Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2013 04 19, 11:49)
O jie rudo ar juodo plastiko? Standus jis? Man reiktu juodu.

O kodėl būtent juodų? g.gif Mano manymu rudi šiek tiek geriau,ne taip traukia šilumą ax.gif

QUOTE(zebrina @ 2013 04 20, 13:39)

ar panašu kad tie raudoni taškiukai gali būt pupuriukai? rolleyes.gif

Tikrai taip thumbup.gif

Prieš porą dienų nusipurškiau saviškius nuo erkių iiiirrr wub.gif pagaliau pamačiau kelis pumpurus. wub.gif Keli gymniukai ir turbiniukas wub.gif Taip gera žiūrėti į jūsų žydinčius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 20, 20:28)
Kaip as noriu sitos Lobivijos wub.gif sapnuojasi man ji.

http://www.cactus-ar...n_von_lorsh.htm

Pernai buvau pas italus pirkusi, deje neisgyveno schmoll.gif baisiai gaila. verysad.gif
bet buuutinai ja dar isigysiu is kur nors g.gif , nes ir mano svajone.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 04 20, 21:09)
Pernai buvau pas italus pirkusi, deje neisgyveno schmoll.gif baisiai gaila.  verysad.gif
bet buuutinai ja dar isigysiu is kur nors g.gif , nes ir mano svajone.

Turek mane mintyje smile.gif Koperuotumes.
Kiek uzmaciau buvo ebejuje po 7svarus.Dabar niekas neturi,tad.....laukiame.
Atsakyti
Fainuolė lobivija ir aš apie tokią svajočiau, ypatingas žiedas thumbup.gif
Kažkaip pagalvojau, kad lobivijos neturiu nei vienos . Tai tikrai reikėtų dėl įvairovės įsigiti kokią.

O čia mami candida nuo saulutės vonių pasigėrė lotuliukas.gif Reiks, kai peržydės sukti kitu šonu.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 04 19, 09:22)
Migmig- labai ačiū už nuotraukas ir nuostabius tavo augaliukus.
Dar papasakok , kaip Dioscorea sylvatica auginti.... doh.gif

thumbup.gif
Kaip auginti sunku patarti, nes pati tik porą metų auginu rimtai kaudeksinius, bet kiek žinau jos turi ramybės periodą vasarą(jei neklystu), tai jei užmigs tegu miega nelaistoma iki kol sugalvos išleisti naują vijoklį g.gif
Atsakyti
Is Astos pirkta rebutia eos simet prazydo neitiketinai dideliais ziedais lyginant su ankstesniais zydejimais.

[attachmentid=227994]
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 20, 21:28)
Kaip as noriu sitos Lobivijos wub.gif sapnuojasi man ji.

Tikrai labai idomi ir verta vieteles ant palanges kiekvienoj kolekcijoj.

QUOTE(@asta @ 2013 04 20, 21:31)
O kodėl būtent juodų?  g.gif  Mano manymu rudi šiek tiek geriau,ne taip traukia šilumą  ax.gif

Ai as biski smulkmeniska siuo poziuriu. Pas mane visi juodi, tai nesinori prisimargint. Pagaliau pasiekiau, kad kolekcija atrodo tvarkingai, o ne 1000 ir vienas skirtingas vazonelis. Vis negaliu pamirst tu italisku vazoneliu, jie tiesiog idealus sustatymui i mano lovius, kurie atlieka lyg padeklo funkcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 21 balandžio 2013 - 11:20
Tina,kaip man atgaivinti R.eos.As ja is Astos ir turiu,bet ji tokia nuskurusi,stiebelis minkstas,gal persausai laikau.Jau pasakiau jai,kad mesiu jei nezydes siemet,gal padarys isvadas.Yra suveike kaikuriems augalams toki grasinimai.
Atsakyti
Mano maziukai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Kas is sio mazio isaugs neisivaizduoju
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 21, 12:23)
Is Astos pirkta rebutia eos simet prazydo neitiketinai dideliais ziedais lyginant su ankstesniais zydejimais.

Ai as biski smulkmeniska siuo poziuriu. Pas mane visi juodi, tai nesinori prisimargint.

Subrendo wub.gif

Dėl vazonėlių suprasta,margint ir man nesnorėtų ax.gif

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 04 21, 15:30)
Tina,kaip man atgaivinti R.eos.As ja is Astos ir turiu,bet ji tokia nuskurusi,stiebelis minkstas,gal persausai laikau.Jau pasakiau  jai,kad mesiu jei nezydes siemet,gal padarys isvadas.Yra suveike kaikuriems augalams toki grasinimai.

Gal kokiu stimuliatorium pamėgink paliet g.gif Maniškė irgi nekaip atrodo unsure.gif

QUOTE(Finka @ 2013 04 21, 17:42)
Mano maziukai

user posted image
user posted image

Įtariu,kad šie kaktusiukai "žydi" priklijuotais sausiukais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2013 04 21, 17:30)

Įtariu,kad šie kaktusiukai "žydi" priklijuotais sausiukais  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ypac panasu antrojoje nuotraukoje biggrin.gif
verkiau verkiau, kad nedygsta mano kaktusu seklos, tai kai pradejo dygt, kaip grybai po lietaus biggrin.gif laukiu dar keliu rusiu agavu seklu parkeliaujant.
kazi, ar yra tinkamos sukulentams apsviesti LED juosteles? g.gif
Atsakyti
Na nera abejoniu,kad minetose foto yra priklijuoti sausiukai.

@asta,R.eos pas mane gal sakau zeme per lengva ,nes as tokioje durpingoje daugiau auginu.
Atsakyti
Nu va verysad.gif Apsidziaugiau, kad zydintys verysad.gif
Atsakyti