Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Aupo nemažas žiedų derlius.Labai gražučiai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Labai smagu džiaugtis žiedais smile.gif Ir savais ir visais jūsiškiais thumbup.gif
Atsakyti
Truputį prisnūdo mūsų temelė, tai žadinu.

Veingartijos nauji žiedukai

user posted image

O šis gražuolis kaip pradėjo krauti žiedus, tai žydės iki rugpjūčio nesustodamas. Pailsės mėnesiuką ir vėl iki spalio vidurio žiedais džiugins.

user posted image

Šią žiemą įvirto į mano opunciją , kuri auginama laiptinėje, prigėręs kaimynas su svečiais. Teko apgenėti ir nupjauti šaką, kuri visada žydėdavo. Jau nesitikėjau žiedų, bet... kita šakelė pražydo.

user posted imageuser posted image

Pirmą kartą žiedais džiugina praeito gimtadienio dovana nuo jaunėlio sūnelio.

user posted imageuser posted image

Parodijos vasarinis žydėjimas.Net nespėjau dar nuimti nudžiūvusių kovo mėnesio žiedukų, o jau nori vėl žydėti. Ši darbštuolė visada pirmoji paskelbia pavasarį, po jos pradeda žydėti kiti kaktusai.

user posted image

Štai ir prisigyriau, ir po darbų relaksavausi ax.gif
Atsakyti
Evora kokia graži veingartijos nuotrauka wub.gif wub.gif

Pas mane irgi žydėjimas įsibėgėjo,kasdien vis kažkas nudžiugina.
Žiedelių nuotraukos sukeltos čia ax.gif
Atsakyti
Prašom nesikuklinti ir puošti temą "gyvai" nuotraukom ax.gif Super merginos žiedai Jūsų wub.gif
Evora labai gražūs žiedukai, o kai dar ilgai žydi assa.gif
@asta: medialobivija, echinopsis eclipse good.gif
Sakykit, kuo skiriasi chamaecereus nuo chamaelobivia? g.gif Panagrinėjus jų genealogiją, man vis vien susiveda į vieną echinopsį doh.gif
Atsakyti
asta-OHO thumbup.gif , čia tai bent kuklūs žiedukai. Man su savo vienu kitu prasiskleidėliu tik slėptis. Kaip visada alpstu nuo tavo echinopsių wub.gif

Ačiū, mergaitės už pagyras 4u.gif

Kuo skiriasi chamaecereus nuo chamaelobivia? Kai ieškojau, tai radau tą patį kaktusą su skirtingais pavadinimais. Kai kur , užsisakant kaktusus, prie nuotraukos pateikti abu pavadinimai kartu. g.gif
Atsakyti
Mergaitės žiedai nuostabūs wub.gif 4u.gif Kiekvieną rytą pradedu kavos puodeliu ir kaktusų temos peržiūra thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
[B]
Tina,SVEIKINU SULAUKUS DUKRYTES <ILGU GRAZIU RAMIU DIENELIU<SALDAUS PIENELIO 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *EljaRo*: 13 birželio 2013 - 13:17
Aciu 4u.gif

Del kaktusiuku nesirupinkit, kiek zinau jie dar keliauja, o as jau gal ir namuciuose busiu, kai jie ateis.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 06 13, 16:41)
Aciu  4u.gif

Del kaktusiuku nesirupinkit, kiek zinau jie dar keliauja, o as jau gal ir namuciuose busiu, kai jie ateis.

Tai jau susilauket dukreles bigsmile.gif didziausi sweikinimai ir nuo manes 4u.gif
Papildyta:
Mano italiukes rebutijos zydi ir zydi bigsmile.gif turbut patiko joms pas mane biggrin.gif
Atsakyti
Labai gražus mūsų forumas vasarą thumbup.gif

Tina, sveikinu. Linkiu tau ramių naktų, o mergaitei saldaus pieno 4u.gif
user posted image

QUOTE(anril @ 2013 04 29, 23:14)
Jie neilgaamžiai tie spalvotieji. O iš ūso niekas neužaugs , tai orinė šaknis. Poskiepis vadinasi hylocereus undatus.

Ačiū už informacija. Nežinojau pavadinimo poskiepio, tai ta šaknis kaip anomalija pasirodė. Bet kai pasidomėjau, supratau, kad tai nėra joks stebuklas smile.gif . Bet aš tų šaknų nenusuksiu.

user posted image

Atsakyti
Tina , sveikinimai Tau ir tavo šeimynai. Sveikatos jums visiems wub.gif wub.gif

Gražūs žiedai merginos smile.gif
Atsakyti