Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

bet kokiu atvėju labai ačiū giedre_giee kad netingi su mumis čia neišmanėliais vaziotis biggrin.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 19, 13:26)
vadinasi bankas suklydo ir pateikė VMI duomenis, kad mokėjote už tokią paskolą. O vmi matydama, kad paskola paimta jau po 2009 m. neįkėlė į preliminarią deklaraciją. Jeigu įkelsite, turėsite aiškintis ir įrodinėti, kad paskola paimta iki 2009 m. arba tikslinti deklaraciją ir gaišti laiką.

As visada vadovaujuosi pazyma, kas neperkelta persikeliu pati i deklaracija ir niekada del nieko nereikejo aiskintis ax.gif

Na bet kokiu atveju as vaziuosiu i VMI, tai parasysiu kaipis tikro smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2014 03 19, 13:27)
Pažymas bankai teikia nesvarbu kada paimta. O kadangi nepriklauso susigražinti, tai preliminarioje deklaracijoje ir neperkelta.

Jeigu ta info nesvarbi, tai kam VMI i pazyma ikele ja? Kad zmones dar labiau painiotu???
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 14:34)
As visada vadovaujuosi pazyma, kas neperkelta persikeliu pati i deklaracija ir niekada del nieko nereikejo aiskintis ax.gif

Na bet kokiu atveju as vaziuosiu i VMI, tai parasysiu kaipis tikro smile.gif
Papildyta:
Jeigu ta info nesvarbi, tai kam VMI i pazyma ikele ja? Kad zmones dar labiau painiotu???

O Jūs pasiskambinkite į VMI informaciją tel.1882 ir labai greitai išsiaiškinsite dėl paskolų paimtų 2013 m.palūkanų.
Atsakyti
Gal kas žino, kas rašoma 15 laukelyje? Pas mane nuliai, pas vyrą yra suma.. Abu dirbantys, Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 13:12)
drinks_cheers.gif
tik tiek, kad paskola tikrai neturi buti imta iki 2009m, nes musu busto paskola imta 2013 m ir grazina dali smile.gif

QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 13:18)
Kam man ji skaityti, jeigu as savo deklaracija pildau ir rodo, kad turi man grazinti ~130 Lt. O jei nepildau nieko apie busto paskola, tada 0 biggrin.gif

Jergau doh.gif , tai jums ne uz busto paskolos palukanas grazins, o greiciausiai uz MNPD, ar PMNPD.
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 14:34)

Praeitais metais MB pažymoje buvo duomenys apie parduotas akcijas. Tačiau jos buvo išlaikytos daugiau kaip metus. Tai galėjau jos neperkelti į deklaraciją. Nes jos neapmokestinamos. Tada būtų reikėję į VMI pristatyti tai patvirtinančius dok. Tai perkėliau į neapmokestinams pajamas.
Bet bankas buvo perdavęs tokius duomenis.
Tai gal ir su būsto paskolų įtraukimu į pažymas tas pats.
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2014 03 19, 14:41)
Gal kas žino, kas rašoma 15 laukelyje? Pas mane nuliai, pas vyrą yra suma.. Abu dirbantys, Ačiū 4u.gif

Metinis neapmokestinamas pajamų dydis. Vyras greičiausiai uždirba mažiau nei Jūs.
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2014 03 19, 13:41)
Gal kas žino, kas rašoma 15 laukelyje?

Metinis Neapmokestinamų Pajamų Dydis. Gal uždirbate daug ir NPD nebepriklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tepaluota: 19 kovo 2014 - 13:48
QUOTE(Tepaluota @ 2014 03 19, 14:47)
Papildomas NPD už vaikus.

Netiesa, ši suma rašoma 17 laukelyje.
Atsakyti
laba diena , gal kas ir man pades? As 2013 metais 3,5 men dirbau Vokietijoj, ar man reikia pildyk kad buvau ten ar ne ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
sveiki, matau geru zmoniu, kurie pataria ir padeda- ACIU.

AUGINAM 3 vaikucius. 2005 m.2011 ir 2013 kovo gimusius vaikucius.

dabar ziuriu i 17 langeli ir suma 2700 lt. ar tokia ir turi buti?

beto daugiau matau 0 suma, nejau budama dekretines, motinistes atostogose nieko negaliu susigrazinti? tik uz busto paskolos palukanas?

ir dar budama motinistes atostogose - bankrutavo mano darboviete, tai nuo rugsejo atleista. tai deklaracijoje matau, jog as turiu uz 6 menesius sumoketi dar 540? nesamone - juk as drausta ir kiek skambinau i vmi , sake nieko nereikia moketi, o stai deklaracijoje surasita sad.gif

aciu uz pagalba irpatarimus

aciu aciu aciu
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2014 03 19, 13:42)
Jergau  doh.gif , tai jums ne uz busto paskolos palukanas grazins, o greiciausiai uz MNPD, ar PMNPD.

Ne nu nebejuokinkim, as gal dar skaityti moku, kad pas mane pazymoje info pateikta apie busto paskola biggrin.gif

Atsakyti