Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Aidos @ 2014 03 19, 13:12)
Jei 33 langely yra tiesiog suma,be - ir be +,o tada 46 tiesiog 0,tai kaip čia suprast?  blush2.gif

doh.gif doh.gif doh.gif jei be minuso, reiškias teigiamas skaičius, reiškiasi jusm grąžins doh.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 19, 13:16)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  jei be minuso, reiškias teigiamas skaičius, reiškiasi jusm grąžins  doh.gif

Ačiū ačiū,matyt atsibodo jau tokie kvaili klausimai blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 19, 13:15)
pasiskaitykit GPM įstatymą, 21 straipsnį.

Kam man ji skaityti, jeigu as savo deklaracija pildau ir rodo, kad turi man grazinti ~130 Lt. O jei nepildau nieko apie busto paskola, tada 0 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 14:15)
Gausite laiska, kad esate skolinga ir teks vis tiek susimoketi 4u.gif nuo saskaitos savavaliskai niekas nenuskaiciuoja.
Ar iki 10 Lt, o gal 20 Lt galit nemoketi ir niekas laisku nesiuntineja 4u.gif

Pasiskaitykite šiandienos verslo žinias, kuriose straipsnis apie tai,kad VMI be teismo sprendimo ir antstolių gali nuskaičiuoti pinigus gyventojams nuo sąskaitų.
Atsakyti
QUOTE(dovacka @ 2014 03 19, 13:19)
Pasiskaitykite šiandienos verslo žinias, kuriose straipsnis apie tai,kad VMI be teismo sprendimo ir antstolių gali nuskaičiuoti pinigus gyventojams nuo sąskaitų.

Nesigincyju, anksciau zmones gaudavo laiskus, o dabar jau matyt kita tvarka isivede 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 14:18)
Kam man ji skaityti, jeigu as savo deklaracija pildau ir rodo, kad turi man grazinti ~130 Lt. O jei nepildau nieko apie busto paskola, tada 0 biggrin.gif

Nejuokaukite, tai ten galite ir bala žino ko prirašyti, bet mokesčiai sutikrinę informaciją, atmes Jūsų deklaraciją kaip neteisingą. Žmogus, kuris nusimano įsytatymuose, nurodo Jums kur apie tai pasiskaityti, o Jūs norite pasirodyti gudresnė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 13:18)

o jūs pati pildote? nesiremiate Preliminare deklaracija.
Man irgi kosmosas, nei ką patikrinti, nei ką suprasti, tų langelių galybė, skaičiai neaiškūs, jei turėdama magistrą ir du aukštuosius sunkiai, tai ką kalbėt apie parastą kaimo žmogų, tarkim apsidraudusį... nžn
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 13:18)

tai jūs bet ką galit pripildyti, bet paskui jums atmes deklaraciją ir turėsit tikslinti. Sėkmės.

Registracijos Nr. KD-6562 2010-01-07
Pajamų mokesčio lengvata palūkanoms, mokamoms už 2009 m. paimtą kreditą gyvenamajam būstui statyti ar jam įsigyti, nebus taikoma. Šia pajamų mokesčio lengvata galės ir toliau naudotis tik tie nuolatiniai Lietuvos gyventojai, kurie iki 2009 m. sausio 1 d. paėmė kreditą gyvenamajam būstui statyti ar jam įsigyti. Tačiau šie nuolatiniai Lietuvos gyventojai iš savo metinių apmokestinamųjų pajamų galės atimti tik už vieną kreditą mokamas palūkanas.

http://mic.vmi.lt/do...e_id=1000001610

Atsakyti
QUOTE(dovacka @ 2014 03 19, 13:21)
Nejuokaukite, tai ten galite ir bala žino ko prirašyti, bet mokesčiai sutikrinę informaciją, atmes Jūsų deklaraciją kaip neteisingą. Žmogus, kuris nusimano įsytatymuose, nurodo Jums kur apie tai pasiskaityti, o Jūs norite pasirodyti gudresnė schmoll.gif

As vadovaujuosi preliminaria deklaracija, plius pazyma, kurioje aiskiai parasyta, kas sukelta, o kas neperkelta. Tai kodel pazymoje man rodo apie paskola ir, kad informacija i deklaracija neikelta?????? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bastete@: 19 kovo 2014 - 13:25
Net ir pažymoje, po palūkanomis smulkiu tekstu yra nurodoma, kokios palūkanos gali būti priskiriamos išlaidoms.
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 13:25)
As vadovaujuosi preliminaroia deklaracija, plius pazyma, kurioje aiskiai parasyta, kas sukelta, o kas neperkelta. Tai kodel pazymoje man rodo apie paskola ir, kad informacija i deklaracija neikelta?????? ax.gif

vadinasi bankas suklydo ir pateikė VMI duomenis, kad mokėjote už tokią paskolą. O vmi matydama, kad paskola paimta jau po 2009 m. neįkėlė į preliminarią deklaraciją. Jeigu įkelsite, turėsite aiškintis ir įrodinėti, kad paskola paimta iki 2009 m. arba tikslinti deklaraciją ir gaišti laiką.
Atsakyti
QUOTE(Bastete@ @ 2014 03 19, 14:25)
As vadovaujuosi preliminaria deklaracija, plius pazyma, kurioje aiskiai parasyta, kas sukelta, o kas neperkelta. Tai kodel pazymoje man rodo apie paskola ir, kad informacija i deklaracija neikelta?????? ax.gif

Pažymas bankai teikia nesvarbu kada paimta. O kadangi nepriklauso susigražinti, tai preliminarioje deklaracijoje ir neperkelta.
Atsakyti