Keliu tema i virsu
vis paskaitau, paskaitau... vis pleciau galerija, deliojau mintis... Vis laukiau 'nusvitimo', nes ta misraine, kuria susikuriau is buto isikelus i nama (kai visko norisi...) vis keiciau kita misraine
Vis atsimindavau Vidos777 zodzius "neskubek"
kaip neskubesi kai norisi grazaus kampelio ir cia, ir ten, o dar cia... Ziurek mama atveze kokia gelyte, teta krumeli, kaimyne kazka dalijo - padovanojo - viska imi ir krauni
O viskas auga, keiciasi...
Kad siekiu klasikinen pusen zinojau nuo pat pradziu, tik nezinojau kaip ta daryti... Zinojau tik kad noriu pati, pati savom rankom, su MB pagalba... ir taip iki siol... tik cia, sioj temoj mane aplanke nusvitimas kai kazkuri (jei neklystu Cobre) ikelet
sios lenkaites kiema "Copy-paste" nesigaus... Reikia improvizuot, nes panasu sklypo dydis, apsvietimas labai skiriasi, tai ir augalus reikes atitinkamai parinkti. Pagrindinis sia diena mane kamuojantis klausimas - ar isgauciau 'rutuliu ir kugiu' efekta vietoj kukmedziu ir bukmedziu (kurie pas mane sauleje apdegtu pavasari) sodindama rutulines tujas (Danica, Hoseri, Globosa) ir kugines (kad ir Smaragd) - tik sias karpyciau apribodama augima
Aisku dar klausimas kiek laiko as jas taip galesiu 'valdyti'