Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(rrine @ 2013 05 31, 08:24)
Tina , ačiū už italus dar kartą  4u.gif

Prasom 4u.gif Matot kokia as gera, atidaviau visas mammi su pumpurais pasirodo biggrin.gif maniske kolkas nesiruosia zydet.

Merginos, sumokejau cekui, tai laukiu jusu piniguciu blush2.gif Dar nemazai nesusimokejusiu. Ir siuntinukai visoms jau iskeliavo. Vilniaus padalins Fretka. Ryt turetumet gaut visi.

Kaunietes, busiu perdien namie, galit atvaziuot savuju 4u.gif

Tiesa, vyras pamates uncarina paklause ar jau ir baobabus kaupt pradesiu lotuliukas.gif O man visai grazute cekas idejo wub.gif

Labai gaila, kad cekas neturejo frailea asteroides, o anksciau atrodo ji pas italus buvo. g.gif Idomu kaip augalu labirintu uzsakymas, gal dar reik ciupt kokia frailea per ten. Ar jau jis issiustas? Asta, tu geriau zinai, nes per ten uzsisakei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 31 gegužės 2013 - 10:58
Dar noriu padekot Ortijai, kad atkreipe mano demesi i jo vazoniukus. Jie isties dar puikesni nei italu  bigsmile.gif Ir nors rudi - pasiemiau kelis pabandymui maziukus (6x6), i juos ir nutupe naujokeliai. Dar kelis didesnius juodus pasiemiau (8x8). Manau, kad reiks daugiau ju uzsisakyt. Kietut kietuteliai, graziai susistato viens prie kito.

Neskubėk užsakinėti, parašyk, kokių reikia, nemažai esu užsisakius, tik ne visus panaudojus, tai manau galėčiau "papigiau" atiduoti smile.gif Tik reikia apsižiūrėti, kokių yra smile.gif
Atsakyti
Tina, pervedžiau šiandien pinigėlius, vakar neturėjau interneto. Ačiū ir už organizavimus, ir už sumokėjmą už vėluojančias 4u.gif
O Augalų labirintuose užsakymai išsiųsti - laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 31, 11:57)
Prasom  4u.gif Matot kokia as gera, atidaviau visas mammi su pumpurais pasirodo  biggrin.gif maniske kolkas nesiruosia zydet.

nea, mano buvo visiškai be jokių pumpurų buvo biggrin.gif kai mergaitės pradėjo girtis, dar kartą ištyrinėjau, bet maniškė neturėjo jokių užuomazgų, tik gerokai vėliau užmačiau...apžiūrėk saviškę, žydės ir tavo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tessa_i.p. @ 2013 05 31, 08:59)
Wilmaw žiedeliai  wub.gif

Tina*, gražūs mažuliukai čekiukai  thumbup.gif O vazoniukai rudi visai gerai žiūrisi  smile.gif 

rrine, kas čia toks po gražiu žiedu pasislėpęs? Mammilaria?
Pas mane naktį pražydo E. Subdenudata - kvepia visas balkonas:

mammillaria theresae 4u.gif

taviškis irgi labai gražus wub.gif tik , kad taip trumpai žydi, šito žydėjimą vis pražiopsau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrine: 31 gegužės 2013 - 11:55
QUOTE(Tina* @ 2013 05 31, 11:57)
Tiesa, vyras pamates uncarina paklause ar jau ir baobabus kaupt pradesiu  lotuliukas.gif O man visai grazute cekas idejo  wub.gif

Labai gaila, kad cekas neturejo frailea asteroides, o anksciau atrodo ji pas italus buvo.  g.gif

Mano vyras baobabų giraite vadina mano Adeniumus doh.gif

O Frailėjos ir man neįdėjo, o taip laukiau unsure.gif

QUOTE(rrine @ 2013 05 31, 12:55)
mammillaria theresae 4u.gif

taviškis irgi labai gražus wub.gif  tik , kad taip trumpai žydi, šito žydėjimą vis pražiopsau doh.gif

Aš kelis Subdenudatas turiu, tai jau kažkaip išmokau atpažinti, kad būtent šianakt skleisis hihihi.gif Pernai vyras net buvo užstatęs fotiką ant stovo ir palikęs per naktį fotkinti žiedo skleidimąsi - tai padarė man filmuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktusine @ 2013 05 31, 12:35)
Neskubėk užsakinėti, parašyk, kokių reikia, nemažai esu užsisakius, tik ne visus panaudojus, tai manau galėčiau "papigiau" atiduoti smile.gif Tik reikia apsižiūrėti, kokių yra smile.gif

Parasyk man AZ kokiu dydziu turi 4u.gif
Atsakyti
Atvažiuosiu į Kauną, kai ateis paskutiniai italai. Jei norėsi tų vazonų, galėsiu pabūti kurjeriu.
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2013 05 31, 12:48)
Tina, pervedžiau šiandien pinigėlius, vakar neturėjau interneto. Ačiū ir už organizavimus, ir už sumokėjmą už vėluojančias 4u.gif

Prasom 4u.gif sikart norejau greiciau issiust, nes nezinia kada cia mane supakuos nestuke.gif tai dabar jau rami, kad spejau su ceku.

Italai labai tikiuos kita savaite bus gal. Bet cia tik kaunietes, piniginiai reikalai isspresti, tai ner kas veikt. Pasidalinsim greit.

QUOTE(rrine @ 2013 05 31, 12:55)
apžiūrėk saviškę, žydės ir tavo mirksiukas.gif

Reikes, jei taip sakai.
Papildyta:
QUOTE(anril @ 2013 05 31, 14:24)
Atvažiuosiu į Kauną, kai ateis paskutiniai italai. Jei norėsi tų vazonų, galėsiu pabūti kurjeriu.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 31, 10:57)
Prasom  4u.gif Matot kokia as gera, atidaviau visas mammi su pumpurais pasirodo  biggrin.gif maniske kolkas nesiruosia zydet.

Merginos, sumokejau cekui, tai laukiu jusu piniguciu  blush2.gif Dar nemazai nesusimokejusiu. Ir siuntinukai visoms jau iskeliavo. Vilniaus padalins Fretka. Ryt turetumet gaut visi.

Kaunietes, busiu perdien namie, galit atvaziuot savuju 4u.gif

Tiesa, vyras pamates uncarina paklause ar jau ir baobabus kaupt pradesiu  lotuliukas.gif O man visai grazute cekas idejo  wub.gif

Labai gaila, kad cekas neturejo frailea asteroides, o anksciau atrodo ji pas italus buvo.  g.gif Idomu kaip augalu labirintu uzsakymas, gal dar reik ciupt kokia frailea per ten. Ar jau jis issiustas? Asta, tu geriau zinai, nes per ten uzsisakei.

Tina, asteroides frailėja prašom pas mane užsisakyti, kitaip nedraugausiu blush2.gif Galvoju, dar paauginsiu per vasarą.
Tik va frailėjų sėjimas man nepatiko- labai nedaigios pasitaikė.

Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 05 31, 14:27)
Tina, asteroides frailėja prašom pas mane užsisakyti, kitaip nedraugausiu blush2.gif Galvoju, dar paauginsiu per vasarą.
Tik va frailėjų sėjimas man nepatiko- labai nedaigios pasitaikė.

Gal dar viena laisva frailėja atsirastų? blush2.gif Labai norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2013 05 31, 08:05)
O dorstenija GIGAS skiepyta pas ceka buvo? g.gif  Ar neskiepyta?

Mergaites ziedeliai tiesiog pasaka wub.gif

Ne dorstenija ant savo kojų. Mažytė, bet manau, kad ūgtels gerokai per vasarą.
Bųčiau visai nieko neužsakinėjusi- bet Gigas taip sudrumstė ramybę sielossss... Maniau, kad visoms taip bus.... bijojau, kad neliks.... ax.gif

Tie mb tai po 10 metų patys siusys baobabus ir džiaugsis jų žydėjimu. smile.gif

Šeitlinge buvau- tai ten tokių geresnių vazoniukų reiktų 2500 iškart užsakyti unsure.gif Vieno kaina arti 20 cnt. 9*9*8 išmatavimas.

Beja, Tina , ar atejo mano siuntynukas???
Atsakyti
Merginos, gal kuri gali padovanoti ar papigiai parduoti 7 mazuciu kaktusiuku? ax.gif Vilniuje.
Atsakyti