suglausti.
Kas pamato ta mano geri, vis spaudzia, kad apzeldinti reikia, o man ir plikas grazus, kazkaip jei jau link klasikinio, tai nelabai ten ir reikia ajeru, smilgu ir pan? Ar jau as nusisneku?
tokie - betono gaminys, kazkokie tasyti akmenys ar....? Man jie visai nieko butu baseino apdailai Zinokit, laksciau, laksciau puse vasaros su paminkliniu akmenu atliekom aplink savo vandens telkinuka ir dar liko kitiems metams, kazkaip akis dar sunkiai pagauna, kaip ten juos graziai vienas su kitu suglausti.
Kas pamato ta mano geri, vis spaudzia, kad apzeldinti reikia, o man ir plikas grazus, kazkaip jei jau link klasikinio, tai nelabai ten ir reikia ajeru, smilgu ir pan? Ar jau as nusisneku?
zinoma, kad klasikinis baseinelis, jei ne varlems veistis skirtas, turi tureti aiskias formas ir linijas.
Pas mus sklype yra nemazai naturalaus smiltainio akmenu panaudota, bet kadangi sis apskritimas atspindi tiksliai namo centra, todel ir forma turejo buti tiksli.
Cia yra betoniniai skaldyti blokeliai, o betona, kaip zinia, as labai myliu, ka parodo ir visos kitos dekoro detales. Be to, nuo terasos ir visi kiti takai iskloti betoninemis trinkelemis, todel betono gaminys buvo neatsitiktinai pasirinktas. Ant virsaus turbut teks gaminti plokste is naturalaus akmens, nes siu betoniu blokeliu dengiamoji plokste neatitinka musu apskritimo diametro.