Wilmaw, kada pasiimsi savo cekiukus? Ryt busiu visadien namie
Papildyta:
*EljaRo*, tikrai mazi italiukai o viena ju tu ne "per aukstai" pasodinusi
Čeko augaliukai pagaliau Vilniuje Šiandien galima atsiimti nuo 6 val. vakaro Justiniškėse. Ryt - Antakalnyje, per pietų petrauką arba iškart po darbo (17 val.) arba vakare Justiniškėse P.s. reiks susimokėti kelis litukus už siuntimą į Vilnių
Fretka, ar turejai laiko ikist nosi i dezute. Man labai rupi kokiam stovy Migmig augaliukas su vazonu
Tina,zinau ka turi minty,niekada neteko auginti turbinikarpusu einu sukisiu gilyn,jo toks kamienas ilgas sakyciau
Neskubek, dar tegul ariocarpusu augintojos pakomentuoja. As pagal save sodinciau giliau.
...vijana...myli tave kaktusai,oi myli
QUOTE(Tina* @ 2013 06 03, 12:38)
Neskubek, dar tegul ariocarpusu augintojos pakomentuoja. As pagal save sodinciau giliau.
Perkaitau turejau omeny turbinukus.
Grazus ziedai
QUOTE(..vijana.. @ 2013 06 03, 14:25)
Turbiukas
Kaip sakau "visai isprotejusi" puna, pernai nuo didziojo augalo atskyriau 5 burbuliukus, 4 prigijo, du is ju atrodo taip siemet
vaikas ant vaiko, auga kaip isproteje
Kaip sakau "visai isprotejusi" puna, pernai nuo didziojo augalo atskyriau 5 burbuliukus, 4 prigijo, du is ju atrodo taip siemet
vaikas ant vaiko, auga kaip isproteje
kokia puiki puna
Laaaabai jos visada norėdavau ir noriu. Bet ne visiems pasiseka. O tu Vijana ...dar ir auginti moki. Dabar tai jau visai pavydu.
prašom ir puną iš visų šoniukų pafotkint.
O mano kaktusus sulyjooooo
QUOTE(Tina* @ 2013 06 03, 12:33)
Fretka, ar turejai laiko ikist nosi i dezute. Man labai rupi kokiam stovy Migmig augaliukas su vazonu
Deja, iš to vazonėlio liko tik žemių ir atskirų lapelių krūva
QUOTE(Fretka @ 2013 06 03, 18:43)
Deja, iš to vazonėlio liko tik žemių ir atskirų lapelių krūva
O toks grazus buvo ir atrodo saugiai ipakavau
Migmig, grazinsiu tau pinigelius
Tokius augalus tik atzalomis siusti... per daug jie trapus.