Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Grizau i virtualybe biggrin.gif beveik para sedejom be elektros. Vakar biski audra prauze doh.gif

Matau jau kai kas gavo cekus, o Vilniaus pastas nesugebejo siuntos atiduot. Cirkai - ne kitaip doh.gif Juk visi siuntinukai nukeliavo i Vilniu ir paskui iskeliavo i kitus miestus. Issiusta vienu laiku. Zodziu pas mus kaip visad tvarkele.
As pati siryt is Vilniaus siuntini gavau, kuris vakar ryte issiustas buvo.
Papildyta:
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 31, 22:03)
Einu fotki daryti,bo tina laukia turbut rolleyes.gif  o tingiu:P

Nematau dar biggrin.gif

Beje, apiurejau savo mammi, tai ana tris pumpurus turi bigsmile.gif gerai saket, kad ir pas mane zydes. Jei tokios audros, akip vakar mano balkono nenunes unsure.gif
Atsakyti
Tina,pripyskinau 4u.gif bet sukelti reikia ax.gif ,o vis prabegom dienos metu,tai tas,tai anas,tai pietus,indai,gal vakare.
Atsakyti
Gal zinote, kur dingusios rasiukasr ir jurventa? neliksiu su ju kaktusais ant ledo? unsure.gif
rasiukasr tai pas mane dar kaktusai ir matos, kad juos butinai reik sodint, o jurventai tai issiunciau jau siuntini. Laukiu atsiliepiant ir pinigeliu.
Atsakyti
Panasu, kad ryt sulauksiu dar vieno italiuko ziedu wub.gif

[attachmentid=228664]
Atsakyti

ieškau įvairių kaktusų vaikiukų wub.gif
PANEVĖŽYS
Atsakyti
pervedziau pinigelius ax.gif soriukas kad paveluotai per tuos darbus nera kada prie kompo prisesti blush2.gif blush2.gif labai atsiprasau ax.gif
Atsakyti
pervedziau pinigelius ax.gif soriukas kad paveluotai per tuos darbus nera kada prie kompo prisesti blush2.gif blush2.gif labai atsiprasau ax.gif

p.s oi per ta skubejima netycia parasau is seses nicko lagiedra
Atsakyti
viso yra 17 pumpurų,gaila kad ne visi vienu metu žydi ax.gif

user posted image
Atsakyti
Chamaecereus hybrid cv. RAINBOW

[attachmentid=228673]

Tik foto aparatas "nesusitvrako" su spalva. Siaip labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(jurventa @ 2013 06 01, 23:11)
pervedziau pinigelius ax.gif

4u.gif

Dabar paskutine prapuolus mergina liko - rasiukasr unsure.gif
Atsakyti
Tina gražumėlis wub.gif thumbup.gif
Smagu kad tokią kelionę atlaikę dar sugeba žiedais džiugint..mano italės rebutijos irgi apsipumpuravę,tuoj vėl žydės..tokios atsigavę"riebios" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 02 birželio 2013 - 11:09
Italiukai

user posted image

user posted image
Papildyta:
R.Huari-Huari(italai) super nelepi,pumpuru gausybe.
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
R.senilis
user posted image
Papildyta:
M.saboe pumpurai pranyko verysad.gif siemet laidoju pumpurus,skaudu ir labai,kad saules gaunam karta y savaite.Teks tik sugryzus y Lt dziaugtis ziedais,kazkada... unsure.gif
M.theresae pilna va ko:
user posted image
tik ar iseis kas doh.gif
Atsakyti
*EljaRo* grazu ziedeliai 4u.gif na ir tikrai laukia Jusu puikus ziedeliai bigsmile.gif
Atsakyti