Tina kaip magu kad jau turit sesę Ramių naktų
Vijana gražūs žiedai, kai žydi sėjinukai, turbūt daug smagiau nei kai pirktiniai
Na o čia mano žiedai
QUOTE(Migmig @ 2013 06 18, 08:06)
Aha, smagu tik zinok laiko kaktusams neliko vos speju suktis su dviem mazgem. Paskubom sukisau italiukus i vazonikus ir net nepajutau to relakso, kai sodini nauja grazuoliuka. O italai (bent jau mano) ir sikart nemazi, grazus. Labai ispudinga uebelmania. Didelis raudonziedis notikas. Kazkada pafotkinsiu
Matau Sidabrazoles astro tikrai didziulis bent jau kai buvo supakuotas, tai jis buvo didziausias is visu. Toks bumbulas.
Wilmaw, dar taves pasigedau. Laukia tavo rysuliukas pas mane.
QUOTE(Kshatrija @ 2013 06 18, 13:37)
Sveiki jungiuosi prie kaktusų mylėtojų. Čia mano spygliuotieji
kol kas daugiau nesiplečiu,nes trūksta palangių namie
kol kas daugiau nesiplečiu,nes trūksta palangių namie
Jau šilokas
http://public.fotki..../silokas-1.html
Tina dvi mergytės
Gražūs, merginos, spygliuotieji italiukai, kaip ir patys italai
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 06 18, 13:30)
Čia maniškiai italai: Mammillaria slevinii, mammillaria aureilanata ir Sulcorebutia rauschii.
Labai ačiū Tinai
Labai ačiū Tinai
Grazus kaktusiukai...
Sakykit, merginos(moterys), kaip vadinasi si skalda/akmenukai/zvyrelis?
Noreciau nusipirkti.... Gal butu Zalioje Stoteleje? Tik reiktu pavadinimo....
Buciau dekinga
Naujoke Lobivia haematantha v. hualfinensis ir dar su dviem pumpurais, tikiuosi prasiskleis
IEVA, aš skaldelę pirkau zoo parduotuvėje ,,KIKA''.Ji naudojama akvariumams. Jei nori tokios smulkios-žiūrėk , kad būtų užrašyta 3-5mm. Jei stambesnės-bus didesni skaičiai. Pirkau lenkų gamybos, nedidelis maišelis, atrodo apie 7 ,gal 8 kg. kainavo 19 lt. su centais. Ne taip jau ir pigu. Bet užteks daugybei vazonų.
Pastaba: gruntą reikia praplauti vandeniu, nupilti vandenį ir vėl praplauti, kol vanduo bus švarus ir skaidrus. Tada galima dėti ir į akvariumą, ir naudoti vazonų viršaus dekoravimui.
IEVA, aš skaldelę pirkau zoo parduotuvėje ,,KIKA''.Ji naudojama akvariumams. Jei nori tokios smulkios-žiūrėk , kad būtų užrašyta 3-5mm. Jei stambesnės-bus didesni skaičiai. Pirkau lenkų gamybos, nedidelis maišelis, atrodo apie 7 ,gal 8 kg. kainavo 19 lt. su centais. Ne taip jau ir pigu. Bet užteks daugybei vazonų.
Pastaba: gruntą reikia praplauti vandeniu, nupilti vandenį ir vėl praplauti, kol vanduo bus švarus ir skaidrus. Tada galima dėti ir į akvariumą, ir naudoti vazonų viršaus dekoravimui.
QUOTE(Ieva7776 @ 2013 06 19, 13:32)
Grazus kaktusiukai...
Buciau dekinga
Buciau dekinga
Pirkau didelėj Kikoj Megoje. Firma "Filtus", dydis 3-5 mm, 2 kg, 4,69 lt, mėlynas maišiukas su geltona žuvyte
Dar nespėjo viena PARODIA MAGNIFIKA visų žiedelių išskleisti, o jau kita sesė pirmą kartą pražydo.
Pražydo ir mažylis gymniukas. Nors tik 3,5 cm. dydžio, bet jau žydi antri metai.
Pražydo ir mažylis gymniukas. Nors tik 3,5 cm. dydžio, bet jau žydi antri metai.