Įkraunama...
Įkraunama...

Klasikiniai, provansiški sodeliai, kiemeliai

QUOTE(rek @ 2013 04 30, 09:06)
o del greitai augancio vijoklio dar toks super greitas ir veslus ir bet kur augantis yra penkialapis vynvytis smile.gif

Man jis labai patinka, paprastas, spalvos rudeni man labai labai wub.gif . O tiktu rytinej pusej ant sienos, kokia puse jiems geriau?
Tik va jei lipa ant sienos ar neprisiveisia kokiu vabaliuksciu tuose krumuose?
Musu vieni draugai lupo nuo namu visus vijoklius, kokius tik turejo, del vabalu gausybes g.gif ...
Papildyta:
Dar vynvyciai su kazkokiom juodom uogelem, nepuls vapsvos???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 30 balandžio 2013 - 08:22
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 04 30, 07:57)
Reiks pas lenkus pasidairyti, tie visokio gėrio-kičo į valias turi, gal kartais ir nieko vazonų surasiu.

As ir pas lenkus isnarsiau. Zinok, tos kainos ir ten labai panasios. Turint dar omenyje, kad paciam reiks vaziuoti, tai kaina gaunasi didele. Na, nebent kokiam prekybcentryje rastum masines gamybos, buna juk kartais ir tokiu perliuku. O siaip tai as jau supratau, kad jei uz 100 gauciau, tai cia butu labai gerai. Bet nusiteikusi, kad mano norimas vazonas kainuos 120-150 lt. Tik va suabejojua, ar tiek kainuos, jei noresiu, kad pagamintu toki, kokio as noriu g.gif Bet siems metams yra kitu planu ir be vazonu, tai jiems teks palaukti smile.gif

QUOTE(daffni @ 2013 04 30, 08:04)
Ikelsiu foto, patarsit gal. Kaip ir galvojau sodint levandas, bet kai suzinojau ir kitu pavadinimu  blush2.gif pradejau abejot ax.gif

Tu bent jau koki stiliukau sau susimastyk, planeli, nors kazkoki pasidaryk, nes kitu atveju kaip ir nera nuo ko pradeti patarineti smile.gif Tarkim man levandos grazu, taciau neisivaizduoju as ju savo kiemelyje, visai ne i tema butu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 30, 08:23)
Man jis labai patinka, paprastas, spalvos rudeni man labai labai  wub.gif . O tiktu rytinej pusej ant sienos, kokia puse jiems geriau?
Musu vieni draugai lupo nuo namu visus vijoklius, kokius tik turejo, del vabalu gausybes g.gif ...
Papildyta:

na pas mus kaime jis yra auges prie namo, gal net siaurinej pusej, dabar ant saules kepa - tvora vieline apzeldinta idant tvartas butu kazkiek pasleptas. nu man atrodo jam dzin kur augti, labai jau augus. bet kur uzsikabina, tenka jau laupyt net kai isbujoja kur nereikia. o vapsvu nepastebejau, neidomios tos uogos ir beje, jei nemeluoju, jos gal tik veliau rudeni atsiranda... del vabaliuku kazkaip neuzfiksavau... ai o kai buvo jis prie namo, tai net sakos buvo i palepe isiskverbe ir ten sau vyniodavosi biggrin.gif
bet lapai jo labai labai man grazus smile.gif ir siaip, nereiklus, greit auga...
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2013 04 30, 09:48)
bet lapai jo labai labai man grazus smile.gif ir siaip, nereiklus, greit auga...

Aciu, jis man seniai patiko, o dar kai greit auga ir nereiklus tai isvis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 30, 08:23)
Man jis labai patinka, paprastas, spalvos rudeni man labai labai  wub.gif . O tiktu rytinej pusej ant sienos, kokia puse jiems geriau?
Papildyta:

Pas mane visas namas buvo pasivyniojęs tiek iš pietų, tiek iš šiaurės vienodai gerai augo. Aš jį gerokai apmažinau ax.gif , nei vabaliukų nei vapsvos tikrai nepuola, pernai pasodinau, kad liptų ūkinio pastato sienomis, tai šiemt turėtų jau įsibujoti smile.gif paslėps tas negražias sienas doh.gif
Atsakyti
Merginos turiu klausima, na gal patarsite kas su vaizdais 4u.gif turiu namo du kampus vienas turintis daug sviesos ten pasodinome Japonine Magnolija, o kitas kampas pusiau toks pavesio daugiau, ka patartumete pasodinti, salimais draugjoje auga dekoratyvinis azuoliukas bei siek tiek toleliau riesutas, vat ikelsiu ziemine kampo nuotrauka, beje jau maumedzio nera cool.gif cool.gif
Atsakyti
aciuks.gif visom,dėl Putino-Gulbino-Hortenzijos biggrin.gif

Vinvytis(vijoklis liaudiškai) ir tokis reikalas iš praeities,pas tėvus ant balkono raizgėsi,nemaža daugiaaukščių prie balkonų juos sodindavo,labai gajūs augalai.

http://bipa.lt/produ...iai-aplinkai/15
Kaune,užmačiau,bet kainų nėra,įdomi internetinė parduotuvė g.gif ''face control'' biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 30 balandžio 2013 - 09:48
QUOTE(Barboraaa @ 2013 04 30, 10:39)
Vinvytis(vijoklis liaudiškai) ir tokis reikalas iš praeities,pas tėvus ant balkono raizgėsi,nemaža daugiaaukščių prie balkonų juos sodindavo,labai gajūs augalai.

Na taip, bet jis man fainas savo lapais bigsmile.gif .

O tai cia pavyzdziui jis kaip vos ne medis, na storas kamienas toks g.gif . Tai prie sienos uztektu viena pasodinti ir viskas?

user posted image
Papildyta:
Ar cia ne jis? Sienom nelipa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 30, 10:05)

O tai cia pavyzdziui jis kaip vos ne medis, na storas kamienas toks g.gif . Tai prie sienos uztektu viena pasodinti ir viskas?

gali būt,kad užtektų,ta koja doh.gif galvoju kas ten lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 30, 10:05)
Ar cia ne jis? Sienom nelipa  biggrin.gif

Lyg ir vinvytis g.gif tik jis smarkiai genimas, todėl ir pavirto medžiu mirksiukas.gif
Labai gražus jo rusiškas pavadinimas- "dėvičii vinograd" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2013 04 30, 11:26)
ta koja doh.gif galvoju kas ten lotuliukas.gif

medzio koja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 30, 10:31)
medzio koja  lotuliukas.gif

su kablais lotuliukas.gif temas tik gadinu doh.gif blush2.gif
Atsakyti