Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tina nuoširdžiausi sveikinimai sulaukus dukrytės 4u.gif wub.gif
Stiprios sveikatos ir ramių naktų biggrin.gif
Atsakyti
Pora ziedeliu 4u.gif
user posted image
Rebutia fulviseta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 15 birželio 2013 - 13:55
Šiandien mano vyresniojo sūnaus vestuvės, tai per visus pasiruošimo darbus pražiopsojai Tinos džiaugsmo akimirką. drinks_cheers.gif

TINA-sveikinu su dukryte, linkiu abiem sveikatos, ramių naktų. Ir įdedu jums savo kažkada tapytas našlaites. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu aciu visiems uz sveikinimus 4u.gif

Del italu kaktusiuku surasiau info i e-mailus. Jie jau gauti, isrusiuoti ir laukia kol atsiimsite.
Atsakyti
Nu zinai,Tina su tavim galima ir versla kartu kurti,nepavesi niekada tongue.gif
Jei imiesi,viskas iki galo 4u.gif
Atsakyti
Stengiuos, mergaites, is paskutiniuju 4u.gif as jau tokia smile.gif
Atsakyti
Tina sveikinimai 4u.gif

O cia sejinukai pirma kart zydi
strombocactus disciformis (laukiau kitokios spalvos ziedelio, tai siek tiek nuvyle)
user posted image

encephalocarpus strobiliformis
user posted image
Atsakyti
Vijana, gražučiai žiedeliai. Ir kaip malonu, kai pati nuo sėklytės išaugini. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 06 16, 14:32)

O cia sejinukai pirma kart  zydi

Kokie gražučiai. O tu žinojai ką sėji? Kiek jiems metų?

Aš pasisėjau rinkinuką kaktusų , tai dar neindefikuoju kas jie tokie.
Ir dar iš Melocactuso susirinkau pati sėklas ir įkišau į žemę. Kažkaip nusiteikiau, kad neišdygs, bet išdygo virš 50 vnt. bigsmile.gif . Dabar žiūriu kas tris valandas kiek paaugo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Norvide @ 2013 06 16, 18:51)
Kokie gražučiai. O tu žinojai ką sėji? Kiek jiems metų?

Aš pasisėjau rinkinuką kaktusų , tai dar neindefikuoju kas jie tokie.
Ir dar iš Melocactuso susirinkau pati sėklas ir įkišau į žemę. Kažkaip nusiteikiau, kad neišdygs, bet išdygo virš 50 vnt.  bigsmile.gif . Dabar žiūriu kas tris valandas kiek paaugo  biggrin.gif

Aciu evora drinks_cheers.gif tikrai smagu.

Taip, zinojau ka sejau, pirkau vienu kartu daug rusiu seklyciu, is cia http://www.succseed....-xicho-mex.html strombiukai turejo buti rausvu ziedeliu.
sejau 2009-07.

O melocactusai, tai laaabai gerai dygsta drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Merginos o kodėl mano kaktuso trečdalis parudavo? Stovi jis rytiniam balkone, gal saulės per daug g.gif
Atsakyti
Vijana,man tavieji augaliukai patinka,turi gera ranka,akyse stovi E.minima ziedeliai:)
O man siom dienom stebuklas atsitiko,sudygo ,,ant durniaus,,sumestos seklos rebutijos y petuniju vazona blush2.gif ,ejau tresti,ogis 3mm stulpeliai ziuri y mane biggrin.gif
Atsakyti