Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(giedre_giee @ 2013 04 19, 11:37)
reikia deklaruoti jeigu nuo mirties nepraėjo 3 metai, jeigu mirė iki 2011 m. arba 5 metais, jeigu minė nuo 2011 metų

mirė 2007 m., pardavė 2008 m... tai vadinasi, reikia teikti 2009 m. deklaraciją už 2008 metus. taip? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ronny @ 2013 04 19, 12:59)
mirė 2007 m., pardavė 2008 m... tai vadinasi, reikia teikti 2009 m. deklaraciją už 2008 metus. taip? 4u.gif

tiesiog 2008 metu deklaracija smile.gif
Atsakyti
labuka merginos, kas gali padeti man su deklaracija. nori deklaruoti vyro vardu tik nezinau kur zymeti vaikus.
Atsakyti
QUOTE(kreazi02 @ 2013 04 19, 13:25)
labuka merginos, kas gali padeti man su deklaracija. nori deklaruoti vyro vardu tik nezinau kur zymeti vaikus.

17 laukelis uz vaikus.Jeigu pas jus profili teisinga info,tai rasyti vyrui reikia 3600,jeigu sau nieko netaiket ir jeigu uz 2012 metus deklaruojat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 19 balandžio 2013 - 12:40
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 19, 12:39)
17 laukelis uz vaikus.Jeigu pas jus profili teisinga info,tai rasyti vyrui reikia 3600

bet ten yra suma 1800 tai ja istaisyti ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(kreazi02 @ 2013 04 19, 13:40)
bet ten yra suma 1800 tai ja istaisyti ar kaip?

Nes per puse,pas jus 1800 ir pas vyra 1800,bet jeigu jus nedeklaruojat savo,tai vyrui galit visa taikyti 3600,istaisykit.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 04 19, 12:42)
Nes per puse,pas jus 1800 ir pas vyra 1800,bet jeigu jus nedeklaruojat savo,tai vyrui galit visa taikyti 3600,istaisykit.

as savo deklaravau tik nieko nedarasinejau 17langelyje. nes tik daba suzinojau kad reikia ir vaikus darasyti.
Atsakyti
QUOTE(kreazi02 @ 2013 04 19, 13:43)
as savo deklaravau tik nieko nedarasinejau 17langelyje. nes tik daba suzinojau kad reikia ir vaikus darasyti.

Tai pas jus jau buvo irasyta,taip pat kaip ir pas vyra,tada nieko nekeiskit,kaip yra 1800,taip ir lieka.
Atsakyti
Gerbiamos ekspertės,
Žinau, kad su tokiu klausimu geriausia kreiptis tiesiai į VMI, ir išsiaiškinti šią konkrečią situaciją, taip ir padarysiu, bet gal vis dėlto kuri nors galės man patarti.
Peržiūrėdama preliminarią deklaraciją 46-ame langelyje pamačiau, kad turiu grąžinti tam tikrą sumą - privalomąją sveikatos draudimo įmoką už septynis mėnesius. Kitame langelyje taip ir pažymėta - mėnesių skaičius, kai asmuo nedirbo ir nebuvo draudžiamas valstybės lėšomis - 7.
2012 metais nuo sausio iki rugsėjo buvau vaiko priežiūros atostogose. Tiesa, sausio mėnesį darbdavys bankrutavo ir buvau atleista iš darbo, tačiau iki pat rugsėjo gavau motinystės pašalpą. Galbūt dėl to, kad jau kaip ir neturėjau darbdavio, nebuvau drausta? Tačiau kodėl skaičiuojama, kad 7, o ne 9 mėnesius - nuo sausio iki rugsėjo?
Pasibaigus motinystės atostogoms pradėjau dirbti, taip kad likusius mėnesius tikrai buvau drausta.
Būčiau dėkinga už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(Furya @ 2013 04 19, 15:16)
Gerbiamos ekspertės,
Žinau, kad su tokiu klausimu geriausia kreiptis tiesiai į VMI, ir išsiaiškinti šią konkrečią situaciją, taip ir padarysiu, bet gal vis dėlto kuri nors galės man patarti.
Peržiūrėdama preliminarią deklaraciją 46-ame langelyje pamačiau, kad turiu grąžinti tam tikrą sumą - privalomąją sveikatos draudimo įmoką už septynis mėnesius. Kitame langelyje taip ir pažymėta - mėnesių skaičius, kai asmuo nedirbo ir nebuvo draudžiamas valstybės lėšomis - 7.
2012 metais nuo sausio iki rugsėjo buvau vaiko priežiūros atostogose. Tiesa, sausio mėnesį darbdavys bankrutavo ir buvau atleista iš darbo, tačiau iki pat rugsėjo gavau motinystės pašalpą. Galbūt dėl to, kad jau kaip ir neturėjau darbdavio, nebuvau drausta? Tačiau kodėl skaičiuojama, kad 7, o ne 9 mėnesius - nuo sausio iki rugsėjo?
Pasibaigus motinystės atostogoms pradėjau dirbti, taip kad likusius mėnesius tikrai buvau drausta.
Būčiau dėkinga už atsakymą.

siūlyčiau kreiptis į Ligonių kasas, kad perduotų duomenis apie draustumą, ir pasikoreguoti A laukelį, jame įrašyti 0 .
Atsakyti
QUOTE(Furya @ 2013 04 19, 14:16)
Gerbiamos ekspertės,
Žinau, kad su tokiu klausimu geriausia kreiptis tiesiai į VMI,

draugei lygiai taip pat buvo, pirmiau reikia pasiskambinti i ligoniu kasas, jie patikrins, ar buvote drausta ir tada galite pati pataisyti laukelyje i 0. O rode, kad nedrausta del to, kad darbdavys nepateike VMI jokiu duomenu. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės. 4u.gif

Ką tik pasižiūrėjau, kad už 2008 metus man priklausytų 362 LT permokėtų mokesčių.

Ar realu tikėtis, kad dabar (2013 metais) aš juos gaučiau, susitvarkius deklaraciją? unsure.gif

Būsiu dėkinga už atsakymą.

P.S. Dar plius esu totali žioplė: paspaudžiau "pateikti deklaraciją", o banko sąskaita tai deklaracijoj nurodyta ne ta... blush2.gif Ištrinti-atšaukti deklaracijos neįmanoma, tad užpildžiau ir išsiunčiau dar vieną, tik jau su teisingai nurodyta banko sąskaita. Kažin, jie ten tam VMI ką nors susigaudys?.. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti