Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Ortija @ 2013 05 30, 00:31)
O aš čekiukus jau pasisodinau. Ariokarpusai dideli ir gražūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif Myliu aš tą čeką. wub.gif  Ir dorstenia Gigas gavau smile.gif) Esu laiminga.
Ariokarpusų -6., o dorstenija mano girioje bus 8. lotuliukas.gif
Aišku, nekurie turi didesnias dorstenijų girias, bet gi nuo to mano girioje neliūdniau.
Nus vos sutilpau. M<B atejo į balkoną (Jau vaikšto po 10 min. per dieną). Sakau, kitais metais jau nei vieno kaktuso nebpirksiu. Sako iškentėsi? Užsikoduosi?
Nu, bet teks doh.gif  Mksimos augalai jau užkoduoti, tikrai pykina.

drinks_cheers.gif
Va Gigas irgi mano svajonė, tik dar nesubrendau iki jos, per brangi man vis doh.gif biggrin.gif
O šiaip mano kolekcijoje jau apie 11 Dorstenijų, na patinka man jos ir viskas, ir žydi nuolat ir gražios be galo thumbup.gif

Laukiu ir aš to čeko siuntinuko, tikiuosi greit pasieks Vilnių ir dar greičiau pavyks juos pasiimti biggrin.gif

O žiedai nors ir vienadieniai, bet E.subdenudatų man patinka, nes labai dideli thumbup.gif

Ir šiaip visi žiedai gražūs, smagu, kad temoje daugėja žiedų bigsmile.gif

O Tinos čekiukai tikrai atrodo neblogai thumbup.gif prašom ir kiti parodyti, ką gi ten užsisakėt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Migmig @ 2013 05 24, 15:30)
Ir dar porą vaizdų iš sukulentų gyvenimo:
blush2.gif
-vi.jpg[/img]

Šita mergaitė kaktusus parduoda.

Papildyta:
QUOTE(Migmig @ 2013 05 31, 14:00)
drinks_cheers.gif
Va Gigas irgi mano svajonė, tik dar nesubrendau iki jos, per brangi man vis doh.gif  biggrin.gif
O šiaip mano kolekcijoje jau apie 11 Dorstenijų, na patinka man jos ir viskas, ir , ką gi ten užsisakėt cool.gif

Man jinai irgi per brangi... Galėsiu sėklų tau parinkti.
O gal gali savo dorstėnijų sąrašą paskelbti ?
Papildyta:
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 05 31, 13:34)
Gal dar viena laisva frailėja atsirastų?  blush2.gif  Labai norėčiau..

Taip. Tik kaip nepamiršti?
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 05 31, 15:14)
Man jinai irgi per brangi... Galėsiu sėklų tau parinkti.
O gal gali savo dorstėnijų sąrašą paskelbti ?

Pasistengsiu artimiausiu laiku sužiūrėti kokios ir parašysiu, bet prašom ir savąjį paskelbti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 05 31, 14:27)
Tina, asteroides frailėja prašom pas mane užsisakyti, kitaip nedraugausiu blush2.gif

Mielai smile.gif beje, pamirsau paklausti ar as tau kakiek skolinga uz ta siuntinuka?

QUOTE(Ortija @ 2013 05 31, 14:43)
Beja, Tina , ar atejo mano siuntynukas???

Kolkas nea, taip ir nepasakei kas ji turi perduot. Jei kartais Inesa, tai su ja dar tik susitiksiu, kai italai bus.

*EljaRo*, pasirodyk kokius tau naujausius kaktusus italai atsiunte ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 31 gegužės 2013 - 16:56
Tina,mano italu dydis panasus su tavo ceku:P
Ale ku daryt,auginsiu.
Jau prisidariau darbo doh.gif persodinau su kaciu tuo smeliuku kaktusus,ir po palaistymo vos nenualpau-sukietejo zeme kaip uola,sukibo su vandeniu,rodos saknis sutraiskys,tai dabar persodinau vel,bet su kaktusu zeme.Mat neraso ant maiso sudeties,tai galvojau bus su tuo geru akmenuku,dabar pavad.nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 31, 18:25)
Tina,mano italu dydis panasus su tavo ceku:P
Ale ku daryt,auginsiu.
Jau prisidariau darbo doh.gif persodinau su kaciu tuo smeliuku kaktusus,ir po palaistymo vos nenualpau-sukietejo zeme kaip uola,sukibo su vandeniu,rodos saknis sutraiskys,tai dabar persodinau vel,bet su kaktusu zeme.Mat neraso ant maiso sudeties,tai galvojau bus su tuo geru akmenuku,dabar pavad.nepamenu.

JOOOOO...kačių kraigas yra toks. O iš tiesų, tai tinka tas amigo. O jei dar tiesiau- tai ten kaip ir keramzitas ar maltos molinės plytos.
Vistiek svarbiausia tinkamas žvyras ir nors truputi durpių.
Bet aš visada vis kitaip primaklioju. Kažkada prisikasiau molingos žemės tai irgi gavosi kačių kraigo efektas doh.gif užsimurijo kaktusai.

Ach, Tina, viską tu atspėjai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ortija: 31 gegužės 2013 - 19:45
Galvojau kaip perteikti vaizdely,tai Ortija tau pavyko tikrai taikliai biggrin.gif atrode uzsimurijo tie kaktusai.Einu fotki daryti,bo tina laukia turbut rolleyes.gif o tingiu:P
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *EljaRo*: 31 gegužės 2013 - 21:04
Nepergyvenkit, siuntinukas pasiruošęs ir laukia savo valandos.
Atsakyti
Na pagaliau biggrin.gif
user posted image
Kai kam aciu uz pumpurelius mirksiukas.gif
Atsakyti
..vijana.. puikus ziedeliai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 01 birželio 2013 - 09:59
Jau kas nepazins sios rebutijos biggrin.gif Manau kad ne viena is @astos ja turime.
Manoji pagaliau atgijo,nes pradejau daugiau lieti ir persodinau y sunkesne zeme.
Atsakyti
QUOTE(*EljaRo* @ 2013 06 01, 13:26)
Jau kas nepazins sios rebutijos biggrin.gif Manau kad ne viena is @astos ja turime.
Manoji pagaliau atgijo,nes pradejau daugiau lieti ir persodinau y sunkesne zeme.

Taigi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti