Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas

sVEIKOS, deklaravau online , o sakykite ar galima kazkur pasiziureti, deklaracija, kuria uzpildziu? Atidarant preliminarias deklaracijas atveria visa pilna, o ne ta kur as pateikiau.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 02, 08:37)
sVEIKOS, deklaravau online , o sakykite ar galima kazkur pasiziureti, deklaracija, kuria uzpildziu? Atidarant preliminarias deklaracijas atveria visa pilna, o ne ta kur as pateikiau.

Jūs atsidarykite ,,deklaracijų istoriją".( ar kažkaip panašiai vadinasi). Ir ten galėsite peržiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 02, 08:37)

yra pteiktu dokumentu istorija, ten matysite tokia, kokia pateikete
Papildyta:
QUOTE(Justesea @ 2013 05 01, 23:17)
Sveikos. Peržiūrėjus preliminarią deklaraciją pamačiau, kad esu skolinga virš šimto lito, susisiekiau su vmi, man pasakė, kad sodroj apsiskaičiavo, pritaikė didesnį ndp, todėl ta skola ir atsirado. Nupasakosiu savo situaciją, gal kas išmanantis tokius dalykus turės komentarų, ar čia neįsivėlė kokia klaida. Auginu du vaikelius, į darbą grįžus nebuvau, tarp pirmo vaiko vpa ir antro nga buvo dviejų savaičių tarpas, kuriam, sodrai rekomendavus, pasiėmiau trečius metus vpa. Antras vaikelis gimė gruodžio 19 d., tai, kaip suprantu, 17 langelyje turėtų būti daugiau nei 600, bet, kiek žinau, gruodį ndp netaikoma ir jį turėjau atgauti deklaravus pajamas. Kas ir buvo pernai ir užpernai, atgaudavau po maždaug 50 Lt. Kadangi dvejus metus viskas buvo gerai, jokių skolų, tai įtariu, klaida galėjo įsivelti tik metų gale, kai man iš naujo buvo skaičiuojamos išmokos antram vaikeliui, bet ar iš kelių mėnesių galėjo tokia suma susidaryti? Jaučiu, kad kalbu painiai, bet pati nelabai gaudausi mokesčiuose, o kai gauni tokią skolą "lygioj vietoj" atsiranda noras gaudytis, nes kažkaip liūdna, kad kažkas suklydo, o tu turi mokėti. Suprantu, kad tokiu atveju aš tuos pinigus gavau anksčiau, nors, tiesą pasakius, man nepasirodė, kad išmokos buvo didesnės nei turėjo būti. Antro vaiko vpa išmoka (pasirinkau ją gauti vienu kartu) man netgi per maža pasirodė, bet žinojau, kad už gruodį atgausiu dalį deklaravus pajamas, o likau su skola... Ačiū už komentarus 4u.gif

Del PNPD tai viskas gerai, jei taikosi ir vyras puse. Uz antra vaikeli, kadangi gimes gruodi, dar nepriklauso. O siaip turite skambintis i Sodra ir aiskintis, kurioj vietoj tuos NPD galejo sudubliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 02, 08:57)
Jūs atsidarykite ,,deklaracijų istoriją".( ar kažkaip panašiai vadinasi). Ir ten galėsite peržiūrėti.

kur jas rasti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 05 02, 10:27)
kur jas rasti?  g.gif

aciu radau
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 05 02, 09:54)
Del PNPD tai viskas gerai, jei taikosi ir vyras puse. Uz antra vaikeli, kadangi gimes gruodi, dar nepriklauso. O siaip turite skambintis i Sodra ir aiskintis, kurioj vietoj tuos NPD galejo sudubliuoti.

