Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai

na ir groziai cia pas Jus merginos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tina, nepaprasto grožio žiedas wub.gif

QUOTE(evora @ 2013 05 25, 17:01)

Gal kas žinote šio nežiniuko vardą?

Manau, kad tai gali būti Parodia scopa , taip atrodo pumpurai http://cactus.or.kr/...dia_scopa_4.jpg
Atsakyti
QUOTE(Prickly @ 2013 05 27, 11:45)
Tina, nepaprasto grožio žiedas  wub.gif

Nezinau ar man kada pavyks paciai ji prazydinti, bet zinokit echinocereusu ziedu laukti tikrai verta! wub.gif
Atsakyti
Pas mane pradėjo skleistis lapeniai, gaila tik, kad žiedai po vieną, ne visi kartu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Stai pilnai prasiskleide wub.gif
REBUTIA AUREISPINA
user posted image
Atsakyti
Gražuoliai italai thumbup.gif , lapenis- wub.gif

Naujas džiaugsmas ir pas mane.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nu kaip grazu musu temoje wub.gif

Bet as vis tiek nekantriai laukiu kada italai pasius mums sekanti siuntinuka smile.gif labai tikiuos jog jau sia savaite.
Atsakyti
Oi, mergaites, kaip grazu wub.gif

As dabar ant klaustuko biggrin.gif Svarstau ka dovanos man tephrocactus geometricus, ar vel bus "burbulas" ar ziedelis, oo taip tikiusi, kad pumpuras rolleyes.gif

Taip pat buna puna bonnieae kazkokia neaiski g.gif visiskai
Dar strombocactus disciformis sejinukas mano, regis ppumpureli kyso, Echinocereus rigidissimus auginasi pumpura schmoll.gif kazkaip dar ilgai maniau jis pas mane nezides bigsmile.gif
Gymnocalycium pfanzii var. albipulpa, pernai vasara gyveno ant lietaus, nes buvo suteiktas paskutinis sansas biggrin.gif , nes kelis metus tik vegetavo, siemet jau pumpuriukai matosi.
Visi dar pas mane nezydeje, tai siemet labai laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 27, 17:23)
Nu kaip grazu musu temoje  wub.gif

Bet as vis tiek nekantriai laukiu kada italai pasius mums sekanti siuntinuka  smile.gif labai tikiuos jog jau sia savaite.

As taip pat laukiu biggrin.gif 4u.gif O kas girdeti is ceko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2013 05 27, 16:23)
Nu kaip grazu musu temoje  wub.gif

Bet as vis tiek nekantriai laukiu kada italai pasius mums sekanti siuntinuka  smile.gif labai tikiuos jog jau sia savaite.

As turejau is ju gauti praeita savaite treciadieny,o siandien pirmadienis ir tyla unsure.gif jau taip sunku laukti.Ir kaip tu patikrini,kur siuntinys klajoja?Nes kur man y emeila atsiunte nuoroda pasitikrinimui pasto keliones tai nieko ten nesiseina suvesti,o ir italu k. viskas tai zioplinejau,pasinervijau ir vel laukiu.
Atsakyti
user posted image

Galvojau džiugins mane ilgai kol visi žiedai pražydės,o jie visi 6 ėmė kartu ir pražydo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasiukasR: 27 gegužės 2013 - 21:07
QUOTE(RasiukasR @ 2013 05 27, 22:06)

Galvojau džiugins mane ilgai kol visi žiedai pražydės,o jie visi 6 ėmė kartu ir pražydo...

Grazu wub.gif wub.gif
Atsakyti