Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Tina* @ 2013 04 15, 16:26)
Na va, visiems prasiusta. Kartais mano e-maila meta i spam'a, nes TEO kazkoki kvaila gala dave .zmail. Tai jei nerasit inbox'e, patikrinkit ir ten. Tikrai visiems nusiusta.

Siuntimas euro centais? ar cia jau litais? g.gif blush2.gif Atsiprasau nepastebejau lenteles pabaigos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 15 balandžio 2013 - 15:36
user posted image
4u.gif
Atsakyti
..Vijana.. pastebejau, kad turite TURBINICARPUS VALDEZIANUS, jei neklystu ir as toki turiu
http://public.fotki....c-0076-jpg.html
Bet jis pas mane nyksta nesuprantu kas jam negerai verysad.gif Kaip Jus ji auginate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 15 balandžio 2013 - 16:40
QUOTE(..vijana.. @ 2013 04 15, 17:11)

Notocactus roseoluteus? Grozis wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 15, 16:40)
..Vijana..  pastebejau, kad turite TURBINICARPUS VALDEZIANUS, jei neklystu ir as toki turiu
http://public.fotki....c-0076-jpg.html
Bet jis pas mane nyksta nesuprantu kas jam negerai verysad.gif Kaip Jus ji auginate?

Taip, mano sejinukai cia. Sunku pasakyti, kad nieko ipatingo nedarau as jiems, auginu juos kaip ir visus savo kaktusus, vienodai tresiu, stovi ant palandges kaip ir visi kiti, tik lieju siek tiek maziau nei likusius kitus.
Beje, siandien jau pradejau maratona su kaktusu dezemis kambarys-siltnamis-kambarys. doh.gif

Tina, net nezinau tikslaus pavadinimo, kazkodel maniau kad auga Notocactus rutilans g.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 15 balandžio 2013 - 16:53
As galvoju dabar ar tik ne is taves turiu isigijus viena toki sejinuka. Jau galus pameciau, kai kaktusu daug.
Atsakyti
Istremsiu i lauka ir kaip nori taip tegul daro jis, nes nesuprantu kas jam blogai umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 04 15, 16:55)
As galvoju dabar ar tik ne is taves turiu isigijus viena toki sejinuka. Jau galus pameciau, kai kaktusu daug.

Taip, ten tai tikrai rutilans, kur is manes, o sis man atrodo jei neklystu is prekybcentrio g.gif

Wilmaw biggrin.gif biggrin.gif tik nepamirskit jei tremsit, kad prie saules reikia pripratinti pamazu, kitaip nudegs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ..vijana..: 15 balandžio 2013 - 17:15
O as tai bijau sulaukt karsciu, kad mano balkone nebutu kokia plius 50 doh.gif Reiks tada bogint viska atgalios.
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 04 15, 18:14)
Wilmaw biggrin.gif  biggrin.gif tik nepamirskit jei tremsit, kad prie saules reikia pripratinti pamazu, kitaip nudegs biggrin.gif

biggrin.gif ant palanges pratinasi kai atsisuka saule, nors nelabai yra kam degti nes visi jo tie issikisimai (nezinau kaip kitaip pavadinti) isdziuve ar kazkaip isnyke, na virsuneje keleta gal yra unsure.gif jis dar blogiau atrodo nei toje nuorodoje

Na va isroviau as ji dar karta, prdejau nuimti saknis ir man regis radau puvinuka, nes nupjovus saknele vidus orandzinis buvo. g.gif Ka siulot, gal visai nupjauti saknis?
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2013 04 15, 18:25)
O as tai bijau sulaukt karsciu, kad mano balkone nebutu kokia plius 50  doh.gif Reiks tada bogint viska atgalios.

Tai jeigu langai atsidaro, gal tokios temperaturos nepasieksite biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 15 balandžio 2013 - 17:39
QUOTE(Wilmaw @ 2013 04 15, 18:37)
Tai jeigu langai atsidaro, gal tokios temperaturos nepasieksite biggrin.gif

Dabar buvau uzlipus, tai plius 40 doh.gif Pravedinau. Uztat susidaro neblogi nakties dienos temp. skirtumai. Gal sakau prazys kas nezydejes, jei neiskeps biggrin.gif Tikra dykuma biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

KUO SKIRIASI PIRMOJI NUOTRAUKA NUO KITŲ?

Ji ne mano. Prifotografavau savo parodiją, bet dėl techninių kliūčių negalėjau įkelti nuotraukų. schmoll.gif O taip džiaugiausi pražydusiais žiedais, taip norėjau pasigirti... Neatsilaikiau puikybei ir nusidėjau... verysad.gif įkėliau googlėj rastą super geru fotiku nupyškintą ,,dvynukę'' Kitos nuotraukos yra mano augintinės. Fotografuota paprastučiu Fujifilm, ale juoda suknutė metodu. ax.gif

Gal ir ne į temą mano šie rašymai, bet nenoriu prisidirbusi girdėti pagyrimus už ne savo fotografiją. O ir tiesa visada geriau ... verysad.gif
Atsakyti