Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

Tina,as galvoju,kad isprekiavo kas geriausia,ir y gala trupiniais prekiauja.
Kita kart pirksiu ziemos metu.
O cekus mano ar priglausi vel? ax.gif
Atsakyti
Priglausiu. O kada tu LT zadi but? Nes as bet kada galiu keliaut ligoninen jau.
Atsakyti
O aš čekiukus jau pasisodinau. Ariokarpusai dideli ir gražūs wub.gif wub.gif wub.gif Myliu aš tą čeką. wub.gif Ir dorstenia Gigas gavau smile.gif) Esu laiminga.
Ariokarpusų -6., o dorstenija mano girioje bus 8. lotuliukas.gif
Aišku, nekurie turi didesnias dorstenijų girias, bet gi nuo to mano girioje neliūdniau.
Nus vos sutilpau. M<B atejo į balkoną (Jau vaikšto po 10 min. per dieną). Sakau, kitais metais jau nei vieno kaktuso nebpirksiu. Sako iškentėsi? Užsikoduosi?
Nu, bet teks doh.gif Mksimos augalai jau užkoduoti, tikrai pykina.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 29, 22:15)
Priglausiu. O kada tu LT zadi but? Nes as bet kada galiu keliaut ligoninen jau.

Birzelio gale.Tu juos sutupdyk kur ir pamirsk,o as duosiu zinute,kada pasiimu.
Atsakyti
Keletas ziedeliu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wilmaw: 30 gegužės 2013 - 11:56
QUOTE(Ortija @ 2013 05 30, 00:31)
O aš čekiukus jau pasisodinau.

Uzsakinejai atskirai nuo musu?

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 30, 11:45)
Birzelio gale.Tu juos sutupdyk kur ir pamirsk,o as duosiu zinute,kada pasiimu.

Ok.

Jau turiu ceko kaktusus. Uz poros val. prasiusiu skaiciukus, paskui derinsim atsiemima. Butu gerai gauti greitus apmokejimus, nes noriu sumoket jam. Atsiunte taip tyliai ir netiketai, o maniau, akd jau jo ukis zlugo biggrin.gif
Atsakyti
Issiunciau visoms informacija. Siuntinukus issiusiu pamaciusi jusu pavedimus. 4u.gif
Atsakyti
Rodausi savo mazuliukus cekiukus smile.gif kai po italu, tai mazi atrodo smile.gif na bet vistiek sirdis dziaugias. Tik simet cekas mums ne vienos dovaneles neidejo, pernai bent lithopsais apsidalinom. Ech, visur kazkokia krize...

[attachmentid=228577]

Dar noriu padekot Ortijai, kad atkreipe mano demesi i jo vazoniukus. Jie isties dar puikesni nei italu bigsmile.gif Ir nors rudi - pasiemiau kelis pabandymui maziukus (6x6), i juos ir nutupe naujokeliai. Dar kelis didesnius juodus pasiemiau (8x8). Manau, kad reiks daugiau ju uzsisakyt. Kietut kietuteliai, graziai susistato viens prie kito.
Atsakyti
Tina fainučiai kaktusiukai nors ir mažiukai lyginant su italo "vaikingaisiais" biggrin.gif vazoniukai labai kompaktiški thumbup.gif
Atsakyti
Tina , ačiū už italus dar kartą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Wilmaw žiedeliai wub.gif

Tina*, gražūs mažuliukai čekiukai thumbup.gif O vazoniukai rudi visai gerai žiūrisi smile.gif

rrine, kas čia toks po gražiu žiedu pasislėpęs? Mammilaria?

Pas mane naktį pražydo E. Subdenudata - kvepia visas balkonas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2013 05 29, 23:31)
O aš čekiukus jau pasisodinau. Ariokarpusai dideli ir gražūs  wub.gif  wub.gif  wub.gif Myliu aš tą čeką. wub.gif  Ir dorstenia Gigas gavau smile.gif) Esu laiminga.

O dorstenija GIGAS skiepyta pas ceka buvo? g.gif Ar neskiepyta?

Mergaites ziedeliai tiesiog pasaka wub.gif
Atsakyti