anril-
gražūs žydėjimai, puikios nuotraukos.
Kaip išgauni juodą nuotraukų foną?
Ar naudoji juodą medžiagą kaip darau aš ?
Gavau iš cactus-art-biz (augalų labirintai) kaktusus. Labai nelabai kokie. Nežinau kaip kitų, bet m.theresae geltonu kūneliu, o rebutia kažkokia kreivai nuaugusi ir suplotu šoneliu, bet, manau, atsigaus. Na, o su m.theresae sunkiau bus.
Aš tai labai patenkinta italiukais,kaip visada
Mergaitės gražūs jūsiškių žiedai
QUOTE(evora @ 2013 06 22, 13:45)
anril-
Naudoju juodą popieriaus lapą, kai kur paryškinu su PS
Gražūs žiedai
Labai gražūs naujokai
Kompozicija irgi graži
O čia mano žiedai, gaila, kad per karščius kai kas žydėjo be galo trumpai, o va Epithelantha jau kokį 15 žiedelį išleidžia, smagu, kai žydėt nenustoja.
Papildyta:
Labai gražūs naujokai
Kompozicija irgi graži
O čia mano žiedai, gaila, kad per karščius kai kas žydėjo be galo trumpai, o va Epithelantha jau kokį 15 žiedelį išleidžia, smagu, kai žydėt nenustoja.
Papildyta:
Rozinis ziedas stambiu planu-nuostabus.Ar tai Lobivia?
Migmig,
Tavo kaktusėliai kaip visada
Tikrai gaila, kad taip trumpai žydi, kai saulė kaitina. Mano astrofitumas irgi tik 2 dieneles žiedą išlaiko, o tikrai žydėdavo ilgiau. Gerai nors , kad vienas žiedelis žydi-kitas jau šalia ruošiasi skleistis. Ir taip visą birželį, nesustodamas darbuojasi.
O tavo dovanėlė-dorstenija-išaugino 2 miniatiūrinius žiedelius. Be akinių gerai neįžiūriu, bet su padidinamu stiklu puikiai matos. Dar ir taviškė coryphantha viršūnėje išaugino pipiro dydžio burbuliuką-gal irgi sėkmingai sulauksiu žiedelio. Tik 1,8 cm. skersmens, o jau žydėt sumanė. Ačiū Matosi, kad pas tave auklėjamuosius mokslus baigė.
Tavo kaktusėliai kaip visada
Tikrai gaila, kad taip trumpai žydi, kai saulė kaitina. Mano astrofitumas irgi tik 2 dieneles žiedą išlaiko, o tikrai žydėdavo ilgiau. Gerai nors , kad vienas žiedelis žydi-kitas jau šalia ruošiasi skleistis. Ir taip visą birželį, nesustodamas darbuojasi.
O tavo dovanėlė-dorstenija-išaugino 2 miniatiūrinius žiedelius. Be akinių gerai neįžiūriu, bet su padidinamu stiklu puikiai matos. Dar ir taviškė coryphantha viršūnėje išaugino pipiro dydžio burbuliuką-gal irgi sėkmingai sulauksiu žiedelio. Tik 1,8 cm. skersmens, o jau žydėt sumanė. Ačiū Matosi, kad pas tave auklėjamuosius mokslus baigė.
QUOTE(Tina* @ 2013 06 25, 19:33)
Tai čia kaip suprantu vienos forumietės iš augalų labirintų kaktusai sulaikyti, kuriuos iš cactus art užsakinėjo, reiškia, dabar bet kam gali juos atimti ir uždaryti į areštinę
Juokingai graudu iš tikrųjų, kad taip būna.
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 24, 18:15)
Rozinis ziedas stambiu planu-nuostabus.Ar tai Lobivia?
Čia Lobivia arachnacantha hybrid, gerai, kad jos kažkada nesulaikė, būtų nepražydus
QUOTE(Migmig @ 2013 06 26, 09:32)
Tai čia kaip suprantu vienos forumietės iš augalų labirintų kaktusai sulaikyti, kuriuos iš cactus art užsakinėjo, reiškia, dabar bet kam gali juos atimti ir uždaryti į areštinę
Tai, kad italus atrodo jau ir isdalino. Gali but, kad cekai nebent sulaikyti.
Zodziu baisu jau ka ir bepirkti, nes nusikaltimas lygioj vietoj dziaukimes savo italiukais ir cekais, kuriuos jau gavome ir turime. Bet man asmeniskai cia didele neteisybe, noriu eit kovot