Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(KasYra @ 2014 03 19, 14:37)
Ka reiskia toks uzrasas norint issiusti uzpildyta deklaracija? "Pasirašymas negalimas. Jūs nesate deklaravęs sertifikato EDS"

Reškiasi, kad paspaudėte mygtuka "pasirašyti ir pateikti", jis naudojamas tada, kai norima deklaraciją pasirašyti elektroniniu parašu. Jeigu neturite ir arba nenorite pasirašyti el. parašu (kas tikrai nėra būtina), turite spausti mygtuka "pateikti"
Atsakyti
QUOTE(klaidukomamyte @ 2014 03 19, 15:06)

beto tai jei man 5400, tai puse reikia nurasyti vyrui? o gal jei jo didesnes pajamos jam visa suma nurasyti??
aciu dar karta

Tai jums būnant dekrete ir vaiko aug. atostogose pritaikė jūsų dalį? Jeigu taip ,tai tada negalite visos sumos už vaikus rašyti vyrui.
Atsakyti
QUOTE(ermik @ 2014 03 19, 14:38)
Tau už sumokėtą mokslą jau nebegalima deklaruoti?

galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita102 @ 2014 03 19, 09:22)
uz pirma vaika viso 12*100, uz antra vaika viso 12*200, uz trecia 12*200,,,tai viso 6000,,tik ketvirto nzn, ar to vieno menesio skaiciuojasi, nors man atrodo,kad turetu skaiciuotis,,,tada butu 6200lt.....
gal kuri mamyte patikslins;)
db ziuriu,kad nuo 2014m ir uz pirma vaika 200,, bet cia gal kai pildom uz 2013 tai ir lieka 100uz pirma,,, va cia radau  http://www.teisidas.lt/?newsid=1148

Populiariausia tema siandien smile.gif
Gal kas pakomentuos-
Jei seimoje 2 vaikai, abu su vyru turim prisitaikyti po 1800? blush2.gif
Mano deklaracijoje 17 langelyje 1800, pas vyra -3000 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baranka @ 2014 03 19, 14:44)
Populiariausia tema siandien  smile.gif
Gal kas pakomentuos-
Jei seimoje 2 vaikai, abu su vyru turim prisitaikyti  po 1800?  blush2.gif
Mano deklaracijoje 17 langelyje 1800, pas vyra -3000  g.gif

Čia aišku juodas jumoras, bet gal vyras turi dar vaikų ne su Jumis? g.gif Šiaip po 1800 pas abu turi būti.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 19, 14:05)
jūs priimate tik tokia informacija, kuri jums atrodo naudinga, nors nereiškia, kad ją teisingai suprantate. Darykit kaip jums geriau, mes tik norėjom padėti.

galiu pasakyti dar kaip gali būti (esu susidūrus): pateiksit jūs tą deklaraciją, jums grąžins permoką, nes niekam neužklius. Po kokiu 3-4 metų patikrins jūsų duomenis ir gausit pranešimą patikslinti deklaraciją. Tuomet netik turėsit sugrąžinti neteisėtai gautą sumą, bet dar ir už visą laiką susimokėti delspinigius. Taip kad sėkmės  drinks_cheers.gif

Bet kokiu atveju dekui 4u.gif

Be VMI tiesiogines konsultacijos nieko cia nebus, manau jei pazymoje yra info ir as jos nesurasysiu i deklaracija, vis tiek deklaracija atmes, nes ne viena karta taip jau buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastete@: 19 kovo 2014 - 15:00
QUOTE(dovacka @ 2014 03 19, 14:55)
Čia aišku juodas jumoras, bet gal vyras turi dar vaikų ne su Jumis? g.gif  Šiaip po 1800 pas abu turi būti.

Neuri (bent jau neprisipazysta biggrin.gif ), todel ir nustebau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 19, 14:39)

Tai man pačiai reikia surašyti, nes preliminarioj deklaracijoj nieko nėra. Universitetas matyt nepateikė.
Atsakyti
QUOTE(ermik @ 2014 03 19, 15:09)
Tai man pačiai reikia surašyti, nes preliminarioj deklaracijoj nieko nėra. Universitetas matyt nepateikė.

ar mokėjote iš nuosavų lėšų, ar iš paskolos? ar pirmos tos pakopos studijos?
nes jei is paskolos, tai lengvata galima naudotis tik grąžintai daliai (kada jau pradėsit grąžinti bankui). Jeigu iš nuosavų lėšų ir už pirmą bakalaurą, pirmą magistrą, tuomet galit įsirašyti. Šiaip geriausia tada dar pasitikslinti mokymo įstaigoje, kad perduotų duomenis VMI.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 19, 15:15)
ar mokėjote iš nuosavų lėšų, ar iš paskolos? ar pirmos tos pakopos studijos?
nes jei is paskolos, tai lengvata galima naudotis tik grąžintai daliai (kada jau pradėsit grąžinti bankui). Jeigu iš nuosavų lėšų ir už pirmą bakalaurą, pirmą magistrą, tuomet galit įsirašyti. Šiaip geriausia tada dar pasitikslinti mokymo įstaigoje, kad perduotų duomenis VMI.

Mokėjau iš savo lėšų už pirmą magistrą. O kurioj ten vietoj reikia įsirašyti?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2014 03 19, 14:39)
Tai jums būnant dekrete ir vaiko aug. atostogose pritaikė jūsų  dalį? Jeigu taip ,tai tada negalite visos sumos už vaikus rašyti vyrui.

Gali. Tokiu atveju reiktų pas save įsirašyti nulį ir prisimokėti nedamoką, o vyrui įrašyti visą sumą. Reikia žiūrėti, kaip naudingiau.
Atsakyti
QUOTE(ermik @ 2014 03 19, 15:23)
Mokėjau iš savo lėšų už pirmą magistrą. O kurioj ten vietoj reikia įsirašyti?

GPM308L priedą reikia pildyt
Atsakyti