Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai, provansiški sodeliai, kiemeliai

Bvaiksciodama po ermitaza isimylejau hortenzijas wub.gif uzsikepus dabar prisisodinti, tik nzn kaip su prieziura bus..super gele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rabambule @ 2013 05 25, 14:45)
Bvaiksciodama po ermitaza isimylejau hortenzijas wub.gif  uzsikepus dabar prisisodinti, tik nzn kaip su prieziura bus..super gele biggrin.gif

jei pasisodinsi didzialapes H. macrophylla), kurios sodu centruose ir yra bene pacios graziausios, tai turesi vargo daugiau, nei grozio smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2013 05 25, 22:47)
jei pasisodinsi didzialapes H. macrophylla), kurios sodu centruose ir yra bene pacios graziausios, tai turesi vargo daugiau, nei grozio  smile.gif .

Speju kad tokia ir turiu doh.gif
Atsakyti
Pasakykit, kodėl niekas prie namų nestato aukštų šviestuvų g.gif Man atrodo, kad gražiau būtų bent 2,5 ar 3 metrų aukščio, žinoma, ne tokie dideli, kaip gatvėse, bet... Ar yra kokia nerašyta taisyklė, kad netinka? O tie pusmetriniai, jei dar viena eile, man išvis primena lėktuvų nusileidimo taką cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 05 26, 09:13)
Pasakykit, kodėl niekas prie namų nestato aukštų šviestuvų g.gif Man atrodo, kad gražiau būtų bent 2,5 ar 3 metrų aukščio, žinoma, ne tokie dideli, kaip gatvėse, bet... Ar yra kokia nerašyta taisyklė, kad netinka?  O tie pusmetriniai, jei dar viena eile, man išvis primena lėktuvų nusileidimo taką cool.gif

pas mus ant terasos 2,35 m aukscio.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 05 23, 14:21)
4u.gif noriu kartu su Jumis pasidžiaugti savo sužydėjusiu "kalniuku" biggrin.gif prašau labai nepykti, nes klasikos čia nesimato mirksiukas.gif

bigsmile.gif kaip gražu,ir kaip taip spėji doh.gif o šuniukas ar supranta,kad negalima per gazonus lėkt,nes mano tai ant tiesiųjų rauna kur jam gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 25, 23:55)
Speju kad tokia ir turiu doh.gif

Papasakok, o geriau jei gali pasirodyk su lauko sviestuvais 4u.gif
idomu kaip jie atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas,
gal kas patars dėl gėlių spalvų ax.gif gal kas kokį straipsnį esate išsisaugojusios? kokios spalvos dera tarpusavyje, kokios nedera? kiek spalvų sode galima maišyti?

priėjau etapą kai jau žinau kokios gėlės turi būti susodintos, tik pradėjau mėtytis dėl spalvų doh.gif noriu paradinį įėjimą papuošti gėlėmis simetriškai, eilutė buksmedžių susodinta iš abiejų pusių, tada žadu viendienių eilę ir turbūt Ylalapis fioksas bus rožinis, tai va dėl viendienių pasimetusi esu, ar gražiai atrodytų geltonos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2013 05 30, 10:26)
Labas rytas,
gal kas patars dėl gėlių spalvų  ax.gif gal kas kokį straipsnį esate išsisaugojusios? kokios spalvos dera tarpusavyje, kokios nedera? kiek spalvų sode galima maišyti?

priėjau etapą kai jau žinau kokios gėlės turi būti susodintos, tik pradėjau mėtytis dėl spalvų  doh.gif  noriu paradinį įėjimą papuošti gėlėmis simetriškai, eilutė buksmedžių susodinta iš abiejų pusių, tada žadu viendienių eilę ir turbūt Ylalapis fioksas bus rožinis, tai va dėl viendienių pasimetusi esu, ar gražiai atrodytų geltonos  doh.gif

tai tik skonio reikalas. bet man rožinė spalva prašosi derinama su kitu švelniu atspalviu - gal alyviniu, gal balkšvu, arba tamsesniu, bet nerėkiančiu, o prigesintu. Bet čia tik todėl, kas aš apskritai nemėgstu rėkiančių raudonų ir geltonų gėlių, man subtilesni atspalviai prie dūšios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2013 05 30, 10:26)
Labas rytas,
gal kas patars dėl gėlių spalvų  ax.gif gal kas kokį straipsnį esate išsisaugojusios? kokios spalvos dera tarpusavyje, kokios nedera? kiek spalvų sode galima maišyti?

priėjau etapą kai jau žinau kokios gėlės turi būti susodintos, tik pradėjau mėtytis dėl spalvų  doh.gif  noriu paradinį įėjimą papuošti gėlėmis simetriškai, eilutė buksmedžių susodinta iš abiejų pusių, tada žadu viendienių eilę ir turbūt Ylalapis fioksas bus rožinis, tai va dėl viendienių pasimetusi esu, ar gražiai atrodytų geltonos  doh.gif

O graziai atrodytu oranzines? Viendienes daugiausia yra ivairiu atspalviu oranzines iki plytiskai raudonu, geltonos ir siek tiek yra baltu. Kadangi jus nepaminejot nieko daugiau kas zydi tuo paciu metu, tai arba ta viendieniu spalva turi dereti su namu arba tiesiog jums patikti.
Papildyta:
QUOTE(Paladė @ 2013 05 30, 10:36)
tai tik skonio reikalas. bet man rožinė spalva prašosi derinama su kitu švelniu atspalviu - gal alyviniu, gal balkšvu, arba tamsesniu, bet nerėkiančiu, o prigesintu.  Bet čia tik todėl, kas aš apskritai nemėgstu rėkiančių raudonų ir geltonų gėlių, man subtilesni atspalviai prie dūšios smile.gif

Ylialiapis flioksas bus seniai nuzydejes zydint viendienems.
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 05 27, 07:46)
bigsmile.gif kaip gražu,ir kaip taip spėji doh.gif o šuniukas ar supranta,kad negalima per gazonus lėkt,nes mano tai ant tiesiųjų rauna kur jam gerai biggrin.gif

Ačiū biggrin.gif stengiuosi kurti tokią aplinką kuri nereikalauja daug priežiūros, o šuniukai pas mane 3 ir visi žino komandą "takeliu" lotuliukas.gif bet po pievą tai aš joms leidžiu lakstyti kur nori mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(smth1 @ 2013 05 30, 09:52)
tai arba ta viendieniu spalva turi dereti su namu arba tiesiog jums patikti.

Man atrodo, kad derinant gėles prie fasado, reiškia padaryti jas nematomomis. Kas ką sakytų, bet balti gėlių žiedai prie balto fasado schmoll.gif aš mieliau renkuosi kontrastą.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2013 05 30, 15:30)
Ačiū biggrin.gif stengiuosi kurti tokią aplinką kuri nereikalauja daug priežiūros, o šuniukai pas mane 3 ir visi žino komandą "takeliu" lotuliukas.gif bet po pievą tai aš joms leidžiu lakstyti kur nori mirksiukas.gif
Papildyta:

Man atrodo, kad derinant gėles prie fasado, reiškia padaryti jas nematomomis. Kas ką sakytų, bet balti gėlių žiedai prie balto fasado schmoll.gif aš mieliau renkuosi kontrastą.

tuomet šaunūs šuniukai thumbup.gif

Dėl spalvinių gamų biggrin.gif kol kas džiaugiuosi viskuo kas žydi ar žydės,šiandien didelę surfiniją pirkau.
Atsakyti