Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Wilmaw, kada pasiimsi savo cekiukus? smile.gif Ryt busiu visadien namie mirksiukas.gif
Papildyta:
*EljaRo*, tikrai mazi italiukai unsure.gif o viena ju tu ne "per aukstai" pasodinusi g.gif
Atsakyti
Čeko augaliukai pagaliau Vilniuje biggrin.gif Šiandien galima atsiimti nuo 6 val. vakaro Justiniškėse. Ryt - Antakalnyje, per pietų petrauką arba iškart po darbo (17 val.) arba vakare Justiniškėse rolleyes.gif P.s. reiks susimokėti kelis litukus už siuntimą į Vilnių smile.gif
Atsakyti
Fretka, ar turejai laiko ikist nosi i dezute. Man labai rupi kokiam stovy Migmig augaliukas su vazonu ax.gif
Atsakyti
Tina,zinau ka turi minty,niekada neteko auginti turbinikarpusu blush2.gif einu sukisiu gilyn,jo toks kamienas ilgas sakyciau g.gif
Atsakyti
Neskubek, dar tegul ariocarpusu augintojos pakomentuoja. As pagal save sodinciau giliau.
Atsakyti
Turbiukas
user posted image
O cia vel mano minimos, tikiuosi niekas nesupyks kad kartojuosi, bet negalejau neparodyti, man labai grazu
user posted image
mammi
user posted image
Kaip sakau "visai isprotejusi" puna, pernai nuo didziojo augalo atskyriau 5 burbuliukus, 4 prigijo, du is ju atrodo taip siemet
user posted image
vaikas ant vaiko, auga kaip isproteje biggrin.gif
Atsakyti
...vijana...myli tave kaktusai,oi myli biggrin.gif
Atsakyti
..vijana.., žiedeliai pasakiški wub.gif O turbiniuko toks švelnus wub.gif

Pas mane šiandien pražydo italas Echinopsis hybrid cv.:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 06 03, 12:38)
Neskubek, dar tegul ariocarpusu augintojos pakomentuoja. As pagal save sodinciau giliau.

Perkaitau doh.gif biggrin.gif turejau omeny turbinukus.

Grazus ziedai wub.gif

Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 06 03, 14:25)
Turbiukas

Kaip sakau "visai isprotejusi" puna, pernai nuo didziojo  augalo atskyriau 5 burbuliukus, 4 prigijo, du is ju atrodo taip siemet

vaikas ant vaiko, auga kaip isproteje biggrin.gif

kokia puiki puna blush2.gif ax.gif ax.gif ax.gif
Laaaabai jos visada norėdavau ir noriu. Bet ne visiems pasiseka. O tu Vijana ...dar ir auginti moki. Dabar tai jau visai pavydu.
4u.gif prašom ir puną iš visų šoniukų pafotkint.

O mano kaktusus sulyjooooo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 06 03, 12:33)
Fretka, ar turejai laiko ikist nosi i dezute. Man labai rupi kokiam stovy Migmig augaliukas su vazonu  ax.gif

Deja, iš to vazonėlio liko tik žemių ir atskirų lapelių krūva verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fretka @ 2013 06 03, 18:43)
Deja, iš to vazonėlio liko tik  žemių ir atskirų lapelių krūva verysad.gif

O toks grazus buvo ir atrodo saugiai ipakavau verysad.gif

Migmig, grazinsiu tau pinigelius verysad.gif

Tokius augalus tik atzalomis siusti... per daug jie trapus.
Atsakyti