QUOTE(daffni @ 2013 04 30, 20:05)
Tuo paciu paklausiu, kaip manot kuri spalva is situ 3 tinkamiausia pamatui dazyt?
man kazkaip 1 (kairine) geriausiai ziurisi. nors atrodyti vidurine panasiausia, bet realiai ta pirmoji maziausiai krenta i akis.
ka manot?
man kazkaip 1 (kairine) geriausiai ziurisi. nors atrodyti vidurine panasiausia, bet realiai ta pirmoji maziausiai krenta i akis.
ka manot?
Kiekvienos monitorius tokius subtilius skirtumus rodys skirtingai
QUOTE(daffni @ 2013 04 30, 10:32)
vakar visa diena ziurejau i tuos baltus kibirelius ir galvojau: "tai ji tuos pamatus baltai dazys ? Ir kuo tos spalvos skiriasi, jei visi kibireliai vienodi ? Vakare tik kazkaip uzmaciau pati pamata su spalvu pavyzdziais .
Sakyciau, rinkis pirma spalva is kaires, nes jei dazysi antra, namas atrodys kaip be pamato, tiesiai is zemiu isauges. Bet jei aplink pilti akmenelius, tada turbut rinkciausi antraja spalva, kad namo aukscio nebedalinti spalvomis, nes akmeneliu apvadas, o kitur terasa, ir taip suteiks namui konturus.
Ziuriu sita foto virsuje ir matau lyg pamata, iskilusi virs terasos po langu . Tai pasiziurek kokiu ir kiek bus to pamato ploteliu ir ar noresi juos isryskinti, ar paslepti.
Kuo tamsesnes spalvos bus pamatas, tuo ta vieta atrodys giliau po namu palindusi.
QUOTE(daffni @ 2013 04 30, 21:05)
Tuo paciu paklausiu, kaip manot kuri spalva is situ 3 tinkamiausia pamatui dazyt?
ka manot?
ka manot?
Manau pirmoji dar vistiek siek tiek svieses, bluks, as rinkciausi pirmaja.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 01, 19:08)
Nusipirkau siandien 2 tokias ir galvoju, o gerai joms bus siaures rytuose? Noriu i vazonus prie iejimo pastatyt .
joms reikia daug saules, pakencia pusiau pavesi. Kuo maziau saules, tuo maziau zydi. Nuolat laistyti, neperdziovinti, iki rugpjucio tresti. Jautrios salnoms.
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 05 01, 21:01)
Buciau zinojus del saules, buciau nepirkus .
Foto cia ne mano, mano mazesnes. O jos greitai auga aplamai? Keliametes jos yra? Aciu
Foto cia ne mano, mano mazesnes. O jos greitai auga aplamai? Keliametes jos yra? Aciu
vienmetes, jei lauke ziemos. Sakiau - jautrios salnoms. O jei laikysi name, nepamirsi palaistyti, neperdziovinsi arba nesupudysi, tada gal ir kitiems metams turesi.
Dar pamirsau parasyti, kad perzydejusius ziedus reikia pastoviai iskarpyti, kad gausiai zydetu.
QUOTE(vida777 @ 2013 05 01, 21:34)
vienmetes, jei lauke ziemos. Sakiau - jautrios salnoms. O jei laikysi name, nepamirsi palaistyti, neperdziovinsi arba nesupudysi, tada gal ir kitiems metams turesi.
Dar pamirsau parasyti, kad perzydejusius ziedus reikia pastoviai iskarpyti, kad gausiai zydetu.
as su sita buvau susidurusi, tai buvo momentas, kai perzydejo visi ziedai ir tada kuri laika be ziedu buvo, paskui vel zydejo. Nepatiko man sis kupstas.
renovuotas klasikinis kiemelis http://www.deborahsi...king-some-eggs/