bet kokiu atvėju labai ačiū giedre_giee kad netingi su mumis čia neišmanėliais vaziotis
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 19, 13:26)
vadinasi bankas suklydo ir pateikė VMI duomenis, kad mokėjote už tokią paskolą. O vmi matydama, kad paskola paimta jau po 2009 m. neįkėlė į preliminarią deklaraciją. Jeigu įkelsite, turėsite aiškintis ir įrodinėti, kad paskola paimta iki 2009 m. arba tikslinti deklaraciją ir gaišti laiką.
As visada vadovaujuosi pazyma, kas neperkelta persikeliu pati i deklaracija ir niekada del nieko nereikejo aiskintis
Na bet kokiu atveju as vaziuosiu i VMI, tai parasysiu kaipis tikro
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2014 03 19, 13:27)
Pažymas bankai teikia nesvarbu kada paimta. O kadangi nepriklauso susigražinti, tai preliminarioje deklaracijoje ir neperkelta.
Jeigu ta info nesvarbi, tai kam VMI i pazyma ikele ja? Kad zmones dar labiau painiotu???
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 14:34)
As visada vadovaujuosi pazyma, kas neperkelta persikeliu pati i deklaracija ir niekada del nieko nereikejo aiskintis
Papildyta:
Jeigu ta info nesvarbi, tai kam VMI i pazyma ikele ja? Kad zmones dar labiau painiotu???
Papildyta:
O Jūs pasiskambinkite į VMI informaciją tel.1882 ir labai greitai išsiaiškinsite dėl paskolų paimtų 2013 m.palūkanų.
Gal kas žino, kas rašoma 15 laukelyje? Pas mane nuliai, pas vyrą yra suma.. Abu dirbantys, Ačiū
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 13:12)
tik tiek, kad paskola tikrai neturi buti imta iki 2009m, nes musu busto paskola imta 2013 m ir grazina dali
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 13:18)
Kam man ji skaityti, jeigu as savo deklaracija pildau ir rodo, kad turi man grazinti ~130 Lt. O jei nepildau nieko apie busto paskola, tada 0
Jergau , tai jums ne uz busto paskolos palukanas grazins, o greiciausiai uz MNPD, ar PMNPD.
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 14:34)
Praeitais metais MB pažymoje buvo duomenys apie parduotas akcijas. Tačiau jos buvo išlaikytos daugiau kaip metus. Tai galėjau jos neperkelti į deklaraciją. Nes jos neapmokestinamos. Tada būtų reikėję į VMI pristatyti tai patvirtinančius dok. Tai perkėliau į neapmokestinams pajamas.
Bet bankas buvo perdavęs tokius duomenis.
Tai gal ir su būsto paskolų įtraukimu į pažymas tas pats.
QUOTE(negiedre @ 2014 03 19, 14:41)
Gal kas žino, kas rašoma 15 laukelyje? Pas mane nuliai, pas vyrą yra suma.. Abu dirbantys, Ačiū
Metinis neapmokestinamas pajamų dydis. Vyras greičiausiai uždirba mažiau nei Jūs.
QUOTE(negiedre @ 2014 03 19, 13:41)
Gal kas žino, kas rašoma 15 laukelyje?
Metinis Neapmokestinamų Pajamų Dydis. Gal uždirbate daug ir NPD nebepriklauso.
QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 19, 14:47)
Papildomas NPD už vaikus.
Netiesa, ši suma rašoma 17 laukelyje.
sveiki, matau geru zmoniu, kurie pataria ir padeda- ACIU.
AUGINAM 3 vaikucius. 2005 m.2011 ir 2013 kovo gimusius vaikucius.
dabar ziuriu i 17 langeli ir suma 2700 lt. ar tokia ir turi buti?
beto daugiau matau 0 suma, nejau budama dekretines, motinistes atostogose nieko negaliu susigrazinti? tik uz busto paskolos palukanas?
ir dar budama motinistes atostogose - bankrutavo mano darboviete, tai nuo rugsejo atleista. tai deklaracijoje matau, jog as turiu uz 6 menesius sumoketi dar 540? nesamone - juk as drausta ir kiek skambinau i vmi , sake nieko nereikia moketi, o stai deklaracijoje surasita
aciu uz pagalba irpatarimus
aciu aciu aciu
AUGINAM 3 vaikucius. 2005 m.2011 ir 2013 kovo gimusius vaikucius.
dabar ziuriu i 17 langeli ir suma 2700 lt. ar tokia ir turi buti?
beto daugiau matau 0 suma, nejau budama dekretines, motinistes atostogose nieko negaliu susigrazinti? tik uz busto paskolos palukanas?
ir dar budama motinistes atostogose - bankrutavo mano darboviete, tai nuo rugsejo atleista. tai deklaracijoje matau, jog as turiu uz 6 menesius sumoketi dar 540? nesamone - juk as drausta ir kiek skambinau i vmi , sake nieko nereikia moketi, o stai deklaracijoje surasita
aciu uz pagalba irpatarimus
aciu aciu aciu
QUOTE(Vaka @ 2014 03 19, 13:42)
Jergau , tai jums ne uz busto paskolos palukanas grazins, o greiciausiai uz MNPD, ar PMNPD.
Ne nu nebejuokinkim, as gal dar skaityti moku, kad pas mane pazymoje info pateikta apie busto paskola