[quote=vida777,2013 04 29, 17:22]dar karta pasikartosiu - kodel prie gatves nenori aukstos viszales gyvatvores?
Man si tvora labai nebloga (ypac medzio spalva), o tie blokeliai gali buti ir tinkuojami.
O siaip (grynai asmenine nuomone) mediniu ir dar vertikaliu tvoru labai nemegstu - grynas kaimas
. Prie grazaus namo ir klasikinio sodo as galiu isivaizduoti tik kaltine arba muro/tinkuota tvora. Bet labai grazu ir kai yra nors kiek viszales formuojamos gyvatvores
.
Kad
Is Kaimo anoje temoje apie trinkeles uzsimine, tai pas mus tokios (ir tvoros nera
):
o pas mus gulbinais paprastuosius
putinus vadindavo
.
[/quote]
koks bortelis
kokia medžiaga? is nuotraukos panašu į smiltainį, tačiau labiau norėčiau tikėt, kad tai geltonas granitas.
Aš jau domiuosi borteliais, kitąmet bręstu visas trinkeles pakeist, nurprendžiau dėt klinkerį. O va su borteliais ir pastrigau...mėtausi tarp granito trinkelių ir to paties klinkerio, o norisi kažkiek įrėminti takelius.
Papildyta:
[quote=Iš Kaimo,2013 04 30, 08:57]TuDa, žiūrinėjau Betodailos vazas, nu brangokai, ypač kai kelių reikia.Ir labai įtariu, kad čia lenkų asortimentas. Reiks pas lenkus pasidairyti, tie visokio gėrio-kičo į valias turi, gal kartais ir nieko vazonų surasiu.
Beje, gal yra kokių minčių, kaip pasidaryti skalbinių džiovylą link klasikos. Vida 777 siūlė elektrinėj džiovinti, bet aš jos nė nežadu pirkti. Man vėju kvepiantys skalbiniai su niekuo nesulyginami. Kol kas džiovinu tokioj pavėsinėj buvusioj klasikinėj, bet ji pavėsine pabuvo vos kelis kartus, nes kiniška buvo
[/quote]
labai gražių vazų ant postamentų yra iš špižiaus, lietinių.
Kai dar nudažo su žaliu tai išvis
Galvoju keletą tokių parsivežt iš UK, tad galim kooperuotis
Papildyta:
[quote=TuDa,2013 04 30, 12:13]Tai ar labai reikia tau tokius "grobuonius" sodinti prie namo? Pasakyk vyrui ir ko gero gausi pylos
yra didelė tikimybė, kad sugadinsi fasadą. O jei labai nori tai pasižiūrėk į ląstūnę arba vijoklinę hortenziją (tiktų šiaurinei pusei)
vis smulkesni augalai.
[/quote]
Campsis - ląstūnė tikrai netiks šiaurinei pusei, jai reikia pietinės-vakarinės.
Laipiojanti hortenzija taip pat turi "Orines" šaknis, dar jei galvot apie fasadą - ir gi ne geriausias pasirinkimas
Papildyta:
Papildyta:
Campsis - ląstūnė tikrai netiks šiaurinei pusei, jai reikia pietinės-vakarinės.
Laipiojanti hortenzija taip pat turi "Orines" šaknis, dar jei galvot apie fasadą - ir gi ne geriausias pasirinkimas
[/quote]
žiūriu apie vijoklius jau prirašyta, būsiu tik pakartojus