Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tina kaip magu kad jau turit sesę wub.gif Ramių naktų 4u.gif 4u.gif

Vijana gražūs žiedai, kai žydi sėjinukai, turbūt daug smagiau nei kai pirktiniai bigsmile.gif

Na o čia mano žiedai cool.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Čia mano paskutinieji "italai. Ačiū Tinai. smile.gif
user posted image
Atsakyti
Čia maniškiai italai: Mammillaria slevinii, mammillaria aureilanata ir Sulcorebutia rauschii.
user posted image

Labai ačiū Tinai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif jungiuosi prie kaktusų mylėtojų. Čia mano spygliuotieji smile.gif

kol kas daugiau nesiplečiu,nes trūksta palangių namie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 06 18, 08:06)
Tina kaip magu kad jau turit sesę wub.gif  Ramių naktų 4u.gif  4u.gif

Aha, smagu smile.gif tik zinok laiko kaktusams neliko verysad.gif vos speju suktis su dviem mazgem. Paskubom sukisau italiukus i vazonikus ir net nepajutau to relakso, kai sodini nauja grazuoliuka. O italai (bent jau mano) ir sikart nemazi, grazus. Labai ispudinga uebelmania. Didelis raudonziedis notikas. Kazkada pafotkinsiu smile.gif

Matau Sidabrazoles astro tikrai didziulis bigsmile.gif bent jau kai buvo supakuotas, tai jis buvo didziausias is visu. Toks bumbulas.

Wilmaw, dar taves pasigedau. Laukia tavo rysuliukas pas mane.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 18 birželio 2013 - 13:10
QUOTE(Kshatrija @ 2013 06 18, 13:37)
Sveiki  4u.gif  jungiuosi prie kaktusų mylėtojų. Čia mano spygliuotieji  smile.gif

kol kas daugiau nesiplečiu,nes trūksta palangių namie  verysad.gif

Jau šilokas blink.gif
http://public.fotki..../silokas-1.html
Tina dvi mergytės wub.gif wub.gif wub.gif
Gražūs, merginos, spygliuotieji italiukai, kaip ir patys italai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 06 18, 13:30)
Čia maniškiai italai: Mammillaria slevinii, mammillaria aureilanata ir Sulcorebutia rauschii.
user posted image

Labai ačiū Tinai  4u.gif

Grazus kaktusiukai... 4u.gif
Sakykit, merginos(moterys), kaip vadinasi si skalda/akmenukai/zvyrelis?
Noreciau nusipirkti.... Gal butu Zalioje Stoteleje? Tik reiktu pavadinimo....
Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveikos gal kuri auginat ariocarpusa? Turiu dabar ariocarpus scapharosrus is Italu. Ir pasidare idoma kaip su jo prieziura? nera labai lepus? zydi pas mus LT? g.gif
Atsakyti
Naujoke Lobivia haematantha v. hualfinensis ir dar su dviem pumpurais, tikiuosi prasiskleis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti

IEVA, aš skaldelę pirkau zoo parduotuvėje ,,KIKA''.Ji naudojama akvariumams. Jei nori tokios smulkios-žiūrėk , kad būtų užrašyta 3-5mm. Jei stambesnės-bus didesni skaičiai. Pirkau lenkų gamybos, nedidelis maišelis, atrodo apie 7 ,gal 8 kg. kainavo 19 lt. su centais. Ne taip jau ir pigu. Bet užteks daugybei vazonų.

Pastaba: gruntą reikia praplauti vandeniu, nupilti vandenį ir vėl praplauti, kol vanduo bus švarus ir skaidrus. Tada galima dėti ir į akvariumą, ir naudoti vazonų viršaus dekoravimui.
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2013 06 19, 13:32)
Grazus kaktusiukai...  4u.gif
Noreciau nusipirkti.... Gal butu Zalioje Stoteleje? Tik reiktu pavadinimo....
Buciau dekinga  4u.gif

Pirkau didelėj Kikoj Megoje. Firma "Filtus", dydis 3-5 mm, 2 kg, 4,69 lt, mėlynas maišiukas su geltona žuvyte 4u.gif
Atsakyti
Dar nespėjo viena PARODIA MAGNIFIKA visų žiedelių išskleisti, o jau kita sesė pirmą kartą pražydo.

user posted image

user posted image

Pražydo ir mažylis gymniukas. Nors tik 3,5 cm. dydžio, bet jau žydi antri metai.

user posted image
Atsakyti