Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

QUOTE(Wilmaw @ 2013 05 27, 19:03)
As taip pat laukiu biggrin.gif  4u.gif  O kas girdeti is ceko? g.gif

Is ceko - tyla kolkas...

QUOTE(*EljaRo* @ 2013 05 27, 19:12)
As turejau is ju gauti praeita  savaite treciadieny,o siandien pirmadienis ir tyla unsure.gif jau taip sunku laukti.Ir kaip tu patikrini,kur siuntinys klajoja?Nes kur man y emeila atsiunte nuoroda pasitikrinimui pasto keliones tai nieko ten nesiseina suvesti,o ir italu k. viskas tai zioplinejau,pasinervijau ir vel laukiu.

Ju ta sistema nieko doro nerodo, jau kai perima LT pastas, tada matos detaliai kaip juda siuntinys, o kol dar kelionej, tai neapsimoka ten tikrintis ju nuorodu.
Aha, uzsikuite ir jie. Vasara matyt veikia.
Atsakyti
Atlekiu pasigirti blush2.gif prazydo REBUTIA FULVISETA wub.gif
user posted image
Atsakyti
O jau koks zibantis raudonumas wub.gif
Atsakyti
Manoji man ytartina tokia.Tokia jau italai atsiunte lyg apdziuvusia,ir lyginant su kitomis jokio pabudimo nematau dar,ka jau apie ziedus kalbeti.
Siandien dar negavau siuntos ,11d laukimo,kur buvo zadama 4-7d. unsure.gif ir vis vaidenasi anksciau skaityto straipsnio istraukos,o jei sulaike mano kaktusus........tikekimes rytojaus pasto gero.
Atsakyti
O as tai dar nesulaukiau ziniu, kad jie issiunte. Sikart ilgiau trunka. Gal jie kokiu atostogu ar laisvadieniu turejo, maza kas. O man irgi ilgiau keliavo siunta pirma karta, nei ju nurodytas terminas. Tad laukiam rolleyes.gif

Man dabar labiau smalsu kas nutiko musu cekui unsure.gif
Atsakyti
Nusiunčiau į Kauno Dieną tekstuką, be paskutinio sakinio. NU, jau pasipyktinau:
Nežinau ,ar kas nors iš straipsnio autorių moka skaityti, bet jei skaitytumėt, o ne tik rašytumėt, tai atsiverskite šitą nuorodą- http://lt.wikipedia....ybos_konvencija ir paskaitykite atidžiai LAUKINIAI gyvūnai ir augalai. Tai reiškia, kad tie augalai turi būti išaugę gamtoje. Tuomet, dar būtų protinga pasidomėti, ar siustieji augalai yra "laukiniai" toje šalyje, iš kurios yra siusti. Ar galite skaityti? Įtariu-ne. Nes skaitydami sužinotumėt, kad tai yra Meksikos floros atstovai. Taigi, nors šie augalai ir įtraukti į CITES sąrašus, jie nėra išrauti gamtoje. O tai reiškia, kad CITES neriboja jų įsigijimo, jie ne laukiniai. Greičiausiai šie augaliukai yra jau ne pirma karta išauginta vazonėlyje kambarinė gėlytė. Geriau jau muitininkai kovotų prieš tikrąją kontrabanda, o ne prieš kambarines gėlytes.
Taigi, belieka palinkėt šio straipsnio herojams ir autoriams prijaukinti protus prie rašyto žodžio ir nustoti sėti nepasitikėjimą ir baimę mūsų visuomenėje. Aš reiškiu protestą prieš tokį žurnalistų abuojumą tiesai ir visuomenės psichinei sveikatai.
Atsakyti
Stipru Ortija 4u.gif
Atsakyti
Tai vat... kad nieko čia gero iš to stipru. Kažkaip jau išsekau nuo valdžiažmogių. Galėtųb ko nors šmokti,ir kaktusus atiminėti prieš tai patys įrodę, kad jie išrauti iš naturalių augimviečių.
Atsakyti
Naujienu uzderejo biggrin.gif

Jau greit bus cekas mirksiukas.gif Ryt turesiu detalesnes info smile.gif

Italai atrase, kad musu siunta pakavimo etape.
Atsakyti
.........siandien ir pas mane svente-italai atvyko.
Bet tik nezinau kodel nesidziaugiu.Kaktuseliai labaiiiiiii maziiiiiii,labaiiiii unsure.gif lyginant su pirmomis siuntomis,tai vargani sakyciau.O free didziulis E.silvestris,kurio ant kiekvieno kampo pilna,as jy net mesiu lauk,nes 2 turiu jau ir taip.R.Heliosa uzsisakinejau del dydzio,kury maciau pas jus siuntoje-tai manoji 4cm ir tokia paliegus,paspaudus atrodo suvytus,kazin ar atsigaus.Gerai tik,kad keletas su pumpurais,arba po gausaus zydejimo.L arachnacanta gavau dovanu su visu vazonu ir seimyna Free,bet beda,kad anakarta tokia pirkau jau,galetu pasidometi is anksciau siustu saraso,ka man yra deje,arba uzklausti,o gal per daug cia noriu a bigsmile.gif tai vat su free sy karta nenuskilo.Auginsiu mazgius vienisius,nes vaiku aplink sy karta nera,arba italai mastyti pradejo,kad per gerai ydeda g.gif
Atsakyti
*EljaRo* laidoji mano lukescius is Italu parkeliausentiems kaktusam biggrin.gif nesmagu jei taip daro jie... atsiuncia grazesniu kad kabliuka pagautume ir vel uzsisakytume o vel uzsisakius ateina maziukai ... doh.gif
Auginat gal kuri kaska is situ zvaigzdetu grazuoliu? http://www.flickr.co...7594229096037... smile.gif labai noreciau kokio ugliuko smile.gif
Atsakyti
Gal jau istustinom ju didziuosius rezervus unsure.gif smile.gif idomu kas atvyks sikart, nes pirmas kartas tai tikrai ispudingas buvo.

Na bet pirmiau ziuresim ka gero cekas mums idejo. Ruoskit vazonelius ir pinigelius biggrin.gif
Atsakyti