QUOTE(Dzenke @ 2013 09 18, 10:58)
Vida777, o jusu terasa sauleta? As bandziau tuja vazone laikyt - labai kepa ji... Ir... kiek metu Danica gali augti vazone? isivaizduoju laikui begant vistiek zemen kist reikes. But labai smalsu i jusu terasa dirstelt
Musu terasa grynai pietu puseje visu beveik 10-ies metru ilgiu, nedengta (iskyrus kiek dengia balkonas), o vasara min 1 men. be perstojo buna 30-40 laipsniu karscio.
As per daug galvos nesukau, susodinau Danica's, kad butu ziema vasara zalia ir prieziuros minimaliai (butent del sios priezasties labai nemegstu vienmeciu geliu). Karta metuose jas apkarpau, kad labai nesiplestu, nes mano loveliai nedideli. Su laiku matysiu, jei gerai ziemos be apsiltinimo, galima bus apkarpyti ir saknis, kad pristabdyti augima, o jeigu ka, persodinsiu i atvira grunta. Pas mane jos dar tik antra ziema bus, tiesa, vienai - jau trecia, nes viena buvau anksciau pabandymui pasodinus.
Zirkles turiu Gardena comfort cut su teleskopine rankena, kuria naudoju vejos pakrasciams pjauti, kad lankstytis nereiketu. Palyginti su niekuo negaliu, nes nieko kito neturejau.