Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
*EljaRo*-OHO KOKS ĮSPŪDINGAS GROŽIS thumbup.gif Įsimylėjau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Neiškenčiu neparodžiusi savo juokingo bevardžio kaktusėlio wub.gif atrodo, kaip žmogelis su akimis, nosimi ir laikančiu rankoje gėlytę biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 19, 19:19)

Na ir nuotrauku dydis doh.gif Cia lobivija?

vidam jei neklystu Jusu kaktusiukas tai rebutia 4u.gif pilno pavadinimo nezinau blush2.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau,bandziau keisti bet....neisejo,o keliau viska kaip ir visada unsure.gif Todel nebekeliau daugiau foto,o turiu daug ka rodytis,belieka eiti jums y FB kad pamatyti.
Atsakyti
L.Marsoneri
user posted image

R.Theresae

user posted image

user posted image
user posted image
Papildyta:
M.Matudae
user posted image

Noto
user posted image
Rebutijos

user posted image
R.Huari-Huari
user posted image
Atsakyti
*EljaRo*-man vistiek L. Marsoneri nuostabiausia-lyg geltona aguona. thumbup.gif
Atsakyti
Ilindau i temute ir atsigavo sirdis nuo ziedu grozio wub.gif

Sakykit, kaip paskutiniu italu dydis? pagal mane tai visai neblogus idejo. Sprendziu pagal savus, nes jusiskiu nemaciau.

Mano balkoniukas jau luzta nuo kaktusu. Pernai stipriai mazinau, o simet kad uzsipirkau doh.gif Bet uztat kokie jie! bigsmile.gif Ir dar dovanu gavau is keliu merginu. Zodziu derlinga vasara. Kad tik jie augtu pas mane.
Atsakyti
*EljaRo*, jau žiedų koks grožis wub.gif

Tina*, mano italai šiek tiek mažesni, bet gal dėl to, kad iš pirmo siuntimo ėmiau didesnius (flowering size). Sulcorebutia rauschii nemaža, pilna vaikų aplink ax.gif
Atsakyti
Aciu, kas atsakete del skaldeles 4u.gif !!!!
Ar jie tik dekoravimui ar tinka ir vandens pertekliaus sugerimui? Ar pasiulytumete kazka kita? 4u.gif ax.gif

Aciu didelis ir MIGMIG 4u.gif
Gavau saunu siuntinuka!!!
Labai tvarkinga viskas. Labai kantri ir mandagi nare 4u.gif thumbup.gif
O kaktusiukai - superiniai wub.gif
Atsakyti
Pirmas rebutijos žydėjimas.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(redutea18 @ 2013 06 19, 15:15)
sveikos gal kuri auginat ariocarpusa? Turiu dabar ariocarpus scapharosrus is Italu. Ir pasidare idoma kaip su jo prieziura? nera labai lepus? zydi pas mus LT?  g.gif

Pas mus žydi - rudenį. O priežiūra tai - lepus, reikia neperlaistyti. Žemė turi išdžiūti ir pastovėti sausa. Ir turi būti labai laidi, kad vanduo nestovėtų palaisčius. Šaknų kaklelį reiktų užpilti akmenukais, kad nesiliestų su šlapia žeme. Žemėje turi būti tik pačios šaknys. Laistant reiktų žiūrėti, kad vandens į augalo centrą netyčia nepripilti. smile.gif
Atsakyti