Aha, išsiaiškinau jau, kad už gruodį dar nepriklauso. Reikės gal bandyti paskambint, tik įtariu, net jei ir ras, kur klaida, mokėti vis tiek reikės. Na bent žinosiu...
Atsakyti
sveikos .
gal kuri man pades? zodziu situacija tokia,dirbau pora menesiu 2012metais,pajamos gavosi 1636.90lt
viena auginu vaika.
kiek as galiu susigrazinti? gal kas pades?
noreciau suzinoti kek ten procentu ar kaip gaunasi..
Atsakyti
QUOTE(nojukassss @ 2013 05 02, 15:02)
sveikos .
gal kuri man pades?  zodziu situacija tokia,dirbau pora menesiu 2012metais,pajamos gavosi 1636.90lt
viena auginu vaika.
kiek as galiu susigrazinti?  gal kas pades?
noreciau suzinoti kek ten procentu ar kaip gaunasi..

Atsidarykite preliminarią deklaraciją. Pakeiskite pap. neap. min. ir paspauskite šauktuką. Tada matysite kiek gražins. Aš kai dukrai pildžiau(ji irgi tiek tedirbo), tai man atrodo ar ne visas pajamų mok. gražinosi.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 02, 14:06)
Atsidarykite preliminarią deklaraciją. Pakeiskite pap. neap. min. ir paspauskite šauktuką. Tada matysite kiek gražins. Aš kai dukrai pildžiau(ji irgi tiek tedirbo), tai man atrodo ar ne visas pajamų mok. gražinosi.

na tuoj bandysiu...
man rodo kad grazins tik 76lt ..
as pati galvoju kad cia mazai,nes esu girdejusi kad kai viena augini vaika buna daug daugiau
Papildyta:
QUOTE(Minutėlė @ 2013 05 02, 14:06)

atsiprasau,o ka reiskia tas pap.neap.min? niekaip nesuprantu
Atsakyti
QUOTE(nojukassss @ 2013 05 02, 15:16)
na tuoj bandysiu...
as pati galvoju kad cia mazai,nes esu girdejusi kad kai viena augini vaika buna daug daugiau
Papildyta:

Mano dukrai gražino 136 Lt. Ji gaudavo tik minimumą.
Tiksliai nežinau kaip parašyti(atsiprašau, neturiu laiko atsidaryti deklaracijos. Dedu daiktus į sanatoriją). Ten kur rašosi už vaikus. Pas tave 600 Lt. O kadangi augini viena, tai gali rašyti 1200 Lt.
Tikiuosi supratai.
Atsakyti
QUOTE(nojukassss @ 2013 05 02, 14:16)
na tuoj bandysiu...
Papildyta:

kiek berasytumet uz vaika, tai nieko nepakeis. nes jusu per mazos pajamos. ziurekit 27 langeli (2am lape). ten parasyta, kiek is viso sumokejote pajamu mokescio. tiek ir atgausit.

ir dar ziurekit, kad tik psd skolos nebutu. ar stovejot darbo birzoj? arba gal susitvarket popierius ligoniu kasose?
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 05 02, 15:36)
kiek berasytumet uz vaika, tai nieko nepakeis. nes jusu per mazos pajamos. ziurekit 27 langeli (2am lape). ten parasyta, kiek is viso sumokejote pajamu mokescio. tiek ir atgausit.

ir dar ziurekit, kad tik psd skolos nebutu. ar stovejot darbo birzoj? arba gal susitvarket popierius ligoniu kasose?

stovejau darbo birzoje.
Atsakyti
QUOTE(nojukassss @ 2013 05 02, 17:13)
stovejau darbo birzoje.

Birzos pajamos neapmokestinamos,ju deklaracijoje nebus. Pap.neap.min yra papildomas neapmokestinamas pajamu dydis PNPD, kuris taikomas turint vaiku. Jei vaika oficialiai auginate viena, ir jis nera gimes pernai ir tai vienintelis vaikas, 17 langelyje pas Jus turi buti irasyta 1200. bet kaip ir minejo jau Jums, tai nieko nekeis greiciausiai.
Atsakyti