Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 03, 12:15)
Tina,zinau ka turi minty,niekada neteko auginti turbinikarpusu blush2.gif einu sukisiu gilyn,jo toks kamienas ilgas sakyciau g.gif

Nereikia jo sukišti gilyn. Jei nori, gali truputį akmenėliais pridengti. Bet nebūtina.
Atsakyti
Ar visus cekai pasieke? Tylit unsure.gif
Atsakyti
aš jau šeštadienį gavau, ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 06 03, 23:10)
aš jau šeštadienį gavau, ačiū smile.gif

Na ir kaip? smile.gif

Pasidziaukit - pasigirkit gi kas nors, nors ir mazuliukai jie. smile.gif

O as gavau italu pazada, kad issius siandien siunta.
Atsakyti
Tina, na augalas tikrai aplūžęs atkeliavo, bet tikrai neverta pergyventi, tuoj jis pas mane atsigaus, sukišiu į savo kompozicijas, dar geriau - bus daugiau jų thumbup.gif

O va čekai tai galima sakyti liūdina, nežinau kaip kitų, bet bent jau brangiausias beveik mano pirktas augaliukas iš penkių Astrophytum caput medusae sakyčiau vertas išmetimo, nes mano akimis žiūrint visai sudžiūvęs, net gal papuvęs g.gif
user posted image

Lobivia jajoiana negražiai patysus, pageltus:
user posted image

Kiti dar visai nieko:
Frailea:
user posted image
Euphorbia
user posted image
Neochilenia
user posted image

Tikrai mažoki, na tikiuosi bent keturi prigis cool.gif
Atsakyti
Zinok maniskiu irgi virsuneles "baltos", gerai, kad dar neistyse. Itariu sviesos trukumas. Echinocereusai kazkokie minksti. Tikiuos nepasimirios. Nes dar uz viena ne savo esu atsakinga iki kol pasiims smile.gif

O del to augaliuko tai taip liudna pasidare, net vyrui vakare pasakojau, kad grazus augalas susilauze kol nukeliavo. Gerai, kad jis bent gajus ir dabar turesi visa ferma ju lotuliukas.gif einu permesiu atgal tau pinigelius. Ir jau daugiau niekada tokiu trapuoliu nesiusiu. Nebent atskirais lapukais.

Dabar dar noreciau padovanot kuriai kaunietei siuos:
http://public.fotki....ekcij/3cb6.html pasodionta atskirai, irgi graziai nuaugusi, labai trapi. Atiduociau tiesiai i rankas nebent.

Dvi euphorbias galiu padovanot:
http://public.fotki....ia-horrida.html
http://public.fotki....da-1.html#media

Ir kitus: http://public.fotki....etinu-kolekcij/
Tik vazoneliu ir orchidejos nedovanoju. Juos parduodu ax.gif

Atsakyti
Na ką vėl pridedu žiedų, nes kaktusais naujokais nieks nesigiria daugiau rolleyes.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Mano gražuolė, gaila, kad nuotraukose nesimato kokie nuostabūs jos žiedai iš tikrųjų cool.gif
user posted image
Atsakyti
Čekas doh.gif
user posted image
Chargo Blanco
O čia su Migmig, pastarasis man daug gražesnis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Zodziu po italu nuvertinot musu senoli ceka. Nu bet ner jis blogas, kaip kad Ortija pasakytu. Man vistiek mieli tie jo augaliukai.
Atsakyti
Tina*, ačiū už užsakymo iš čeko organizavimą 4u.gif Kažkaip šiemet čekas mane ir nuvylė, ir ne. Iš pradžių pamačius augaliukus nuliūdau, kad jei tokie suvargę ir prastokai supakuoti (Digitostigma caput medusae net buvo iškritus iš savo supakavimo ir malėsi su kitais augalais). Bet apžiūrėjus įdėmiau, nutariau, kad viskas yra daug geriau nei pasirodė rolleyes.gif Iš septynių augaliukų keturi yra puikios būklės - tvirti, nemaži kaktusiukai su gerom šaknim. Likę trys augaliukai atrodo prasčiau - gerokai patrinti ir su silpnom šaknim, bet, tikiu, jie atsigaus mirksiukas.gif Žodžiu, bendrai paėmus esu patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Labas merginos.
Bet gi ir aplepusios jus pasidarėt- visi čeko kaktusiukai yra sėjinukai. Tai gi jie maži. Norėčiau priminti, kad reta sėkla kaktuso yra 1 mm didžio. Taip, kad tikrai nemažai darbo įdeta , kad tiek paaugti smile.gif
Aišku , caput medusae nustebino pas Migmig. Mano tai gražuolė. Riebus užpakalis. Bet gal Migmig sugebės susitarti smile.gif

Na, žinoma, budavo Pavličeko ir riebesnių mažylių- matyt tai priklauso nuo pavasarėjimo- šiemet ilgai žiema tęsėsi.

Pastebėjau, kad jis bangom sėja- ilga laiką pas ji ariocarpusų sąrašas nemažas buvo, o dabar pradėjo išpardavinėti "rinkinukais" - tai dabar už 40 lt. nusipirkau tą rinkinuką`--- wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif - Milžinai thumbup.gif
Aišku, ne puslitriniai biggrin.gif Didysis kokių 4 cm.
Kad tik augtų. thumbup.gif
Migmig- labai labai gražu pas tave.
Atsakyti
QUOTE(Fretka @ 2013 06 04, 23:24)
Tina*, ačiū už užsakymo iš čeko organizavimą  4u.gif Kažkaip šiemet čekas mane ir nuvylė, ir ne.

Matyt gerai purte ta musu siuntini, kad net meduza is firminio ceko ipakavimo issoko blink.gif
Papildyta:
Beje, mano meduza uzsilenke antra karta doh.gif tai jau daugiau turbut ir nebandysiu laimes...

Kas liecia cekus, tai manieji visai nieko bendrai paemus. Truputi gasdina echinocereuso minkstumas, bet gal jis apvytes tiesiog. Dabar netikrinau ar atgavo formas. Sunku lipt i balkona antram aukste lotuliukas.gif
Atsakyti