Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Kotryna_ @ 2013 04 19, 19:04)
Sveikos, mamytės.  4u.gif

Ką tik pasižiūrėjau, kad už 2008 metus man priklausytų 362 LT permokėtų mokesčių.

Ar realu tikėtis, kad dabar (2013 metais) aš juos gaučiau, susitvarkius deklaraciją?  unsure.gif 

Būsiu dėkinga už atsakymą.

P.S. Dar plius esu totali žioplė: paspaudžiau "pateikti deklaraciją", o banko sąskaita tai deklaracijoj nurodyta ne ta...  blush2.gif  Ištrinti-atšaukti deklaracijos neįmanoma, tad užpildžiau ir išsiunčiau dar vieną, tik jau su teisingai nurodyta banko sąskaita. Kažin, jie ten tam VMI ką nors susigaudys?..  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Taip,galit deklaruoti ir atgausit.
Pirma bus atmesta deklaracija,nagrines paskutinia issiusta.
Atsakyti
Na, aš nieko nesuprantu...

Už 2009 m. preliminarioje deklaracijoje pas mane 12 langelyje (su darbo santykiais susijusios pajamos) nurodyta 1078,86 Lt, o 15 langelyje (taikytino MNPD suma) 5640,00 Lt, iš kur čia tokie skaičiai, ar gali taip būti??? Pažymoje šis skaičius neatsispindi niekaip, visur kitur visi nuliai, o durniausia, tai kad viso to pasekoje, 46 langelyje gaunasi -576 Lt, ar tai normalu? Aš čia, tipo, turiu tiek sumokėti VMI??? Už ką? Geeeelbėkit... Kaip taip gali būti, 2009 m. aš tedirbau 4 mėnesius nepilnai ir pažymoje tas nurodyta...

Kaip suprasti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotryna_: 19 balandžio 2013 - 20:16
QUOTE(AniMi @ 2013 04 19, 20:35)
Bet tai rimtai? Niu geras. Pas mane ir yra už 2009 metus kažkokia deklaracija, atrodo, bet nežinau ar ten ką už ją  gaučiau ir išvis kaip ten ji. Nedirbau tikrai tu metu. Gavau nebent stipkę lotuliukas.gif

Tai paziurekit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kotryna_ @ 2013 04 19, 21:10)
Na, aš nieko nesuprantu...

Už 2009 m. preliminarioje deklaracijoje pas mane 12 langelyje (su darbo santykiais susijusios pajamos) nurodyta 1078,86 Lt, o 15 langelyje (taikytino MNPD suma) 5640,00 Lt, iš kur čia tokie skaičiai, ar gali taip būti??? Pažymoje šis skaičius neatsispindi niekaip, visur kitur visi nuliai, o durniausia, tai kad viso to pasekoje, 46 langelyje gaunasi -576 Lt, ar tai normalu? Aš čia, tipo, turiu tiek sumokėti VMI??? Už ką? Geeeelbėkit... Kaip taip gali būti, 2009 m. aš tedirbau 4 mėnesius nepilnai ir pažymoje tas nurodyta...

Kaip suprasti? g.gif

O likusius menesius ka daret? Birzoj stovejot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 balandžio 2013 - 07:35
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 20, 07:34)
O likusius menesius ka daret? Birzoj stovejot?

Ne, nestovėjau. Gyvenau ir dirbau savanoriškais pagrindais vienoje bendruomenėje. Aišku, atlygio (pinigine išraiška ir oficialaus) negaudavau. Bet buvau pilnai išlaikoma tos organizacijos.
Atsakyti
QUOTE(Kotryna_ @ 2013 04 20, 11:14)
Ne, nestovėjau. Gyvenau ir dirbau savanoriškais pagrindais vienoje bendruomenėje. Aišku, atlygio (pinigine išraiška ir oficialaus) negaudavau. Bet buvau pilnai išlaikoma tos organizacijos.

Bet vadinasi nebuvot idarbinta,todel ir kaupesi PSD skola uz 8 men,todel ir minusas 46 laukeli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 20 balandžio 2013 - 10:53
jeigu moki uz moklus bet neturi jokiu pajamu,nesi niekada dirbes, kaip galima grazintis uz moklus grazintina suma? ar kaip mama uz sunu gali kazkaip uzpildyti kad mokejo ir grazintis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2013 04 20, 19:15)
kaip mama uz sunu gali kazkaip uzpildyti kad mokejo ir grazintis? blush2.gif

Gali. Tik reikia mamos deklaracijoje studento asmens kodą nurodyti toje deklaracijos dalyje.
Atsakyti
QUOTE(astoria @ 2013 04 20, 20:26)
Gali. Tik reikia mamos deklaracijoje studento asmens kodą nurodyti toje deklaracijos dalyje.

o kuri dalis pildoma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renateliaaa @ 2013 04 20, 19:54)
o kuri dalis pildoma?  blush2.gif

reikia deklaracijoj L prieda iterpti. irasykit duomenis, spauskit raudona sauktuka.

o kad pasitikrint, ar pilnai pasinaudojot lengvata, pasiziurekit kokia suma 20 langely. jei suma didesne arba lygi uz mokslus sumoketai, pateikit deklaracija. jei suma 20 langely mazesne nei realiai sumoketa uz moksla, tai i L prieda rasykit skaiciu is 20 langelio, o likuti i tecio deklaracija, kad kuo daugiau atgauti
Atsakyti
sunglasses2.gif:
Dabar susimąsčiau. Tėvas moka 20-metei už mokslus, gali traukt į deklaraciją?
Atsakyti
QUOTE(jovana @ 2013 04 22, 11:15)
sunglasses2.gif:
Dabar susimąsčiau. Tėvas moka 20-metei už mokslus, gali traukt į deklaraciją?

gali, mano klausimas kaip tik toks buvo,siek tiek auksciau.
Atsakyti
sveiki savo ir vyro deklaracija pateikiau balndzio 9 d. jau ta pacia diena rode, kad ji priimta, taciau i el.pasta nepareina jokia zinute kad ji patvirtinta nieko nesuprantu. Deklaracijose keiciau 17 langelio duomenis.
Atsakyti