Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

QUOTE(Irikira @ 2014 02 20, 17:34)
Keitimas - nekilnojamu turtu (apsikeistu dalim kurios priklauso) koks GPM čia taikomas? Bendrasavininkai sklypų dalis paveldėjo, tai gal taikys gyventojai, paveldintys ne didesnės kaip 10 tūkst. litų apmokestinamosios vertės turtą (t. y. 14285,71 Lt vertės turtą; 10000 x 100/ 70 = 14285,71 Lt) yra atleisti nuo mokesčio sumokėjimo. o gal nėra skirtumo kokiu būdu gavo nekilnojamą turtą, niekur nerandu atsakymo 4u.gif

keitimas prilyginamas pardavimo sandoriui, o apie atleidima nuo mokescio paveldejus, man atrodo cia maisot su paveldimo turto mokesciu.
Atsakyti
Patarkite,kaip pildyti deklaracija,kai alga pervedama i viena banka, o busto paskola paimta is kito banko.
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2014 02 26, 09:50)
Patarkite,kaip pildyti deklaracija,kai alga pervedama i viena banka, o busto paskola paimta is kito banko.

Bankai cia ne prie ko,jus tiesiog jungiates prie sistemos per banka.Galit per bet koki prisijungti,vistiek visi duomenys bus vienoj vietoj,t.y atsispindes deklaracijoj.
Atsakyti
labas, pasitikrinau 2012 m. deklaracija ir pamačiau, kad buvo 2014.02.20 atnaujinta. Pagal pateiktą pažymą, ir pasirodo mano dabartinė darbovietė nepateikė pilnai duomenų ir yra skola doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Letta26: 26 vasario 2014 - 11:27
QUOTE(Letta26 @ 2014 02 26, 11:15)
labas, pasitikrinau 2012 m. deklaracija ir pamačiau, kad buvo 2014.02.20 atnaujinta. Pagal pateiktą pažymą, ir pasirodo mano dabartinė darbovietė nepateikė pilnai duomenų ir yra skola doh.gif

tai patikrinkite viską ar dabar jau teisingai ir pateikite šią deklaraciją (praeita tuomet anuliuosis). Na o skolą teks sumokėti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
jau nuo ryt - kovo 1d. startuos Preliminarios deklaracijos.
Ar ne ax.gif
per kur ten prisijungti, kažkaip primiršau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(almg @ 2014 02 28, 15:00)
Sveiki,
jau nuo ryt - kovo 1d. startuos Preliminarios deklaracijos.
Ar ne  ax.gif
per kur ten prisijungti, kažkaip primiršau rolleyes.gif

iš kur tokia informacija? VMI puslapyje dar nieko nematyt apie tai g.gif
Atsakyti
tikrai nebus ryt lotuliukas.gif niekur nėra tokio termino reglamentuota lotuliukas.gif kaip visada kovo vidury kažkur būna. Bet šiemet gal net ir vėliau bus, nes nauja deklaracijos versija.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 02 28, 15:18)
tikrai nebus ryt  lotuliukas.gif niekur nėra tokio termino reglamentuota  lotuliukas.gif kaip visada kovo vidury kažkur būna. Bet šiemet gal net ir vėliau bus, nes nauja deklaracijos versija.

vel naujoviska deklaracija?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 03 01, 11:35)
vel naujoviska deklaracija?

deklaracija beveik tokia pati, tik anksciau buvo GPM308 versija 1, o dabar versija 2. Atsirado papildomas priedas ir siek tiek pasikeite taisykles, deklaruojant individualios veiklos is uzsienio gautas pajamas.
o uz 2014 bus jau 3 versija lotuliukas.gif nes nuo sausio 1 pasikeite daug PGM istatymo nuostatu
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2014 03 01, 12:52)
deklaracija beveik tokia pati, tik anksciau buvo GPM308 versija 1, o dabar versija 2. Atsirado papildomas priedas ir siek tiek pasikeite taisykles, deklaruojant individualios veiklos is uzsienio gautas pajamas.
o uz 2014 bus jau 3 versija  lotuliukas.gif  nes nuo sausio 1 pasikeite daug PGM istatymo nuostatu

va, individuali veikla, mane liecia. sad.gif Jau buvau ismokus pildyt sena, ir vel nauja, vel nervu kalnas nusimato
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 03 01, 13:13)
va, individuali veikla, mane liecia. sad.gif Jau buvau ismokus pildyt sena, ir vel nauja, vel nervu kalnas nusimato

tai ta nauja beveik tokia pati kaip sena, nereikes nervuotis smile.gif
Atsakyti