Tina, nepaprasto grožio žiedas
Gal kas žinote šio nežiniuko vardą?
Manau, kad tai gali būti Parodia scopa , taip atrodo pumpurai http://cactus.or.kr/...dia_scopa_4.jpg
QUOTE(evora @ 2013 05 25, 17:01)
Gal kas žinote šio nežiniuko vardą?
Manau, kad tai gali būti Parodia scopa , taip atrodo pumpurai http://cactus.or.kr/...dia_scopa_4.jpg
QUOTE(Prickly @ 2013 05 27, 11:45)
Tina, nepaprasto grožio žiedas
Nezinau ar man kada pavyks paciai ji prazydinti, bet zinokit echinocereusu ziedu laukti tikrai verta!
Stai pilnai prasiskleide
REBUTIA AUREISPINA
REBUTIA AUREISPINA
Gražuoliai italai , lapenis-
Naujas džiaugsmas ir pas mane.
Naujas džiaugsmas ir pas mane.
Nu kaip grazu musu temoje
Bet as vis tiek nekantriai laukiu kada italai pasius mums sekanti siuntinuka labai tikiuos jog jau sia savaite.
Bet as vis tiek nekantriai laukiu kada italai pasius mums sekanti siuntinuka labai tikiuos jog jau sia savaite.
Oi, mergaites, kaip grazu
As dabar ant klaustuko Svarstau ka dovanos man tephrocactus geometricus, ar vel bus "burbulas" ar ziedelis, oo taip tikiusi, kad pumpuras
Taip pat buna puna bonnieae kazkokia neaiski visiskai
Dar strombocactus disciformis sejinukas mano, regis ppumpureli kyso, Echinocereus rigidissimus auginasi pumpura kazkaip dar ilgai maniau jis pas mane nezides
Gymnocalycium pfanzii var. albipulpa, pernai vasara gyveno ant lietaus, nes buvo suteiktas paskutinis sansas , nes kelis metus tik vegetavo, siemet jau pumpuriukai matosi.
Visi dar pas mane nezydeje, tai siemet labai laukiu
As dabar ant klaustuko Svarstau ka dovanos man tephrocactus geometricus, ar vel bus "burbulas" ar ziedelis, oo taip tikiusi, kad pumpuras
Taip pat buna puna bonnieae kazkokia neaiski visiskai
Dar strombocactus disciformis sejinukas mano, regis ppumpureli kyso, Echinocereus rigidissimus auginasi pumpura kazkaip dar ilgai maniau jis pas mane nezides
Gymnocalycium pfanzii var. albipulpa, pernai vasara gyveno ant lietaus, nes buvo suteiktas paskutinis sansas , nes kelis metus tik vegetavo, siemet jau pumpuriukai matosi.
Visi dar pas mane nezydeje, tai siemet labai laukiu
QUOTE(Tina* @ 2013 05 27, 17:23)
As taip pat laukiu O kas girdeti is ceko?
QUOTE(Tina* @ 2013 05 27, 16:23)
As turejau is ju gauti praeita savaite treciadieny,o siandien pirmadienis ir tyla jau taip sunku laukti.Ir kaip tu patikrini,kur siuntinys klajoja?Nes kur man y emeila atsiunte nuoroda pasitikrinimui pasto keliones tai nieko ten nesiseina suvesti,o ir italu k. viskas tai zioplinejau,pasinervijau ir vel laukiu.
QUOTE(RasiukasR @ 2013 05 27, 22:06)
Galvojau džiugins mane ilgai kol visi žiedai pražydės,o jie visi 6 ėmė kartu ir pražydo...
Grazu