QUOTE(TuDa @ 2013 04 30, 12:04)
Pradžiai noriu pasakyti, kad gamtoje yra daug daugiau spalvų
visgi kiek yra planuojama skirti laiko sodo priežiūrai, kad tokia nuostata dėl spalvų. Kodėl apie tai rašau, ogi todėl, kad daugelis visiškai nereiklių ir nepretenzingų augaliukų žydi kitomis spalvomis. Kokia kaimo dvasia be viendienių, bijūnų, piliarožių ir kitų puikių augalų savo nuostabiais žiedais? Na nesiūlau aš viską "sukaiminti", bet prie tokio tipo namo man norėtųsi tokios dvasios. Juk į klasikinį kiemą galima pažiūrėti ir su romantikos polėkiu. Prie raganių būtina sodinti rožes. Čia vėl kalbama apie baltas, bet jos taip nemėgsta lietaus, iš karto žiedai tarsi susipurvina
ai išsiplėčiau čia
o norėjau pasakyti, kad aš savo darželius pradėjau kurti nuo namo, ir tada vis tolyn ir tolyn link laukų
Kažkaip man taip lengviau, o iš karto viską užsigrobti neišeina dėl laiko stokos. Geriau pradžiai keli tvarkingi gėlynai, o kai jie pauga galima ir toliau eiti.
Labai teisingai pastebejote, as irgi gelyna kuriu nuo namo, todel plano visai sitai teritorijai tikrai siai dienai neturiu. Turiu minciu, kad kur egliu gyvatvore, tenai viena diena bus gelynas, eis lygiagreciai eglems geliu juosta. bet ar tai bus vien rozes (jei pavyks susidraugaut su jomis), ar tai bus bijunai, hortenzijos, pentiniai ir panasiai, dar nesu apsiprendusi.
be to tai visgi ne nuolatiniai namai, todel nenoriu nuvaziavusi penktadienio vakara pulti prie geliu ir atsikelti nuo zemes sekmadieni
Del spalvu: kadangi siuo metu kalbu tik apie spalvas prie namo, manau jei po langais padarysiu mirgu marga bus nekoks vaizdas
.
cia matosi daugiau teritorijos sitoj foto. ten kur tolumoje matyti kanai (mama pernai sukiso), va ant tos kalveles noriu sodint visokius krumus kaip putinai, seivamedziai (aciu Vidai) ir tt.
Cobre sakys kad mano laukas tai stadionas neturintis nieko bendra su klasia
, bet as tikrai neplanuoju jo viso uzsodint. juolab kad vaizdas yra toks
Man norisi is jusu pastebejimu kas geriausiai tiktu po langais ir terasos sonuose.
ar visgi sodinti rozes (zeme nera labai prasta, bet aisku tektu ja gerinti bet kurioms gelems, cia faktas).
beje, ten kur po desinei pusej ant kalveles yra pirtis, tai jau pasodinau roziu kelis krumelius, zesiu kaip man jos augs