Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2013 04 16, 10:52)
Dar laukiam 8 zmogiuku, pati nelabai noriu uz tiek uzdedinet  blush2.gif

Aš tuoj pervedu už Augę,nes ji be elektros sėdi smile.gif
Atsakyti
Kaktusiukai nupirkti. Laukiam bigsmile.gif

Idomu ar greit atsius.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 16, 17:33)
Kaktusiukai nupirkti. Laukiam  bigsmile.gif

Idomu ar greit atsius.

Puikumelis thumbup.gif laukiam nauju gyventoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na jau dabar tai tikras pavasaris thumbup.gif

Ir žiedų vis daugiau cool.gif

Rhipsalis:
user posted image

Rebutia, visai dar mažytė, kokių 3cm
user posted image

Stenocactus
user posted image

Ir maži žiedeliai
user posted image
Atsakyti
Tik informuoju jog italai siryt parase jog gavo apmokejima. Tikekimes jau pakuoja rolleyes.gif
Atsakyti
Migmig kaip smagu kai tokie mažiai pražysta..turiu minty rebutia smile.gif wub.gif

Tina na belieka kantriai laukt savo turto..ruošt vazonus biggrin.gif
Atsakyti
Saulutei pašvietus, man panorėjus-džiuginkit kaktusėliai žiedais.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Ir šviežutėlė sukulentų kompozicija ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Evora na ir žiedukų gausa nusimato thumbup.gif
o dėl kompozicijos..ji tiesiog tobula..jau tokia skoninga išbaigta,labai geras pavyzdys man blush2.gif Tikrai nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Eisiu ieškot šakos ax.gif
Atsakyti
Šaką radau numestą ant kelio prieš 2 dienas. Ieškoti neiėškojau- Dievulis pasirūpino, numetė po kojom.
Atsakyti
O man abydna del tu mazu italisku vazoneliu, nu bet nekyla ranka moket 1,42 (litais) uz vnt. nors pasiusk. doh.gif Kurgi rast kazka panasaus. g.gif Lietuviskos mazosios daigykleles manes nebetenkina, kai pamaciau tuos italiskuosius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 18 balandžio 2013 - 10:18
QUOTE(Tina* @ 2013 04 18, 11:17)
O man abydna del tu mazu italisku vazoneliu, nu bet nekyla ranka moket 1,42 (litais) uz vnt. nors pasiusk.  doh.gif Kurgi rast kazka panasaus.  g.gif Lietuviskos mazosios daigykleles manes nebetenkina, kai pamaciau tuos italiskuosius.

Reikes nuvaziuoti i "Megos" senukus apziuresiu atidziai gal ka panasaus rasiu, jei ka pranesiu biggrin.gif 4u.gif

O as vis dar laukiu ziedelio savo rebutijos, vis dar neprasiskleide unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 18 balandžio 2013 - 11:17
Megoj tokių vazonelių tikrai nėra. schmoll.gif Buvau,žiūrėjau.Vakar buvo viena rebutija,ryškiai rožiniais žiedais žydinti. Aš kai tokią turiu parsisiuntus,tai nepirkau ax.gif

Pas kaktusus į šiltnamį sugrįžo nuolatinis jo gyventojas driežas,tik kolkas vieną mačiau. Net krūptelėjau įėjus. Kaip dabar jį pagaut,nufotkint g.gif

Žiedeliai wub.gif Evora,fainą kompoziciją sukurpei drinks_cheers.gif Alijošius labai labai geistinas wub.gif
Atsakyti