Aupo nemažas žiedų derlius.Labai gražučiai
Ačiū
Labai smagu džiaugtis žiedais Ir savais ir visais jūsiškiais
Labai smagu džiaugtis žiedais Ir savais ir visais jūsiškiais
Truputį prisnūdo mūsų temelė, tai žadinu.
Veingartijos nauji žiedukai
O šis gražuolis kaip pradėjo krauti žiedus, tai žydės iki rugpjūčio nesustodamas. Pailsės mėnesiuką ir vėl iki spalio vidurio žiedais džiugins.
Šią žiemą įvirto į mano opunciją , kuri auginama laiptinėje, prigėręs kaimynas su svečiais. Teko apgenėti ir nupjauti šaką, kuri visada žydėdavo. Jau nesitikėjau žiedų, bet... kita šakelė pražydo.
Pirmą kartą žiedais džiugina praeito gimtadienio dovana nuo jaunėlio sūnelio.
Parodijos vasarinis žydėjimas.Net nespėjau dar nuimti nudžiūvusių kovo mėnesio žiedukų, o jau nori vėl žydėti. Ši darbštuolė visada pirmoji paskelbia pavasarį, po jos pradeda žydėti kiti kaktusai.
Štai ir prisigyriau, ir po darbų relaksavausi
Veingartijos nauji žiedukai
O šis gražuolis kaip pradėjo krauti žiedus, tai žydės iki rugpjūčio nesustodamas. Pailsės mėnesiuką ir vėl iki spalio vidurio žiedais džiugins.
Šią žiemą įvirto į mano opunciją , kuri auginama laiptinėje, prigėręs kaimynas su svečiais. Teko apgenėti ir nupjauti šaką, kuri visada žydėdavo. Jau nesitikėjau žiedų, bet... kita šakelė pražydo.
Pirmą kartą žiedais džiugina praeito gimtadienio dovana nuo jaunėlio sūnelio.
Parodijos vasarinis žydėjimas.Net nespėjau dar nuimti nudžiūvusių kovo mėnesio žiedukų, o jau nori vėl žydėti. Ši darbštuolė visada pirmoji paskelbia pavasarį, po jos pradeda žydėti kiti kaktusai.
Štai ir prisigyriau, ir po darbų relaksavausi
Prašom nesikuklinti ir puošti temą "gyvai" nuotraukom Super merginos žiedai Jūsų
Evora labai gražūs žiedukai, o kai dar ilgai žydi
@asta: medialobivija, echinopsis eclipse
Sakykit, kuo skiriasi chamaecereus nuo chamaelobivia? Panagrinėjus jų genealogiją, man vis vien susiveda į vieną echinopsį
Evora labai gražūs žiedukai, o kai dar ilgai žydi
@asta: medialobivija, echinopsis eclipse
Sakykit, kuo skiriasi chamaecereus nuo chamaelobivia? Panagrinėjus jų genealogiją, man vis vien susiveda į vieną echinopsį
asta-OHO , čia tai bent kuklūs žiedukai. Man su savo vienu kitu prasiskleidėliu tik slėptis. Kaip visada alpstu nuo tavo echinopsių
Ačiū, mergaitės už pagyras
Kuo skiriasi chamaecereus nuo chamaelobivia? Kai ieškojau, tai radau tą patį kaktusą su skirtingais pavadinimais. Kai kur , užsisakant kaktusus, prie nuotraukos pateikti abu pavadinimai kartu.
Ačiū, mergaitės už pagyras
Kuo skiriasi chamaecereus nuo chamaelobivia? Kai ieškojau, tai radau tą patį kaktusą su skirtingais pavadinimais. Kai kur , užsisakant kaktusus, prie nuotraukos pateikti abu pavadinimai kartu.
Mergaitės žiedai nuostabūs Kiekvieną rytą pradedu kavos puodeliu ir kaktusų temos peržiūra
[B]
Tina,SVEIKINU SULAUKUS DUKRYTES <ILGU GRAZIU RAMIU DIENELIU<SALDAUS PIENELIO
Tina,SVEIKINU SULAUKUS DUKRYTES <ILGU GRAZIU RAMIU DIENELIU<SALDAUS PIENELIO
Aciu
Del kaktusiuku nesirupinkit, kiek zinau jie dar keliauja, o as jau gal ir namuciuose busiu, kai jie ateis.
Del kaktusiuku nesirupinkit, kiek zinau jie dar keliauja, o as jau gal ir namuciuose busiu, kai jie ateis.
QUOTE(Tina* @ 2013 06 13, 16:41)
Aciu
Tai jau susilauket dukreles didziausi sweikinimai ir nuo manes
Papildyta:
Mano italiukes rebutijos zydi ir zydi turbut patiko joms pas mane
Labai gražus mūsų forumas vasarą
Tina, sveikinu. Linkiu tau ramių naktų, o mergaitei saldaus pieno
Ačiū už informacija. Nežinojau pavadinimo poskiepio, tai ta šaknis kaip anomalija pasirodė. Bet kai pasidomėjau, supratau, kad tai nėra joks stebuklas . Bet aš tų šaknų nenusuksiu.
Tina, sveikinu. Linkiu tau ramių naktų, o mergaitei saldaus pieno
QUOTE(anril @ 2013 04 29, 23:14)
Jie neilgaamžiai tie spalvotieji. O iš ūso niekas neužaugs , tai orinė šaknis. Poskiepis vadinasi hylocereus undatus.
Ačiū už informacija. Nežinojau pavadinimo poskiepio, tai ta šaknis kaip anomalija pasirodė. Bet kai pasidomėjau, supratau, kad tai nėra joks stebuklas . Bet aš tų šaknų nenusuksiu.